- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Digital House
В цілому чудове рішення для автоматизаціїї на кухні. Найбільша кількість інтеграцій на сьогодні. Абсолютна стабільність у випадку підключення через хаб.
P.S. Окремо * * * * * зірочок продавцю, оперативно вирішує питання, адекватна та взірцева комунікація с:- Переваги:
- Інтеграції, стабільність програмної частини
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Digital House
На третій раз чомусь досвід в користуванні так собі. Розетка прямо з коробки зовсім не реагує, ну тобто зовсім. Поруч працюють дві такі самі і їм все норм., одну брав у січні цього року, іншу у серпні минулого, і ніби все чудово. Тут не знаю що не так, сьогодні ще раз перевірю і мабуть треба на гарантію.
Але так, ані гарантійки, ані чеку не поклали, як і у випадку зазначеному у відгуку вище, надіюся що все (гарантійне звернення) буде без проблем. Бо продавець ніби чудовий)- Переваги:
- Інтеграції, стабільність програмної частини
- Недоліки:
- Низька якість апаратної частини
- Дмитро
Додам до відгуку стосовно "досвід в користуванні", це стосовно пристрою, і аж ніяк не стосується продавця. Тобто дві зірки саме Philips, а з Digital House ми доволі швидко порозумілися с:
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Digital House
Магазин досить оперативно відправив товар. Також додатково попередили через смс мене коли товар прибув у відділення. Забули покласти чек и гарантійку у посилку але при зверненні до них одразу відправили мені електронну версію потрібних документів.
Рекомендую цей магазин всім оскільки клієнто орієнтованість проявили на повну.- Переваги:
- Керування зі смартфону, можливість встановлення часу увімкнення та вимкнення(можна налаштувати так щоб працював годину через годину), легкість в налаштуванні, якість розетки на висоті
- Недоліки:
- Неможливість підключити до Apple Home без Hue Bridge
- Продавець Digital House
Дякуємо за ваш відгук!
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Digital House
Девайс зручний і якісний, для тих хто розуміється в новинках, незамінний помічник, особливо коли забув вимкнути праску, або не впевнений чи зробив це.
Окрема подяка магазину за оперативність, детальне роз'яснення та розуміння.- Недоліки:
- Не має
- Продавець Digital House