- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Все працює, нарікання відсутні
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Алла! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Працює
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Отличный сетевой блок, заряжает телефоны, разных производителей, довольно быстро.
- Переваги:
- Быстро заряжает телефоны
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Раджу всім! Працює та заріджае добре.
- Переваги:
- Якість та надійність!
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Замовляла мамі на подарунок! Все чудово! Дякую за оперативну роботу
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ганна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій Д***
Оперативно, в мене вийшло 3 дні на відправлення(це типу запакувати та на пошту віддати) далі ще день до поштомату.. також блочок по факту не підтримує швидку зарядку(тестив на 2х смартфонах)
Покупкою задоволені
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Невиявили
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Зарядное устройство не быстрое. Поэтому будет хорошим вариантом зарядного устройства для смартфона, если нужно сберечь ресурс аккумулятора и время зарядки не сильно лимитировано.
- Переваги:
- Не поддерживает быструю зарядку.
- Недоліки:
- Увеличение времени зарядки.
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій Д***
В описі товару буквально зазначено, що блок підтримує швидку зарядку! То нащо таке писати, якщо це заздалегідь брехня?
- ВладимирПродавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Мне подарили вот такую зарядку, лично у меня нареканий нет, вещь заряжает смартфон быстро, качество пластика хорошее, не воняет
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- .
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Samsung s21 не сприймає зарядку як швидку, хоча з потужністю 15 w таким повинно бути. Покупав для зарядження не смартфону, а інших приладів.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Распался на третий день. Что сильно удивило, то что нет элементарной защиты и не соответствует тех. данным указанным на упаковке и в характеристиках.
Это просто блок питания на 2А. Уверен что не примут возврат....- Переваги:
- маленький
- Недоліки:
- Не соответствует данным
- Александр
Та ясное дело, цена его 2 бакса потолок.))
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Зарядний пристрій слабенький,
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Немає бистрої зарядки
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук! Так, пристрій не підтримує швидку зарядку. Заряджання відбувається в стандартному режимі з максимальним струмом до 3.1А. З повагою команда ArmorStandart.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Зарядка не працює
Представник постачальникаДобрий день, Світлана! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Нету быстрой зарядки, обычный блочок
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не быстрая зарядка
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо за ваш відгук. Цей зарядний пристрій призначений для стандартної зарядки і не підтримує швидку зарядку. Раді, що він справно працює. З повагою команда ArmorStandart.
брал под fast charge. огорчён.
зарядник за четверть стоимости и то быстрее- Переваги:
- зарядник, как зарядник
- Недоліки:
- нет fast charge, по замеру 1.5А. никаких 3-ёх как заявлено
Швидка зарядка не працює, навіщо таке писати на пакуванні і пропонувати як додаток до телефону з швидким заряджанням!!!???
- Переваги:
- НЕМАЄ!
- Недоліки:
- Швидка зарядка не працює!!!
- Юрій
Який у вас смартфон, яка йому необхідна потужність зарядки? Якщо більше, ніж 15.5 Вт, то не дивно, що не працює.
- Олексій Д***
Швидка зарядка дійсно не працює, хоча по характеристикам мала б(старий блок з іншої моделі запрацював на 2х різних моделях цього року). На швидку зарядку не раджу..
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш зворотній зв'язок. Ми обовʼязково перевіримо зарядний пристрій на відповідність вказаним характеристикам. З повагою команда ArmorStandart.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Блочок не сподобався, постійно відключається, спробувала з тим самим шнуром але іншим блоком і все ок.
- Переваги:
- підтримує швидку зарядку
- Недоліки:
- нестабільне підключення, постійно відключається
Представник постачальникаДобрий день, Валентина! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Пропрацював менше місяця, бахнув в розетці
Використовувся нечасто- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Згорів за 3 тижні, був в користуванні нечасто
Представник постачальникаДобрий день, Анна! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
На упаковці написано 15w але на ділі повільніше ніш на 10w
- Переваги:
- Немае
- Недоліки:
- Повільна
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що зарядний пристрій не виправдав очікувань. Заявлена потужність 15W — це максимальна теоретична, яка залежить також від кабелю, характеристик смартфона та рівня заряду батареї. У деяких випадках пристрій може працювати в безпечному повільнішому режимі, щоб уникнути перегріву чи перенапруги. Ми обовʼязково перевіримо зарядний пристрій на відповідність вказаним характеристикам. З повагою команда ArmorStandart.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Не працює
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Блок пришов в неробочому стані
- Недоліки:
- Неробочий
Представник постачальникаДобрий день, Людмила! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда Armorstandart.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Полностью незадоволений воняє дешевий пластик не заряджає телефон нормально
Представник постачальникаДоброго дня! Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Зарядний пристрій відповідає заявленим характеристикам, запах нового пластику може бути присутній на початку використання і зникає з часом. Якщо зарядка працює некоректно, радимо оформити звернення до продавця для перевірки або обміну в межах гарантії - посилання. З повагою, команда ArmorStandart.
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Не рекомендую. Непрацює.
- Недоліки:
- Непрацює
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Заряджає, дууууже повільно. В описі швидка зарядка
- Недоліки:
- Дуже аовільнозаряджає
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за ваш відгук! У характеристиках товару була вказана некоректна інформація щодо підтримки швидкої зарядки. Ми вже передали це на виправлення. Вибачте за незручності та дякуємо, що звернули увагу! З повагою команда ArmorStandart.
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Через майже три місяці перестав працювати.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Марина! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання