- МаксимВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Можете не писать за обьемный звук, ghub и тд.перепробовал все. Звуки как в бочке.
Микро норм- Переваги:
- Микро
- Недоліки:
- Тихі,звук як у бочці
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Круті навушники за гарну акційну ціну
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Your House. Колір: Black
Де в комплекті звукова карта — її немає, її не поклали.Rozetka, допоможи виправити ситуацію
- Едуард О***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Користуюсь вже пів року ні разу не підвели, дуже сподобалися навушники
- Захар Р***
А мікрофон працює?Бо багато хто пише що брак партії и не прцює мікрофон.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Класні зручні ,звук відмінний
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
користуюсь вже 4 роки. довелось замінити кріплення навушників поворотного механізму 4шт тому що вони всі потріскались та розсипались. так само на самих навушниках іде кабель "пружиною" він теж розслоївся. користувався обережно. важко знайти запасні частини. і за таку ціну не повинно бути таких недоліків.
- Переваги:
- чудовий звук, usb аудіокарта, мікрофон не рипить
- Недоліки:
- поворотне кріплення, провід потріскався
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Наушники пришли с браком, контакты в ушах отходят на секунду когда я поправляю амбюшуры. Также, есть ещё один недостаток - не работает микрофон. Какие танцы с бубном я ни пробовал - результат один.
- Переваги:
- Хороший звук, удобные
- Недоліки:
- 1. Отходят провода
2. Не работает микрофон
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- СергейВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Заказывал 08.10 пришли 12.10.Весь комплект в коробке,единственное кабеля без оплётки.Изначально не работал микро пофиксил "перевтыком" кабеля наушников. Без пресетов наушники и микро ниочем.
- Переваги:
- Звук и микрофон
- Недоліки:
- Не обнаружил пока
- Всеволод Я***
Запитання зараз не проявляються якісь дефекти наприклад білий шум.Бо я багато де читав що вони люблять цим грішити ( брак партії напевне?)
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
повернули
- Недоліки:
- не працює мікрофон
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Якість супер
- Переваги:
- Якісний чистий звук,гарна зручна форма
- Недоліки:
- Немає)
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Честно наушники крутые, мне чисто визуально заходят и играть в них комфортно, но есть большие минусы это качество, как бы очень много брака и у меня когда они первыймдень пришли начали сразу же проблемы, звук в одном ухе;) накатил дрова вроде нормально заработали, потом микро отказался работать,проблема вроде была в проводе тот что для компьютера, поменял на телефонный с комплекта в итоге заработало посидел некоторое время так и это не совсем удобно, потом решил опять подключить провод от пк который шёл в комплекте и чудо оно заработало и работает все ещё исправно, не знаю будут ли в дальнейшем проблемы надеюсь что нет, и занижать рейтинг этому товару не сильно хочу иза этого, так как он мне понравился, это комментарий для тех у кого мб такие же проблемы мб кому-то поможет;)
- Переваги:
- Материал и в общем качество звука и микро мне понравилось так же сидит хорошо и шумка хорошая.
- Недоліки:
- Брак, и по началу может не совсем корректно работать.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В цілому за два дні користування більш менш норм.
Налаштував через ютуб в коментах корисне знайшов.
Тільки от тривожить один момент, так знаю що це їх болячка однак не очікував що з першого дня такі незручності будуть.
При повному підключенні провода в навушники то праве вухо не працює або в іграх глухі зони, виправляю акуратним руханням провода в гнізді і все гаразд, питання до користувачів цих навушів \- пів року та більше, варто повертати для заміни чи закрити очі та звикнути до цього нюансу?
п.с мікро так і не поняв як активувати но то таке.
Дякую- Переваги:
- Звук,зручні,звукова карта
- Недоліки:
- кабель,складність налаштування
- Костянтин Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Вартують своїх грошей
- Переваги:
- Якість матеріалів, непоганий мікро , ПО, наявність комплектної аудіокарти.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Побачив схожий відгук від користувача "Дмитро Олександрович", 23 березня 2024 року та вирішив поділитись своєю історію також.
