- Шпак І***Відгук від покупця. Продавець: Shop Shopping. Розмір наволочки: 2 x 70x70. Спальний розмір: Сімейні
Гарний комплект, як на фото, приємна тканина. Підковдра на молнії. Запакований в міцну фірмову картонну коробку.
- Продавець Shop Shopping
Дякуємо Вам за теплі слова! Нехай комплект дарує комфорт і затишок!
- Нінель Ш***Відгук від покупця. Продавець: Shop Shopping. Розмір наволочки: 2 x 70x70. Спальний розмір: Сімейні
Комплект сподобався,тканина гарної якості,але пошиття бажало би кращого,блискавка вшита на всю ширину підковдри,края блискавки застрочені на два -три прання,потім порветься, потрібно самому краї блискавки укріпити чимось( ниткою чи інше), порада швеям :потрібно вшивати блискавку не до країв, треба залишити по 15 см з обох країв, строчки теж на 3 бали.
- Переваги:
- Тканина гарної якості
- Недоліки:
- Пошиття не якісне
- Продавець Shop Shopping
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок і за високу оцінку якості тканини!
Нам прикро, що пошиття не повністю виправдало Ваші очікування. Блискавка на всю ширину підковдри — це конструктивне рішення, яке обрали більшість наших клієнтів, адже так зручніше заправляти ковдру. Застібка надійна, витримує багаторазове прання, наші покупці можуть це підтвердити.
Втім, ми обов’язково передамо Ваші зауваження нашому виробництву — для нас важлива думка кожного клієнта. Дякуємо за пораду та довіру до нашого бренду!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Shop Shopping. Розмір наволочки: 2 x 50x70. Спальний розмір: Двоспальні
Зробив вибір із співвідношення ціна-якість та позитивних коментарів. Схоже, не помилився.
- Переваги:
- Тканина натуральна та приємна на дотик. Колір виробу ніжний, навіть краще, ніж на фото. Розмір білизни, як в описі, відповідає.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Shop Shopping. Розмір наволочки: 2 x 70x70. Спальний розмір: Сімейні
Беру второй комплект - на подарок. Уже проверено - не линяет при стирке, нежно, ярко , красиво. Не сильно мнется после стирки, приятная мягкая, нежная ткань. Очень рекомендую.
- Переваги:
- Хорошо пошито, ткань мягкая, не линяет при стирке.
- Недоліки:
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Shop Shopping. Розмір наволочки: 2 x 50x70. Спальний розмір: Сімейні
Комплект семейный. Доставка быстрая. Позвонили, ответили на все вопросы. Покупкой очень довольна. Цвет очень красивый, ткань мягкая, эластичная - сатин-люкс. Рекомендую.
- Переваги:
- Нежная расцветка, мягкая ткань.