Відгуки покупців про Бездротовий портативний Bluetooth мікрофон колонка для караоке 2в1 SU-YOSD YS-68 з LED підсвіткою, функцією луна Рожевий
- ОляВідгук від покупця. Продавець: HappyLife
Хороший мікрофон гарно сидить в руці виглядає якісно і звук як для такого мікрофона доволі чистий
- Продавець HappyLife
Оля, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що караоке мікрофон Moltis YS-68 сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Вика К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Ми купили цей караоке мікрофон для нашого сина на його день народження, і він був надзвичайно захоплений! Батарея тримає достатньо довго, щоб він міг співати. Мікрофон має кілька режимів звуку, що додає веселощів під час співу. Єдиний мінус - ми змушені слухати одні й ті ж пісні по кілька разів на день, але радість нашої дитини того варта.
- Продавець HappyLife
Віка, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Кристина Х***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Однозначно крутой микрофон. Можно использовать как обычную блютуз колонку.
Удобная панель управления, хорошо держится в руке. Объёмное и мягкое звучание, чего нет в более дешевых моделях.- Переваги:
- Все
- InTrend
Добрый день! Спасибо за отзыв, мы ценим обратную связь от наших клиентов! Рады, что Вы довольны товаром, желаем приятного пользования!
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Отличный микрофон за эти деньги, думала будет хуже
- Переваги:
- Очень крутой
- Недоліки:
- Не нашла
- InTrend
Здравствуйте! Благодарим за доверие к компании In Trend и покупку нашего товара. Спасибо за отзыв, нам очень важно знать ваше мнение. Рады что вы довольны товаром, пусть радует Вас еще долго)
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дякую, все чудово!
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотий
Придбали на подарунок, получилося доречно бо діти весь вечір ним гралися, дитина залишилася задоволена.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Золотий
Придбали дочці, їй сподобався так що використовує регулярно. На вид і ощуп якість добра.
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір: Рожевий
Дуже легкий у користуванні! Купувала для доньки 5 років ,користується часто,заряд тримає довго.
- Переваги:
- Дуже легкий у користуванні! Купувала для доньки,користується часто,заряд тримає довго.
- Недоліки:
- не було замічено
- Ілюшин В***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Товар якісний!
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
Купували на подарунок. Залишились задоволені.
- Продавець HappyLife
Доброго дня, Максим ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій!
- Станислава Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife
мікрофон супер гарно виглядає приємно лежить в руці, хороший мікрофон
- Переваги:
- хороший звук
- Продавець HappyLife
Станіслава, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що караоке мікрофон сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Отличный выбор для тех кому не нужны дополнительные функции. Есть ехо. Работает хорошо. Сервис от продавца на выысшем уровне.
- Продавець InTrend
Доброго дня, Марія! Дякуємо за довіру до компанії In Trend та покупку нашого товару! Дякуємо за ваш відгук - для нас цінна ваша думка!
- Evgenia G***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Рожевий
Заказывала микрофон дочени на новый год. К сожалению товар пришел не рабочий, но не смотря на праздники со мной быстро связались, обменяли товар на рабочий. За доставку не платила, компания взяла расходы на себя. Очень довольна что обратилась именно в эту компанию, обязательно буду заказывать ещё. Микрофон отличный, звук хороший, не фонит, лось в восторге
- Переваги:
- Цена-качество
Хороший звук
Красивый дизайн - Недоліки:
- Не обнаружила
- Спашиба А***Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Мне понравился, заказала крестнице на день рожденье :) думаю она будет в восторге! После последнего разочарования от покупки в интернете, ваш магазин прям порадовал меня! Спасибо большое!
- Переваги:
- Красивый, яркий, светится и лёгкий в использовании!
- Недоліки:
- Для меня нет, мне кажется он и предполагается детям :)
- InTrend
Добрый день, Анастасия ! Благодарим за доверие к компании In trend и покупку нашего товара! Спасибо за ваш отзыв - нам важно знать ваше мнение! Пусть микрофон радует вас еще долго!)
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Хороший товар, рекомендую
- InTrend
Добрый день, Александр! Благодарим за доверие к компании In Trend и покупку нашего товара. Спасибо за отзыв, нам очень важно знать ваше мнение. Рады что вы довольны товаром, пусть радует Вас еще долго)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Брали на подарок ребёнку, радости нет границ! Звук хороший, не скажу, что прям громко звучит (это индивидуально), но для детских развлечений, то что нужно! Эта подсветка разным цветом- это вообще радость для глаз ребёнка) спасибо, доставка быстро, бесплатно!
- Переваги:
- Подсветка, звук с эхо, внешний вид...
- InTrend
Добрый день, Ольга! Благодарим за доверие к компании In Trend и покупку нашего товара. Спасибо за отзыв, нам очень важно знать ваше мнение. Рады что вы довольны товаром, пусть радует Вас еще долго)
- Дмитрий К***Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Покупкой довольны: продавец быстро связался, заказ был доставлен на следующий день, микрофон был получен с полным зарядом батареи, впервые на зарядку поставили на 3-ий день после активного пользования.