Десь через рік користування навушниками почав помічати, що деколи звук стає тихіший на одній стороні: то на лівій, то на правій. Лікується це тим, що витягається 3.5 з навушників та втикається ще раз. З часом, це почало ставатись на раз в тиждень, умовно, а раз в 2-3 дні або взагалі по декілька разів на день.
Також, на правому вусі регулятор почав скидувати позицію (у мене виходить так, що 6 полосок зліва, 6 справа для правильної висоти - через 2-3 години на правій стороні ставало тільки три); почала скрипіти чаша; тріснув 3.5 кабель, прямо біля основи.
Через це я вирішив звернутись за гарантійним обслуговуванням, але отримав відмову. Зв'язався з сервісним центром, мені порадили більш детально описати проблему, вказати можливі часові рамки тощо. Так й зробив - отримав відмову ще раз. Після повторного дзвінку до сервісного центру почув наступне: "якщо це стається умовно раз в тиждень, майстер не буде ж займатись вашим девайсом стільки часу", про кабель і чашу взагалі випав, коли сказали, що якщо це ні на що не впливає - то це приведе до відмови у обслуговуванні.
Окремо здивувався, що приклавши письмову відповідь від саппорту Логітек, де чітко вказано, що я маю отримати обслуговування (вони не надсилають до України через війну, тому попросили зв'язатись з локальним сервісним центром) та попередній акт, телефоном мені сказали.. Що там нічого взагалі не було, окрім товару :)
Абсолютно трешовий сервіс, нікому не рекомендую. - Давид Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники топ, все продумано до дрібниць, дуже висока якісь зборки вони важкі та якісні, також мікрофон і його блю войс це окрема тема. Наушники будуть ще актуальні рік-два як мініум.
- Переваги:
- Мікрофон, збірка, звук самих чаш.
- Недоліки:
- Хіба можу написати що коли я підключив наушники до компютера то спочатку чув свій голос а потім коли скачав g hub то це зразу вимкнулось. Але це не мінус
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Есть проблема с микрофоном. Подключила через звуковую карту и кабель, но звука нет. Если подключить через шнур к телефону, он работает, но двоит звук. Что можно сделать, или это брак звуковой карты?
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: OTDmax. Колір: Black
Навушники хороші, за рахунок софта дуже гнучкі в налаштуванні, сидять добре, вуха не болять навіть після 5 годин в них, мікрофон хороший працює без нарікань, гучний в чистий звук. Провод тоненький, не дуже довгий і без обмотки, тому готуйтесь до того, що він буде час від часу вириватись із зовнішньої звукової карти після невдалого руху
- ЛехендаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ожидал от этих наушников реально большего, ведь это такой обалденный бренд. В этих наушниках играют большинство киберспортсменов, а по итогу за год в наушниках появились все те дефекты, которые я описал в недостатках. :(
- Переваги:
- Запудренный софт
- Недоліки:
- 1:Трещит микрофон 2:Быстро износится кабель подключения к наушникам 3:Дефекты в звуке самих наушников
- Денис
1. Это не проблема наушников. Либо плохо подключили, либо что-то с настройками, либо брак
2. Кабель да, не очень длинный и кажется ненадежным
3. Звук тоже настраивается, у каждого свои предпочтения. Установите G Hub и поиграйтесь с найтроками - Валерій В***
Купил эти уши в 2021м году. Из всего вышеперечисленного согласен только насчёт микрофона. Но микро трещит только если переключать Mute на проводе, иногда микрофон может и не включиться из-за этого, поэтому пользуюсь биндами Discord.
В целом за 4 года разве что амбушюры облезли, заменил их на другие и всё
- Данііл Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук отличный, противников слышно отлично, материалы приятные и чувствуется качество, удивила толщина металла. Единственное что, пришлось пошаманить чтобы 7.1 сделать классным. Чтобы это сделать, нужно в винде зайти в панель управления звуком, выбрать наушники и открыть свойства, затем "дополнительно" и вместо 48000 Гц поставить 32000 Гц (ФМ радио), тогда звук становится чистым. Правда вот интересно, мне некоторые говорят, что можно включить на них 10-полосной эквалайзер, я нигде этого найти не могу в г хабе, может подскажет кто-то или менеджер подскажет? Через пару месяцев расскажу про опыт эксплуатации
- Переваги:
- Звук, шаги слышно превосходно, нормально настраивается звук, материалы, микрофон, винстрик 5 сходу, толщина металла, удобные,
- Недоліки:
- Не могу найти как поставить 10-полосной эквалайзер
- Александр Ш***
какой прест используете да шутеров ?
