Відгуки покупців про Обтяжувачі EasyFit набірні зі змінною вагою 2 шт по 2,5 кг чорно-жовтогарячі (манжети для рук та ніг з піском, з регульованою вагою для бігу)

Оцінка користувачів 4.71/5
на основі 93 відгуки
  • Відгуки про товар продавця 0spring
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Як на мене вони пошиті на широку голінь. У мене зріст 180, вага 84 кг, я не можу вдягти 2.5 кг так щоб вони не бовталися бо нога у мене худіша а пасок не дає затягнути бо впираються грузики один в одне. Тому я максимум що зможу взяти це 2 кг. Щодо роботи з вагою 1 кг теж поки розібрався. На неї потрібно застібати лише на 1 защіпку і накладати одну на одну пусті комірки щоб воно трималося. В цілому якість гарна, але поки не використовував довго.

Переваги:
    На вигляд гарно якість, можливість зміни ваги.
    Недоліки:
    Має бути широка голінь. На худій нозі буде бовтатися 2.5 кг за рахунок відсутності обхвату. А накласти один мішечок гризу на другий неможливо.
    • Продавець  0spring

Дякуємо вам за відгук!
      Нам щиро шкода, що обтяжувачі виявилися для вас завеликими й не підійшли за посадкою. Раніше ми не отримували подібних відгуків, тому Ваш досвід дуже важливий

• Микола Я***

Сподобався. Рекомендую

Переваги:
    Якісний, свою роботу виконує
    Недоліки:
    Все ок
    • Продавець  0spring

Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук!

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Жовтогарячий

На нозі не дуже тримається, при вправах може то вверх то вниз ковзати це не дуже зручно.

Якість хороша но не практичний, мені особисто.

• Продавець  0spring

Добрий день, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Ми провели тестування обтяжувачів і хочемо зауважити, що при використанні їх на гладкій тканині, вони можуть ковзати. Якщо ви носите такі лосини, рекомендуємо надягати поверх них шкарпетки з високою посадкою. Також важливо затягнути обтяжувачі на нозі, вони повинні щільно прилягати, тому можливо при затягуванні потрібно додати трохи зусилля. Ми сподіваємося, що ці поради допоможуть зробити ваші тренування ефективнішими, ви залишитеся задоволені нашою продукцією. Бажаємо вам успішних тренувань

• Олена Ш***

Вони крутезні

Переваги:
    Можна змінювати вагу

• Андрей С***

Купував на подарунок.
    Сподобалось.

Переваги:
    Якість нормальна, можливості підібрати потрібну вагу.
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  0spring

• Александра Ф***

Все ок

Переваги:
    Вагу можна змінювати
    Недоліки:
    Громоздкі, не дуже з ними займатись
    • Продавець  0spring

Дякуємо за Ваш відгук!
      Ви можете звернути увагу на обтяжувачі з металевим наповнювачем, вони будуть менші за розміром.
      Бажаємо продуктивних тренувань!

• Назарчук Я***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Зручна річ для занять за межами спортзалу

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Не виявле
    • Продавець  0spring

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Пишу переважно критичні відгуки, але не цього разу. Хочу подякувати за дійсно якісний товар. Обтяжувачі на 2,5 кг зручні, можна змінювати вагу, матеріал дуже якісний. Мішечки сидять щільно у "гніздах", не випадають, тканина щільна, пісок не висипається. Довго обирав і радий, що не помилився. Миттєво прийняли замовлення, все пояснили і здивували швидкою доставкою Укрпоштою. Всім продавцям треба взяти за приклад гарне обслуговування споживачів!

• Продавець  0spring

Дякуємо за Ваш відгук, Олег! Продуктивних Вам тренувань!

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Зелений

Я задоволена товаром, дякую.

Переваги:
    Змінна вага, зручні у використанні
    • Продавець  0spring

Дякуємо за Ваш відгук! Продуктивних тренувань!

• Марта
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Зелений

Якісні обтяжувачі! Зручні у використанні та стильні на вигляд.
    Дякую за швидку та якісну доставку!

Переваги:
    Змінна вага, зручні у використанні
    • Продавець  0spring

• Оксана К***

Дуже якісні!
    Рекомендую!!

• Продавець  0spring

Дякуємо за Ваш відгук! Продуктивних тренувань!

• Віктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Одягаю на ноги коли підтягуюсь, віджимаюсь на брусьях , та качаю прес на турніку піднімаючи ноги до перекладини, деколи для стрибків вгору . Не спадають , не перекручуються на ногах, для початківця цілком достатня вага, до цього використовував кілограмові навантажувачі десь рік. Цих з головою вистачить на пару років, для любительських занять фізкультурою, та спортом.

