Відгуки покупців про Рамка для фото деревянная 21х30 (А4) багет: DL1507-03 Чорний (з глянцевим склом 1-1.5мм, двп) EmojiFrame

Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 30 x 40. Колір рамки: Чорний

Рамка чудова, в житті ще краще чим на фото, добре запакована , відправили майже одразу після мого замовлення

• Олена Я***

Рамка виправдала очікування, надійшла швидко й ціла, приємно пахне деревом)

Переваги:
    Гарна
  • Пилипчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 20 x 30. Колір рамки: Чорний

Чудова якість, як завжди. Постійно тут замовляю.

Переваги:
    Дерев'яні. Шикарний запах. Швидко доставляють
  • Ларионова О***
    Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 13 x 18. Колір рамки: Чорний

Вже не перший раз замовляю ці фоторамки. Зроблені якісно, стильні, дуже задоволена. Швидкв доставка

Переваги:
    Дуже якісні фоторамки
  • Дарья С***

Дуже крута рамка! Я буда в захваті! Як розпакувала, то й забула що потрібна була сама рама зі склом, бо такий файний вид! Бери одразу й вішай до інтер‘єру , як картину! Супер якість і міцність! Дуже задоволена! Ще й швидка доставка!

Переваги:
    Міцність, ніде немає недоліків, царапин або тріщин. Якісне виробництво
  • Станіслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: EmojiFrame. Розміри фото: 21 x 30. Колір рамки: Чорний

Рамки супер! Якість відмінна, ціна приємна, швидко відправили товар, жодних зауважень! якістю роботи та спілкуванням задоволений на всі 100%.
    Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Виглядають стильно, охайно зроблені!
    Недоліки:
    не виявлено
  • Андрій

Буду замовляти ще.

Переваги:
    Чудова якість. Багет з дерева. Рама якісно зібрана, без щілин.