- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 150
Ялинка гарна, якість задовільна.
Є нюанси у збірці: верхня частина ялинки важко входить в нижню, треба прикласти силу, ніжки так само важко проходять в пази підставки. Можливо, так і має бути. Також, трохи посипались "голочки" при збірці.
Представник продавця неприємний в комунікації, після оформлення замовлення пропонує інші варіанти ялинок, бо йому ліньки шукати саме ту, що ви замовили на іншому складі. Після наполегливості, що мені потрібна саме та ялинка, що я замовила, вона була відправлена у відділення на інший кінець міста, і представник продавця намагався скинути вину на НП, мовляв це сама НП так вирішила змінити відділення для доставки через габарити, хоч це була їх помилка при відправлені. У висновку - переадресацію зробіть ви, а ми потім вам компенсуємо. Моє "потім" було через 5 днів після отримання товару з неодноразовим нагадуванням. На щастя, ця комунікація завершена.- Переваги:
- Ялинка відповідає фото продавця
- Недоліки:
- Неприємна комунікація
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Висота: 150
Гарна, пухнаста, компактна. Швидка доставка, чемний продавець. Дякую
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Висота: 220
Жахливе обслуговування. Отримала браковану ялинку (верхню частину неможливо насадити на нижню, бо діаметр металевої труби завеликий). Я написала продавцю, він відповів, що треба постукати по трубі (металевій трубі, цікаво чим і як). А потім взагалі побажав гарного вечора і допобачення. Це обурливо!!!
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Бракована
- Надія Я***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 150
Ялинка дуже сподобалась і швидко відправили. Все супер!
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Висота: 100
Все добре
- Продавець LikePrix
- Валерия Б***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 130
Дуже гарна ялинка. Задоволена
- Продавець LikePrix
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 130
Все супер, дякую
- Переваги:
- Якість обслуговування
- Продавець LikePrix
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 100
Гарна пишна ялинка, відправили швидко! Дякую
- Продавець LikePrix
- Кароліна С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 100
Швидко зв'язались та відправили замовлення! Мені подобається що ялинка з двох частин, і потім буде займати мало місця) Гарна, компактна, я задоволена!
- Продавець LikePrix
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 130
Ялинка дуже красива та пухнаста! Дуже за доволені! Дякую
- Переваги:
- Красуня компактна та пухнаста. Швидко відправили та допомогли з вибором
- Продавець LikePrix
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 220
Ялинка чудова. Дуже пухнаста, виглядає круто. Дуже легко збирається.
- Переваги:
- Пухнаста, легко збирати
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець LikePrix
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Висота: 180
Дуже вдячна за чарівну красуню))) Ціна відповідає товару!
- Переваги:
- В білому кольорі ну дуже гарна надзвичайно)))
- Недоліки:
- Немае
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ВильгельмВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Білий. Висота: 180
дуже гарна ялинка!!
- Переваги:
- ціна
- Продавець LikePrix
- Осмоловська А***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 180
Ялинка має яскравий зелений колір, пишні голки.
- Переваги:
- Відповідає заданим формам
- Недоліки:
- При розгортанні гілок ялинки не значна частина голок випала
- Продавець LikePrix
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 180
Быстрая отправка. Помощь с выбором елочки. Очень вежливый продавец, все хорошо посоветовал. Все Ок!
- Переваги:
- Красива елочка
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Світлана. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- АЛВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 180
Гарна ялинка.
- Переваги:
- Швидке відправлення, допомога з вибором
- Продавець LikePrix
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Колір: Зелений. Висота: 100
Супер ялинка
- Переваги:
- Компактна, гарна ялинка
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.