Картка Rozetka

Відгуки покупців про Гідрогелева захисна ударостійка протиударна бронеплівка на телефон ArmorStandart для Xiaomi Redmi Note 9 Pro 4G захист скла прозора плівка (ARM58823)

Оцінка користувачів 3.62/5
  • Наталя М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Такое себе, зря выброшенные деньги

Переваги:

Доброго дня, Наталя! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що плівка не виправдала Ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, і Ваш відгук буде врахований. Якщо у Вас залишилися питання чи потрібна допомога з підбором аксесуарів - будемо раді допомогти посилання. З повагою команда ArmorStandart.

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Дуже не рекомендую. М'яка, проблематично клеїти. Без відклеювання основної плівки неможливо зняти зовнішню захисну. В результаті все в бульбашках, які так і не вдалося розгладити.
    Купляв дружині на телефон захисне скло іншої фірми - то з ним взагалі не було проблем, стало ідеальноі без бульбашок, а ціна всього на 100 грн дорожче.

Доброго дня, Павло! Дякуємо за відгук та покупку. Характерна особливість гідрогелевих плівок - самовідновлення поверхні. Незначні подряпини повністю зникають протягом доби. Глибокі зменшуються, але не зникають на 100 відсотків. З повагою команда ArmorStandart.

• Аліса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Замовляю другий раз, з першою не було проблем, але ця жахлива, в процесі прибирання пухирців з'їхала та розтягнулась, до пилу в повітрі клеїться краще ніж до екрану телефона що утворює нові пухирі які неможливо прибрати

Переваги:
    Перший раз пощастило
    Недоліки:
    Поклейку потрібно проводити в стерильному приміщенні інакше тягне на себе пилюку з повітря

Доброго дня, ми можемо для Вас зробити заміну на нову плівку, але прохання встановити у кваліфікованого спеціаліста! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Плівка найгіршої якості яку я зустрічав, після приклеювання неможливо без підбирання основної плівки зняти зовнішню захисну, що призвело до утворення повітряних бульбашок, відповідно при спробу їх розгладиьи спеціальною картою (якою в комплекті немає) вона дуже легко пошкоджується, відповідно пісня махінацій з феном та лопаткою, якось вийшло розгладити ті бульбашки, але плівка вже зі слідами потертості.
    Також присутня по центру плівки лінія згину, яка дуже в очі кидається при користуванні.
    Доба після поклейки вже пройшла, це для ти хто скаже треба почекати воно саме розійдеться.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Сама плівка
    • Кравченко І***

Якщо не вмієте, то навіщо беретесь робити самостійно?

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Плівка супер, по розміру підійшла.

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Аліна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Плівка підійшла за розмірами, має детальну ніструкцію, спиртову серветку та мікрофіброву ганчірочку в комплекті.
    Клеїла самостійно вперше, але виявилось досить нескладно. Щоб не було пухирців повітря, краще тримати силіконовий шпатель поруч)

Переваги:
    Ціна, якість, простота використання

Доброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Токарчук К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Плівка підійшла як рідна))
    Легко клеїти так, як на звороті детальна інструкція

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Плёнка приятная на ощупь, нормальная по размеру, инструкция сложная и не понятная, клеить сложно, не зная нюансов, пузырей нет, но использовал специальный силиконовый шпатель, которого в комплекте нет, за это минус в оценке

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Инструкция, комплектация
  • Светлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Плівка не погана, але розміри не на весь телефон. Важко вигнати повітря не пошкодивши плівку

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Прекрасная пленка. Посмотрите как отлично она легла на фото.( За всю жизнь я поклеил около 30 стекол и пленок, но такого не было)

Переваги:
    Выглядит чудесно в упаковке
    Недоліки:
    На телефоне выглядит не очень
  • Ростислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Доброго дня, Ростислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Чудова плівка, пальцю дуже приємно ковзати

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Устанавливала плёнку сама, впервые. Видео-инструкции от производителя хватило. Получилось без пузырьков и только пару пылинок с самого края, хорошо, что не по центру. Были в некоторых местах совсем маленькие пузырьки, доверилась обещанию производителя что через сутки они уйдут - и правда, пропали. Вырез для камеры лучше бы был на 1 мм выше, так как верхние "хвостики" не прилегают к скруглённым краям экрана и есть возможность случайно поддеть плёнку. По всем остальным сторонам прилегает плотно. Если ещё буду брать именно эту плёнку - я бы просто обрезала те выступы сверху.
    Плёнка неприятно пахнет пластиком. Глянцевая, бликует больше, чем заводская плёнка. Не идеально ровная поверхность, присутствует некая фактурность. Но плюсом является отсутствие черной рамки и наличие выреза под фронтальную камеру. Не конфликтует с чехлом.

Переваги:
    В комплекте всё необходимое, кроме карточки; лёгкость установки
    Недоліки:
    Не идеальное лекало, фактурность поверхности, запах

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за Ваш вибір. З повагою команда Armorstandart.

• Андрей Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Купил себе жене и пожалел. Сильный сиреневый оттенок на солнце.

Переваги:
    Гидрогель
    Недоліки:
    сиреневый оттенок на солнце