- Данііл Р***
Александр Шевелёв, я пока сам не могу определиться с пресетом, но пока пробую с такими настройками:
80Гц — 0
750Гц — 1
2200Гц — 2
6600Гц — 2
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь вже другий рік. Звук хороший навіть без пресетів, в іграх чую все і всіх просто на дефолтних установках. З мінусів - звукова карта, що в комплекті, любить вимкнути ліве вухо (лікується пере-втиканням проводу в навушники) і те, що на регуляторі гучності тумблер мікрофону хлипає, а чути це прямо так, ніби мені з гри це транслюється - я заліпив скотчем (все рівно використовую мікрофон окремий) і все супер.
- Переваги:
- Хороший звук, легка настройка в G Hub при потребі
- Недоліки:
- Звукова карта, не дуже якісний перемикач мікрофону
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Топ
- Кирилл О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
купил месяц назад хорошие наушники
- Переваги:
- звук,микрофон
- Недоліки:
- нету
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Загалом чудові навушники, звучання, мікрофон, зручно сидять, але не без гріха) Почнемо по порядку:
Короткий кабель, так і без оплітки, виглядає супер хлипким, ще й тоненький)
Мій улюблений убогий софт логітечу))) Користуюся їх продукцією давно, і софт постійно, як не забуде налаштування пристроїв, то взагалі забуде, що вони у вас були) То мишка зникне і чутливість злітає, поки не подьоргаєш туди назад кабель декілька раз, і прога не згадає девайс.
Ще проблема з якою зустрівся, теж проблема софта, коли підключав навушники через юсб звуковуху, софт максимально відмовлявся бачити мікрофон, ніякі танці з бубнами не допомагали, вже забив і сидів на мініджеках, але і тут біда, якщо підключати їх через мініджеки, то прога їх взагалі не бачить)))) А потім вирішив підключити знову через юсб звуковуху, і вуаля все запрацювало)- Переваги:
- Звук, мікрофон, зручність, комплектація
- Недоліки:
- Тонкий короткий кабель без оплітки
Чудо софт, який без молитви нормально не запрацює)
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все норм, окрім того, що перестав працюватий правий навушник
- Переваги:
- Непогані навушники і мікрофон, коли працюють
- Недоліки:
- Через півтора року перестало працювати праве вухо
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
купляв 3,5 роки тому, зараз відпав шарнір кріплення навушника. придивився до інших шарнірів, на всіх є тріщини, треба куплять 3д заміну. також тріснув кабель пружинка, заклеював його
- Переваги:
- звук та якість мікрофону підходить для ігор
- Недоліки:
- кріплення
- Чупа В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хорошие наушники мне нравятся, вчера забрал, но при первом подключении возникла проблема я так и не понял в чем она была, не работал микрофон, я уж испугался думал брак, но после танцов с бубном всё заработало, переключил на провод от телефона и микро заработал, подумал что дело в проводе, но потом решил опять проверить провод от пк и он заработал, прижимал я этот штекер до конца по миллиону раз так что проблема точно была не в этом, аудиодрайвер тоже обновлял причина была не в этом и софт так же заранее был установлен, но в концовке все заработало так что я доволен, звук у микрофона мне понравился.
- Переваги:
- Простые хорошие качественные наушники.
- Недоліки:
- Пришлось по ввозится с микрофоном потому оценка 4 из 5
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пользуюсь 5 лет. Звук хороший без комплектной звуковой карты. Внешняя звуковая карта ужасная, насмешка над потребителем.
- Переваги:
- Абсолютно никаких за такую стоимость
- Недоліки:
- некачественный пластик.