- Переваги:
- Не требует частой зарядки, чистый и довольно громкий звук
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- InTrend
Спасибо за Ваш отзыв, Дмитрий
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Очень качественный микрофон. Я не ожидал настолько громкого и насыщенного звука колонки. Дети (и взрослые) в восторге. Однозначно стоит своих денег.
- Переваги:
- Очень качественный и громкий звук колонки, как для такого размера. Долго держит заряд.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- InTrend
Спасибо за Ваш отзыв
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
P.S.: а щодо акції від розетки про безкоштовну доставку - не ведіться - розвод)
- Переваги:
- мікрофон класний, брав на подарунок. Дуже сподобався. Чистий звук, класні низи.
- InTrend
Доброго дня, Ярослав. Дякуємо за відгук.
На рахунок безкоштовноїх доставки - акція розповсюджувалась тільки на товари продавця Розетка, ми партнери і в нас ця акція не діяла.
- Екатеринп В***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Очень понравился, качество не плохое.
- InTrend
Добрый день! Благодарим за доверие к компании In Trend и покупку нашего товара. Спасибо за отзыв, нам очень важно знать ваше мнение. Рады что вы довольны товаром, пусть радует Вас еще долго)
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Bazhay. Колір: Золотистий
Ідеально
- Продавець Bazhay
Дякуємо за Ваш відгук!
- ІгорьВідгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Рожевий
Цей дитячий караоке мікрофон - просто чудовий подарунок для моєї маленької співачки! Він легкий і зручний у використанні, з яскравим і стильним дизайном. Бездротова підключення дозволяє моїй донечці співати і рухатися по всій кімнаті без обмежень. Я вражений якістю звуку. За таку ціну - це просто супер варіант!
- Продавець HappyLife
Ігор, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Таиса Д***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Надіслали швидко. Працює добре. Замовляла трирічний дитині, то не дивлячись на відносно велику для неї вагу девайса, вона не стомилася ні носитися з мікрофоном, ні кричати в нього весь вечір. Також непогана іграшка для дорослих, особливо тих, які хотіли б хоч раз "віддячити" шумним сусідам тією самою монетою. Рекомендую.
- Переваги:
- Гучний, світиться, ефект ехо, непоганий звук, тривалий час роботи від акумулятора
- Продавець InTrend
Доброго дня, Таиса! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за ваш відгук! Для нас цінна Ваша думка!)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: InTrend
Чудовий мікрофон з якісним звуком. Динамік досить гучний з гарними басами, мікрофоном задоволений
- Продавець InTrend
Добрий день, Олександр! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Иванна Б***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
Хоороший мікрофон, все як описано на сайті. Дякую!
- Продавець InTrend
Добрий день, Іванна! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!)
- Наталия Б***Продавець: Smart Shopping. Колір: Рожевий
все супер!!
- Переваги:
- все супер, прийшов заряджений, подруга дуже задоволена
- Продавець Smart Shopping
Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок. Будемо раді бачити Вас в нашому магазині
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір: Рожевий
Дитині дуже сподобався, гарний звук та легкий в управлінні.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Римарук Л***Відгук від покупця. Продавець: InTrend
- Продавець InTrend
Добрий день,Лідія! Дякуємо за довіру до нашої компанії та покупку нашого товару! Дякуємо за Ваш відгук - для нас цінна ваша думка!
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
Осталась довольна покупкой. Был приобретен на "девичник", использовался и как колонка, и как микрофон.
Звук хороший, учитывая его невысокую стоимость.
Менеджер связалась быстро, отправила в оговорённые сроки.
Спасибо.- Переваги:
- Красивый дизайн, удобный в использовании, отличный звук в качестве колонки
- Недоліки:
- Не обнаружено
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
Хороший подарунок на свою ціну
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за отзыв .Всегда вам рады
- Катерина Б***Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Всё пришло быстро. Товар хороший всё работает мне очень нравится. Покупкой довольна. Рекомендую
- Переваги:
- Звук хороший, удобный, светится )
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді.
- Рикиши Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Золотий
: )))))
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Золотистий
Больше спасибо, все были в восторге!
- Продавець InTrend
Доброго дня, Маргарито! Дякуємо за Ваш відгук для нас цінна Ваша думка)
- Вертелецкая А***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Брали детям, отлично работает на свои деньги, можно использовать как колонку когда устали петь) есть разноцветная подсветка. Спасибо продавцу за оперативную отправку!
- Переваги:
- Цена, скорость отправки
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за ваш отзыв.Всегда вам рады
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Микрофон советую!все как в описании, всё работает. Ребята сразу связались и всё быстро отправили . Продавец отличный всем советую!!!
- Переваги:
- Лёгкий в обращении. Достойный вид
- Недоліки:
- Не нашёл
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за ваш отзыв всегда вам рады
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: Чорний
Отличный микрофон, доставка быстрая,вежливый менеджер что не может не радовать.
- Переваги:
- Хорошая цена и качество
- Продавець Smart Shopping
Спасибо за ваш отзыв .Всегда вам рады