- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 30 x 40. Колір рамки: Чорний
Рамка чудова, в житті ще краще чим на фото, добре запакована , відправили майже одразу після мого замовлення
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 30 x 40. Колір рамки: Чорний
Рамка виправдала очікування, надійшла швидко й ціла, приємно пахне деревом)
- Переваги:
- Гарна
- Недоліки:
- Пилипчук А***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 30. Колір рамки: Чорний
Чудова якість, як завжди. Постійно тут замовляю.
- Переваги:
- Дерев'яні. Шикарний запах. Швидко доставляють
- Недоліки:
- Ларионова О***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 13 x 18. Колір рамки: Чорний
Вже не перший раз замовляю ці фоторамки. Зроблені якісно, стильні, дуже задоволена. Швидкв доставка
- Переваги:
- Дуже якісні фоторамки
- Недоліки:
- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 30 x 40. Колір рамки: Чорний
Дуже крута рамка! Я буда в захваті! Як розпакувала, то й забула що потрібна була сама рама зі склом, бо такий файний вид! Бери одразу й вішай до інтер‘єру , як картину! Супер якість і міцність! Дуже задоволена! Ще й швидка доставка!
- Переваги:
- Міцність, ніде немає недоліків, царапин або тріщин. Якісне виробництво
- Недоліки:
- Станіслав В***Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 21 x 30. Колір рамки: Чорний
Рамки супер! Якість відмінна, ціна приємна, швидко відправили товар, жодних зауважень! якістю роботи та спілкуванням задоволений на всі 100%.
Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Виглядають стильно, охайно зроблені!
- Недоліки:
- не виявлено
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 30 x 40. Колір рамки: Чорний
Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Чудова якість. Багет з дерева. Рама якісно зібрана, без щілин.