- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
Виправдав очікування
- Переваги:
- Гострий, легко правити
- Недоліки:
- не виявив
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Gradigen. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 152
Дуже незадоволена, заказала товар 24 жовтня в магазин видачи "Розетка" 31 жовтня позвонила до продавця вияснити за товар
Продавець пообіцяв відправити товар дуже швидко, але не в такій упаковці як я замовляла а в другій і на нову пошту, але доставка буде за їх рахунок я погодилась товар прийшов швидко доставку вони оплатили, але товар не той що я замовляла а схожий тому я дуже незадоволена цим продавцемш- Недоліки:
- 3
- Продавець Gradigen
Доброго дня. Ми зв'яжемося з вами для владнання ситуації.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
Гарний ніж, дружина задоволена.
- Переваги:
- Тонке і не широке лезо ідеально підходить для м'яса.
- Недоліки:
- На перший погляд велика ручка, але вона виявилась дуже зручною при використанні.
Дякуємо за зворотній зв’язок та високу оцінку продукції TRAMONTINA! Приємного користування!
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
Отличный нож, удобный в работе. Заточку держит неплохо.
- Переваги:
- Цена, шершавая рукоять очень удобной формы, отлично сидит в руке
- Недоліки:
- Все нормально
Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією TRAMONTINA!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
Нож отличный, не пожалел о покупке. Даже по просьбе жены купил второй такой же, но короче. Рекомендую.
- Віктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
#моєрозпакування
- АНДРЕЙВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 152
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
Долго искала такой - в меру гибкое лезвие, и к тому же узкое. Я в полном восторге - острый, удобный в руке. И цена радует.
- Переваги:
- Достаточно гикое лезвие, но без фанатизма
- Недоліки:
- Белый цвет ручки+шершавая поверхность - возникает вопрос: надолго ли она останется белой
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
Хороший обвалочный нож, лезвие играет при обвалки, как и должно быть. Ручка удобная, в руке лежит уверено. Заточку держит долго, с блистера - уже острый. Этот бренд приятная находка для меня, могу рекомендовать.
- Переваги:
- Качество, удобство
- Недоліки:
- Для такой цены, их нет.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 152
Дуже зручний, гострий з коробки яб сказав дуже гострий, придбав і не шкодую. По співвідношенню ціна якість на мою думку найкраща серія ножів.
- Переваги:
- Гострий, зручне утримання в руці
- Недоліки:
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 152
На упаковке указана твёрдость стали в 56 HRC. Марикровки стали нету, но, думаю, скорее всего в нём сталь DIN 1.4110, как указано на упаковке другого ножа этой серии.
Ручка в нём реально большая. Наверно это плюс, так как можно уверенно держать его в руке, он ведь позиционируется как обвалочный нож.
Но я им ещё не пользовался, поэтому не буду оценивать. - Витковская О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 152
Отлично шинковать капусту, резать овощи на винегрет
- Переваги:
- Заводская заточка отличная, не скользит в мокрой руке
- Сергій
Зачем шинковать капусту и резать овощи обвалочным ножом?
- Кочетков А***
Чисто женская логика " резать овощи обвалочным ножом". «круглое - тащить, квадратное - катить». Женщина это тайна за семью печатями...
- Верба Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 152
Еще не резал продукты но в руке держать удобно. Острый уже в блистере.
- Заентин Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
Лучшее соотношение цены качества для кухонника. Тонкое сведение, хорошо подобранная сталь - хорошо держит заточку при этом легко правится. Цепкая ручка. Есть ножи лучше но и цена непропорционально выше
- Переваги:
- Все
- Чубко М***
Скажите, лезвие гнется или неподвижное?
- Артур Ф***Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 178
Ручка у нода очень понравилась, ее легко мыть и она удобно лежит в руке.
Нож прекрасно гнется и им очень удобно отделять мясо от кости. Но с рыбой работать просто мечта, в филировании очень помогает.
Надеюсь прослужит долго.- Переваги:
- Шикарная ручка
- Недоліки:
- Не увилел
- Виталий Ж***Продавець: Rozetka. Колір ручки: Білий. Довжина леза: 152
Вопрос: какая толщина и ширина лезвия ?
- Переваги:
- Не пользовался
- Недоліки:
- Не пользовался
- Александр Г***
так какая толщина лезвия?