Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Чашка з подвійним дном загартоване скло ALENTO 250мл UFT DG08

Оцінка користувачів 3.25/5
на основі 4 відгуки
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 250

Сподобались чашки, ціна/якість топ

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 350

Чашка хорошая, упаковка примитивная, на подарок не пойдет, а так можно брать

• Продавець  Catchgoods

Щиро вдячні вам за відгук, приємного користування!

• Юлія

Нажаль, після декількох використань всередину потрапила вода.

Недоліки:
    Неякісна
    • Продавець  Catchgoods

Нам щиро прикро, що після кількох використань у чашці з’явилась вода всередині подвійного скла. Така ситуація не є нормальною для цього виробу.

Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або зверніться до служби підтримки, вказавши номер замовлення. Ми обов’язково перевіримо випадок і запропонуємо варіант вирішення питання — обмін або повернення коштів згідно з гарантійними умовами.

Дякуємо, що повідомили про проблему — ваш відгук допомагає нам покращувати якість товарів.

• Андрей М***

Купив у лютому дві чашки, одна на роботу інша додому, а в кінці квітня спочатку у однієї тріснуло внутрішнє дно, а через тиждень і у другої, само по собі. Чашки ніде не падали та не ударялися. Не рекомендую.

Недоліки:
    малий строк експлуатації