- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер чудовий і недорогий. Якісь тут відгуки були, що приходить з дефектами. Мені прийшов у картонному пакуванні в ідеальному стані. Фломастери пишуть тонкою лінією, що мені було надважливо! Чорний, фіолетовий і жовтий пишуть дуже невиразно, на губці магніт слабенький, але тримається. Загалом практична і недорога річ - рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, фломастери і губка в комплекті
- Недоліки:
- Чорний, фіолетовий і жовтий фломастери дуже невиразні, жовтий взагалі безглуздо використовувати
- Продавець TOPLAK
Максиме, дякуємо Вам за відгук. Щоб маркери довго писали: будь ласка, спробуйте струсити їх, потім потрібно перевернути маркери ковпачком вниз і залишити на 7-8 годин. На замітку : якщо так трапиться, що деякі маркери не дуже стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою тканиною поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту )Ще раз дякуємо Вам!
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Нажаль, абсолютно жахлива якість. Хвилями робоча поверхня для надписів. Для використання дорослими непридатна. Віддала маленькій дитині бавитись.
- Переваги:
- Тоненькі фломастери, зручно писати
- Недоліки:
- Хвилясте покриття поверхні
- Продавець TOPLAK
Вікторіє, якщо Ви отримали брак, будь ласка, Ви можете повернути замовлення за наш рахунок та отримати свої кошти.Нам дуже шкода. Давайте вирішимо це питання!
- Сільвія С***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Неймовірне недолуге виконання, дали студенту першокурснику пропустити через ламінатор аркуш кольорового друку, не варте своїх грошей абсолютно, оминайте продавця десятою дорогою
- Переваги:
- Недоліки:
- Самі вирішуйте, якість на фото
- Продавець TOPLAK
Сільвіє,підкажіть,будь ласка, чи зняли Ви захисну плівку з планера? На планері має бути захисна плівка. Також,чи перевіряли Ви замовлення під час отримання?
Якщо Ви плівку зняли і це дійсно брак, нам дуже шкода..Пропонуємо Вам вирішити це питання: Ви можете повернути нам планер за наш рахунок і отримати новий планер. Чи згодні Ви,Сільвіє?
- Ганна О***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Гарний зручний планер, для запису необхідних завдань підходить ідеально!
- Алена Д***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
В цілому класна річ, зручно. Єдиний мінус - насиченість деяких маркерів. Гарна насиченість у червоного, фіолетового та блакитного. Чорний та зелений - насиченість середня по зрівнянню з іншими, жовтий взагалі я би замінила, адже на білому його майже не видно.
- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- Деякі маркери недостатньо насичені
- Продавець TOPLAK
Альоно,дякуємо Вам за відгук.Щоб маркери довго писали: будь ласка, спробуйте струсити їх, потім потрібно перевернути маркери ковпачком вниз і залишити на 7-8 годин. Ще раз дякуємо Вам!
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Гарний товар, фломастери всі пишуть. Губка стирає не дуже добре, але ми знайшли вихід-папір) Швидко доставили.Рекомендую товар та продавця, замовлю ще дитині
- Переваги:
- Ціна, швидкість доставки
- Mary S***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дуже якісно)
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все сподобалось. Кріпиться добре. Губка магнітна. Маркерів багато (єдине, для мене вони короткуваті). Але це нюанси. )). Ввічливий продавець. Зі мною зв'язалися, спитали, чи все влаштовує, дали поради по використанню. Тому раджу
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дуже зручна виявилась штука для всієї сімʼї! Хороша якість, все сподобалось! Маркери пишуть чітко і стараються добре)
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планером користуємось вже неділю, все супер!
Маркери добре пишуть, чітко
Дуже задоволена- Переваги:
- Чітко пишуть, не мажуть
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер дуже зручний! На холодильнику тримається добре. Нарешті розклад всіх кружків/тренувань буде перед очима. Дякую за швидку доставку .
- Федоренко Ю***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Гарний планер
- Кристина С***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дякую за чудовий планер) я людина, якій зовсім незручно користуватися нагадуваннями з сучасних гаджетів, люблю все наочно - перед очима! Дякую, увесь тиждень вже розписано на холодильнику. Рекомендую!
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дякую за зручний планер! Круто, що в наборі є різнокольорові фломастери, дитина в захваті
- Майя Н***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер просто супер! Дитина вже його повністю розписала своїм розкладом. Ще раз дякую!!
- Переваги:
- Все йде в комплекті, набір фломастерів та стіралка, все на магніті.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Користуємось, подобається, фломастери витираю вологою серветкою.
- РаміляВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Прекрасний планер. Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, доставка, простота, якість, комплектація
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Зручний планер, на холодильник ідеально вмістився.
- Продавець TOPLAK
Світлано, дякуємо. Успіхів Вам!
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер прийшов швидко, все як на фото. Гарно виглядає, радують різнокольорові маркери)
- Переваги:
- Гарна дошка, добре тримається
- Продавець TOPLAK
Юліє,дякуємо Вам! Бажаємо Вам крокувати вперед до нових перемог і досягнень!
- Барановская О***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер відмінний! Брала для врахування побажань в меню харчування для підлітків. Хлопці із задоволенням дописують щоб вони хотіли на обід чи вечерю.Питання: що на вечерю відпало. Все записано на планері.
- Переваги:
- Різнокольорові маркери йдуть у наборі, зручно писати, легко стирати.
- Продавець TOPLAK
Оксано, нам приємно чути,що планер відмінний,а також те,що Ви вирішили питання з харчуванням підлітків. Дякуємо Вам ще раз за замовлення!
- Дарина Ц***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дуже дякую)
Планер класний я дуже якісний)
Прийшов дуже швидко)- Продавець TOPLAK
Дарино, дякуємо!Бажаємо Вам дістатися до заповітних цілей!
- Аникина Л***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дуже гарний планер. Брали дитині для запису розкладу уроків. Дуже зручно. Порадувала наявність аж 6 маркерів. Дякую!
- Продавець TOPLAK
Ларисо,нам дуже приємно було отримати Ваш відгук! Дякуємо!
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Замовляла 2 планера тижневий та меню. Чудові планер ! Прийшов на наступний день. Якісний, добре кріпиться до холодильника. Маркери в наборі теж якісні і добре тримаються на холодильнику Також дуже уважний продавець та швидка доставка
- Переваги:
- Якість, дизайн, комплектація
- Виктория Ч***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Чудовий планер, все як в описі і на фото)Багато кольорових маркерів що дозволяє буденним справам надати кольорового настрою
- Продавець TOPLAK
Вікторіє,нам приємно, що Ви задоволені! Нехай наш планер допоможе Вам правильно розподілити свої справи та досягти бажаного!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Купила для дочки, щоб зручно було планувати справи. Якісний магнітний пленер з маркерами, зручний, досить великий.
- Продавець TOPLAK
Олено, дякуємо Вам, що знайшли хвилину написати нам відгук! Так, дійсно, купівля планера – важливий крок до більш організованого та продуктивного життя. Успіхів Вам!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Швидко, якісно, зручно. Дякую.
- Продавець TOPLAK
Дмитре,дякуємо Вам за Ваш відгук.Нам приємно,що все добре!
- Ihor K***Продавець: TOPLAK
Отличный планер, быстрая доставка, рекомендую
- Продавець TOPLAK
Игорь,спасибо Вам за отзыв.Нам приятно.