Відгуки покупців про Гідрогелева плівка Armorstandart Matte для Apple iPhone SE new 8 7 (ARM60161) Transparent
- Николай Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Просто кончена!
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Треш
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Навіть при повній відсутності навичок по поклейці плівки із 10 разу вдалось її поклеїти і вона розправилась та не залишилось повітря. Тримається вже близько 4-х місяців. Жодних нарікань.
- Переваги:
- Чудово клеїться. Добре тримається.
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Неякісна плівка, неможливо якісно поклеїти:
- Стікер для прибирання пилу міцно прилипає і залишає сліди клею на екрані – доводиться повторно чистити.
- Підложка дуже жорстка і не порізана як слід – треба розривати із зусиллям, щоб роз’єднати дві частині і відповідно зміщується і деформується плівка, утворюються сліди і дефекти :(- Переваги:
- красива упаковка
- Недоліки:
- неможливо якісно поклеїти
- Людмила Г***Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Плівка неподріб за ваші ж гроші… Чесно викинула гроші на вітер….
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! Для встановлення захисної плівки ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей П***Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Я такого сміття ще не купував на розетці. Я багато поклеїв. Пакування 1. Інструкція 1. Поклейка 1. Викинув гроші. Не раджу. І якщо ще також випадок я розчаруюсь в ІМ розетка.
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Все в загалі.