Переваги:
    міцний матеріал, липучки, можливість регулювати вагу .
    Недоліки:
    час покаже
    • Продавець  0spring

• Юрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Купив для вправ на піднімання ніг (відновлення після травми). Справляються чудово. Бігати не пробував

• Vladimir К***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Фіолетовий

Розмір не малий, тому майте це на увазі. Але нічого не сповзає, якщо надійно закріпити.

Переваги:
    Відповідає своїм характеристикам.
    Недоліки:
    Нема таких.
    • Продавець  0spring

• Олег К***

Качество хорошее,товар рекомендую

• Евгений Л***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Гарна якість. Доставкою задоволений. Товар відповідає характеристикам.

Переваги:
    Якість

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Зелений

Купила их для выпадов и подъёмов ног, всё отлично! Яркие, красивые и что самое важное - регулируется вес. Не пожалела, что выбрала именно их!

• Л. Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Товар прислали быстро, неплохое качество и не дорогие, по весу соответствуют, удобно, что можно регулировать вес. Со своей функцией в целом справляются. Но они достаточно громоздкие и заниматься в них не очень удобно, они сьезжают вниз и довольно сложно их зафиксировать, чтобы они хорошо держались и при этом не натирали и не давили на ноги. Бегать и прыгать в них проблематично, но если делать выпады или же подьемы ног, то вполне ок.

Переваги:
    Можно регулировать вес, не дорогие, качество нормальное
    Недоліки:
    не удобные, сьезжают вниз
  • Андрей С***
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Купил 2 дня назад. С грузчиками не возможно работать они опускаются постоянно вниз и прокручиваются.

Переваги:
    Качество и цена
    Недоліки:
    Очень большие и неудобные
  • Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Мне понравились. Занимаюсь дрма, очень улоьно что можно регулирывать вес

Переваги:
    Вес можно подбирать
  • Торан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Отличное качество. Есть возможность вытащить лишний груз

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нет пока что
  • Алла П***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Переваги:
    Удобные
  • Валерий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Удобно бегать в них, надежно крепятся и не слетают.

Переваги:
    Цена качество
    • EasyFit

Добрый день, Валерий Николаевич! Благодарим за ваш отзыв! Очень рады, что наш товар подошел вам)

• Александра К***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Супер! Классное качество, все прям как на фото. Самое главное что комфортно и удобно!

Переваги:
    Удобные! Из прочных материалов.
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Сірий + Чорний

Утяжелители очень качественные, липучки надежные! Круто что можно отрегулировать вес!
    Спасибо за качественную продукцию!

Переваги:
    Качество, цена, внешний вид!
    Недоліки:
    Нету
  • Охременко В***
    Продавець: 0spring. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Фіолетовий

Двічі Намагався замовити.не з в'язувались.Сильно заняті.

• Продавець  0spring

Доброго дня. З Вами намагались зв'язатись 8.10 о 10:18. На дзвінок ніхто не відповів. Пізніше було оформлено друге замовлення а за декілька хвилин обидва скасовані.
      Вибачте, що нам не вдалось з Вами зв'язатись у вихідні.

• Назар Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Kvartal S. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Жовтогарячий

топ

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  Kvartal S

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам усе сподобалося та ви залишилися задоволені.
      Нам дуже приємно)

• Назар Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Kvartal S. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Жовтогарячий

10 з 10

Переваги:
    Зручні
    • Продавець  Kvartal S

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам усе сподобалося та ви залишилися задоволені.
      Нам дуже приємно)

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Фіолетовий

Все супер

Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  YogaLife

Дякуємо за відгук.

• Станислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Wealis Shop. Колір: Синій + Чорний

Все добре, дякую.

• Продавець  Wealis Shop

Дякуємо за відгук!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Сірий

Нічого не сповзає на моїх худих ногах та малій вазі. Здивувалась відгукам, які про це писали.

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  TONUS

Дякуємо за приємний відгук і вашу довіру. Нам дуже приємно!

• Лилия Т***

Задоволена якістю товара

Переваги:
    Товар гарної якості , нарікань немає .. Використовую під час тренувань уже на протязі місяця

Дякуємо за відгук!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Сірий

Ідеально як для гомілок, так і передпліч. Довгі ремні, пісок не сиплеться, шиття міцне, рекомендую однозначно

Переваги:
    Ціна, якість шиття, відповідність заявленій вазі
    Недоліки:
    Нема, все на висоті
    • Продавець  TONUS

Дякуємо за приємний відгук і вашу довіру. Нам дуже приємно!

• Владимир Е***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Сірий

Брал для фитнеса. Все ок. Использую по 1 кг.пока. берите не пожалеете.

Доброго дня! Раді, що Вам все підійшло. Дякуємо за відгук

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Вага 1 шт: 2.5. Колір: Чорний + Салатовий

Все подошло идеальные , благодарю

• Продавець  TONUS

Дякуємо за вашу довіру! Раді, що Вам усе сподобалося.