Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Палатка-Вігвам WIGWAMHOME Динозаври 110х110х180см світло-сіра

Оцінка користувачів 5/5
  • Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Realty for kids

Отримала замовлення дуже вчасно, за що дуже вдячна менеджеру, з яким спілкувалася( нажаль не уточнила ім'я).
    Зібрали вігвам, гарний ( все як на фото), збірка не складна.Діти в захваті . І дорослі також Дякую.

• Продавець  Realty for kids

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже приємно, що вігвам сподобався і відповідає очікуванням. Раді, що збірка була легкою, а враження від покупки принесли радість і дітям, і дорослим Обов’язково передамо подяку менеджеру! Окремо вдячні вам за чудові фото!

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Realty for kids

Добре зроблено. Купували на подарунок. Дитині сподобалося.

• Продавець  Realty for kids

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що подарунок сподобався дитині, а якість виробу залишила приємне враження. Нехай дарує ще більше радості!

• Соня П***
    Відгук від покупця. Продавець: Realty for kids

Залишились дуже задоволені замовленням, вігвам відмінної якості, дуже швидко пройшло оформлення та відправка замовлення.
    Дуже вдячна за зворотній зв'язокпродавці чуйні та з особливим підходом до кожного покупця, дякую Ви

• Продавець  Realty for kids

Щиро дякуємо за такі теплі слова! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені якістю вігваму та швидкістю обслуговування. Для нас важливо, щоб кожен клієнт відчував особливу увагу і турботу. Завжди раді допомогти вам!

• Ірена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Realty for kids

Класний вігвам, брала дитині, то задоволений

Переваги:
    Швидка доставка, матеріал приємний на дотик
    Недоліки:
    Не вистачає силіконових підкладок під палки щоб не скользило по паркету
    • Продавець  Realty for kids

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вігвам сподобався дитині і ви оцінили швидку доставку та якість матеріалів. Ваше зауваження щодо силіконових підкладок дуже цінне — обов’язково розглянемо можливість покращення в майбутніх моделях. Дякуємо, що поділилися!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Realty for kids

Гарний, як на фото. Син у захваті.

Переваги:
    легко та швидко складати
    Недоліки:
    • Продавець  Realty for kids

Дякуємо, нехай приносить радість!