- Женя В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук и микрофон на уровне, но через Logitech G Hub обязательно нужно глянуть пресеты с настройками других пользователей (пользуюсь пресетом Sound 3.0), изначально с коробки звук так себе. Единственный момент, который вызывает негативную эмоцию, так это кабель подключения. Прикрепляю фото, как вообще такое возможно? Одно дело, когда кэйкапы на клавиатуре стираются, трение и всё такое, но чтобы кабель сам по себе отрывался и это при том, что купил их в июне этого года. Как по мне, то за такой ценник это неприемлемо. Пользуюсь Logitech не один год, но чтобы за 4 месяца неактивного пользования начинал рассыпаться кабель это впервые.
- Переваги:
- Звук, микрофон, богатая комплектация
- Недоліки:
- Кабель не в оплётке, из-за чего просто рвётся
- Євген К***
Судя по качеству проводов это точно «премиум» (:
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудовий звук, супер якісний мікрофон. Багато різних опцій по підключенню. Довгий зручний шнур.
Нарікань немає.- Переваги:
- Дуже крутий мікрофон
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Двоякое впечатление от этих наушников. До них у меня были Logitech G432 и из коробки они звучали отлично что с 7.1 что без него. Эти же из коробки звучат паршиво в обоих режимах, я сначала вообще подумал что брак попался. Потом начал гуглить и оказалось что это у всех так и начал по трэдам в реддите и роликам на ютубе настраивать. Настроил , теперь звучат отлично и слышно меня хорошо. А вот 7.1 так и не смог победить в этих наушниках, звучит он убого, как будто я в бочке сижу. Поэтому и оценку ставлю 3 звезды из-за этих двух вещей:
1) Неужели так трудно настроить микрофон и звучание на заводе чтобы пользователь не тратил несколько часов на настройку?
2) 7.1 - он ужасен в этих наушниках, но благо без них наушники после настройки звучат великолепно (что в играх что просто для музыки)
P.S. коробка пришла открытой, но заметили это уже дома, тут минус уже не производителю а Розетке- Переваги:
- Звук, микрофон
- Недоліки:
- настройка из коробки, 7.1 звучание
- Євгеній В***
Для корректной работы 7.1 выставьте в настройках наушников формат по умолчанию (через параметры windows) 16 бит , 32000 Гц (Качество FM-радио) и будет вам счастье =)
- Сашко К***
Рекомендую вимкнути «Покращення звуку», який по дефолту включений абсолютно у всіх (при кожній перезагрузці пк треба буде вручну вимикати). Система - Звук - Усі звукові пристрої, сам дізнався недавно тому ділюсь зі всіма
- Данил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Жесть , купил log g pro x. Они бракованые , не работает левое ухо и микрофон
- Недоліки:
- Брак
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
не очікував що їм буде капець
- Переваги:
- норм але
- Недоліки:
- через роки два їм капець:(
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Покупал 3 года назад, служат до сих пор без проблем. В комплекте идут запасные амбушюры, как раз недавно их заменил.
Звучание меня устраивает, играю в CS часто.- Переваги:
- Надёжность, металлическое основание.
Служат уже более 3х лет.
Хорошее звучание, хорошо подходят для игры в CS. - Недоліки:
- Не обнаружено.
Представник постачальникаВітаємо вас, Вадим! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не працюють. Але Розетка зразу повернула гроші.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працюють
- Олександр К***
ну так чому 1 зірка, брак зустрічається в будь якого виробника
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Носил 4 года но мама разбила их в дребезги когда я спал , накопил на новые и купил , пользуюсь уже год , доволен , как новые .
- Переваги:
- Отличные наушники за свою цену
- Недоліки:
- Шнур длинный и путается
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо вашу думку про навушники Logitech G PRO X. Бажаємо вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!
- Стас
Что же ты такого сделал, сил тебе, да терпения воин !
Наверное нужно меньше рейджить в катках и все будет гуд, иди скажи маме что любишь ее !!
Знаю противоречиво, она тебе наушники бьет, а ты ей "люблю".
НО ПОВЕРЬ МНЕ. Это работает как часы, не успеешь заметить как она к тебе начнет лучше относится, только когда будешь говорить что любишь ее, не ври ей об этом. Это должно быть искренне !
Удачи воин !