- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Adore Decor. Колір: Чорний. Висота: 118
Атмосферго)
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Adore Decor. Колір: Білий. Висота: 118
приємні продавці, швидко реагують, вічливі та уважні, дякую за святковий настрій
- Переваги:
- дуже гарна, не звичайна та мінімалістична - креативна та лаконічна! дуже пасує до білих меблів
- Недоліки:
- трошки треба пакування до працювати
- Продавець Adore Decor
Олено, дякуємо Вам за відгук!
Ми обов'язково врахуємо Ваші рекомендації у майбутньому!
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Adore Decor. Колір: Чорний. Висота: 118
Гарна оригінальна ялинка. Купували перед святами. Органічно вписалась у інтер'єр. Доставку оформили швидко.
- Переваги:
- Вартує своїх грошей
- Недоліки:
- Як на мене, підставка дещо нерівна - при доторканні виріб незначно "ходить".
- Літовка Ю***Відгук від покупця. Продавець: Adore Decor. Колір: Чорний. Висота: 118
- Переваги:
- Дизайн
Компактность - Недоліки:
- Алёна Л***Відгук від покупця. Продавець: Adore Decor. Колір: Чорний. Висота: 118
Когда поставили на пол, сразу захотелось поднять её повыше, или поставить несколько таких ёлок. Так что пришлось ставить на барный стул. Хотелось бы металлическую ёлку выше одного метра, за эти деньги. Мои впечатления от покупки: мастер и художник 5+, доставщики и бухгалтерия 2-
- Переваги:
- Хороший вариант декора в офис. Качественно сделана и хорошо прокрашена. Лёгкая сборка. Металлическая ёлка смотрится стильно 5+
- Недоліки:
- Плохо упаковали на Новой почте, по сути это была коробка от ёлки и не много целлофана со скотчем. Коробка помятая, металлические части прорвали коробку. Со скидкой ёлка стоит 591грн + 32грн комиссия + доставка 68грн, в итоге получилась 691грн :(
- Анна П***
Подскажите пожалуйста какое расстояние между ветками
- Adore D***
Дякуємо Вам за відгук!
На жаль, така модель ялинки доступна лише висотою- 1,2 м.
Ми обов'язково передамо інформацію про якість пакування та доставки працівникам Нової пошти. А щоб зекономити кошти на комісії, ми надаємо нашим клієнтам можливість здійснення передоплати. - Adore D***
Анно, відстань між гілками- 7,5 см. У місцях скупчення (вгорі та внизу) відстань між гілками в межах 15-20 мм.
- Даша Г***Відгук від покупця. Продавець: Adore Decor. Колір: Чорний. Висота: 118
Давно до неї придивлялася, придбала. Ялинка класна. Подобається, що розмір і форма дозволяє поставити її і під стіну, і на столик, і на підвіконня.
- Переваги:
- металева, стійка, плоска
- Недоліки:
- нема
Всё получили. Фирменная упаковка. Всё как в описании. Есть специальные выемки на ветках для игрушек. Спасибо магазину.
- Переваги:
- Как в описании
- Румянцева Е***Продавець: Adore Decor. Колір: Білий. Висота: 118
Спасибо за быструю поставку ёлочки и новогоднего настроения! Все очень аккуратно, все продумано. Габариты исключают проблему с хранением.
- Переваги:
- Волшебная вещь! Просто, но очень мило.