Відгуки покупців про Музичний мобіль на ліжечко Baby Bell Moon 3 в 1 з нічником, проектором і пультом управління малиновий

Оцінка користувачів 4.53/5
на основі 41 відгук
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Мобіль гарно виглядає, але, на жаль, є один величезний мінус який перекриває всі плюси, як і деякі писали у відгуках що дуже шумно працює механізм, так, воно настільки голосно тріщить ніби що перекриває звук мелодії і не чути самої мелодії а лише механізм обертання, і які б батарейки не ставили все одно не допомагає…

Недоліки:
    Шумний механізм
  • Тудоран В***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Все, клас, як на фото. Дуже гарний і якісний)

Переваги:
    Все
  • Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Менеджер звʼязалась і допомогла з неполадкою. Дякую. Мобіль супер, рекомендую. Але одразу купляйте хороші батарейки, по типу дюрасел

• Продавець  LedBeam

Дякуємо за відгук, нехай іграшка тішить Вашого малюка і надалі. При необхідності обов’язково звертайтесь

• Подловська В***

Доброго дня.
    Купляли у вас цей мобіль на ліжечко, і не задоволені. Нам замінили перший механізм, так як він перестав крутитись.
    Прислали інший, він крутиться, але гуде так, що мелодій не чути. Це якийсь капець. Не рекомендую даний мобіль.

Недоліки:
    Дуже сильно гуде, що не чути мелодій
    • Продавець  LedBeam

Доброго дня, ми пішли Вам назустріч та замінили музичну скриньку, хоча термін гарантії закінчився, через місяць у Вас знову виникають проблеми зі скринькою. У нас виникають питання чи правильно експлуатується скринька. Мобіль має механізм обертання і звичайно при цьому є деякий звук, але можна регулювати гучність музики, тому що при включенні гучність за замовчуванням йде на найменшій поділці.

• Майя О***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Бірюзовий

Купили завчасно і після тижня користування, як тільки дитина почала їм цікавитись, то зламався поворотний механізм. На жаль(

• Продавець  LedBeam

Добрий день, замініть, будь ласка, батарейки, мобілю не вистачає потужності покрутити іграшки!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Хороший мобіль за свої кошти. Багато мелодій. Дитинці подобається. Тільки достатньо гучний механізм обертання встановлено. Малій нормально, бо любе все гучне:)

Переваги:
    Багато мелодій. Легко збирається.
    Недоліки:
    Гучний механізм обертання. Швидко сідають батарейки.
  • Тополь В***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Купив - поставив - все, дитині не цікаво. Мелодії постійно міняються, не можу поставити тільки одну.

Переваги:
    Не дорого.
    Недоліки:
    Не виконує свої функції, але скоріше це все індивідуально.
  • Маряна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Доброго дня! Не працює пульт, можете підказати причину.
    Можливо не добре його включаю

Доброго дня. Спробуйте замінити батарейку

• Інна М***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Мобільний класний. А ще хочу подякувати за батарейки і викрутку, це перший раз де подумали про людину яка покупає товар. Просто це мене вразило, молодці.

• Іванна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Брехуни, така ціна була і дві неділі тому.
    Навіщо обманювати людей?

Переваги:
    Не
    • Продавець  LedBeam

Доброго дня, дана акційна ціна діє вже доволі довго і буде діяти до закінчення даного товару на складі, тому ніякого обману тут немає. Наш магазин пропонує максимально вигідні ціни для наших клієнтів не лише в «Чорну пʼятницю».
      Дякуємо, що обрали саме наш товар!

• Полина В***

• Валентина Б***

Добрый день !
    Поменяли батарейки , поставили мощнее и заработал механизм , мобиль крутит , все хорошо !!! Спасибо Вам огромное !

• Валентина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Добрый вечер.Вы прислали нам новый механизм , но он тоже не крутит к сожалению !

• Христина І***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Музичний мобіль дуже подобається дитині, все як в описі співпадає)

Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Поломка исправлена с помощью продавца, всё работает и радует малыша!

Переваги:
    Быстрая реакция продавца.
    Недоліки:
    Нет.
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Дякую все чудове все сподобалось!

Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Игрушка интересная, с хорошими функциями, но перестала крутиться через три месяца. Ребёнок ещё не сидит, сломать не мог.

Переваги:
    Соответствует описанию
    Недоліки:
    Быстро сломался
    • Марина К***

Спасибо за помощь, продавец решил проблему, мобиль работает!

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Малиновий

Швидке відправлення, якісне обслуговування, якісний пластик, дуже хороша річ, маля в захваті, рекомендую!!!

Переваги:
    Якісний пластик, довго тримає батарею
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Мобіль це любов. Дуже крута річ. Багато різних мелодій, є нічник, проектор. Дитині подобається.

Переваги:
    Проста збірка та велика кількість мелодій. Є пульт управління.
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Варто слідкувати і вчасно замінювати батарейки, бо стається збій: іграшки не крутяться, або ж грає одне і те саме

Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Ну от чого так не повезло, і здати вже мабуть не зможу, відбувся якийсь збій чи як, може хто порадить що, одним словом, яку б функцію не вибрали пультом включається одна і та сама мелодія, вже аж бісить, хоча спочатку все було добре.

• Маша Т***

Причиною виявилось сівші батарейки. Після заміни все запрацювало як має бути!!

• Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Малиновий

Ребенку очень понравился! Начали использовать с 2 мес и до сейчас (6 мес).
    Качество игрушек замечательное, мелодий очень много.
    Продавец помог определиться с выбором цвета.

• Тетьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Бірюзовий

Дякую велике за чудовий сервіс і якісний товар! Мобіль чітко такий, як і на фото. Отримала швидко. Купувала на подарунок. Матеріал зовсім без хімічного запаху, доволі міцний. Сподіваюся, що і малечі дуже сподобається!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    не виявлено
  • Петро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Швидко зв'язалися та відправили, ми задоволені і донечці подобається!

• Світлана А***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Малиновий

Гарний, дитина зацікавлена, слухає дивитися.

• Юлия Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Бірюзовий

Мобильный очень нравится сыну. Он от него без ума!!!
    Удобно что есть пульт. Можно регулировать громкость, переключать музыку и другое.
    В общем, достойный мобиль! Своих денег стоит!!

Переваги:
    Ребенку нравится, а это самое главное!!!
    Недоліки:
    Нет таких
  • Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Бірюзовий

Купувала онукові. Мобіль сподобався. Справді, багато мелодій, що ненадокучливо і не дратує, а, навпаки, дитина з цікавістю реагує, тягнеться до іграшок ручками, намагається підспівувати, тобто агукати, у тон мелодій, а коли трохи нервує, то під мобілем заспокоюється. Легкий у збиранні й в управлінні. Задоволені й батьки й малюк. Прийшов вчасно. Дякуємо продавцеві та Розетці.

• Левчук Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Получили модуль, всё хорошо работает, в комплекте идут батарейки, батарейки в пульте, есть отвёртка. Спасибо!

• Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Малиновий

Отримали замовлення, дуже швидко доставили, дуже сподобався, хороша якість і багатофункціональний

Переваги:
    Багатофункціональний, ціна якість
    Недоліки:
    Не виявили
  • Сергей Д***

Своих бабок не стоит. Расплывчатый проектор с рисунком. Мелодий мало

Переваги:
    Рабочий, в комплекте батарейки
    Недоліки:
    Мелодий мало
    • Продавець  LedBeam

Доброго дня!

Даний мобіль має 150 мелодій, 10 пісень, 10 інструментальних мелодій та 6 звуків природи (що зазначено в описі товару) для переключення потрібно натискати відповідні кнопки на музичній скриньці. Проектор найкраще проявляється в повній темряві, але є додатковою функцією мобілю.

• Жека В***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Товаром задоволені,продавець зв’язався швидко,доставка швидка)))Приємним бунусом було, що не прийшлося купувати батенейки щоб перевірити товар на пошті,в цілому все ОК )

• Юля С***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Купила и осталась довольна. Красиво смотрится, много разных мелодий и звуков, ночник, проэктор звездного неба, таймер есть. Советую, кто сомневается в выборе.

Переваги:
    Много разных функций, качественный, соотношение цена-качество
    Недоліки:
    Быстро садятся батарейки
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Замовляла на подарок, все чудово. Мама задоволена, маля розважається!)

Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Рожевий

Мобиль очень классныйвсе свои функции выполняет!

Переваги:
    Все функции работают,многофункциональный
  • Буджерак М***
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Якість товару досить непогана. Пластик без запаху, пульт спрацьовує відразу. З плюсів- на самому мобілі також є керування функціями. Наш малюк почав цікавитися іграшкою ближче до віку 3 місяці.

Переваги:
    Зручне кріплення, яке можна пристосувати не тільки до ліжка, а й до стільяика для годування, наприклад.
    Недоліки:
    У комплекті не йдуть батарейки
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: LedBeam. Колір: Блакитний

Товар супер ) Ребёнок доволен )

Переваги:
    Простая инструкция
    Недоліки:
    Тошнотная мелодия, пришлось выключить
    • Продавець  LedBeam

Добрий день, дякуємо за Ваш відгук. Музична скринька містить в собі 150 чудових мелодій, 10 пісень (англ. мовою), 10 інструментальних мелодій і 6 звуків природи. Для зміни мелодії натискайте кнопки з інструментами (1, 2, 3 та 4 зверху), сподіваємося, Ви знайдете свою мелодію