Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мережевий зарядний пристрій для телефона QC3.0 30W 3xUSB швидка зарядка смартфона USLION UC3734 Black

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Відгуки про товар продавця GuchnoShop
  • Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Якісна зарядка та швидка доставка.
    Все працює.

Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  GuchnoShop

Юрій, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Сергій З***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Зручний, не дорогий зарядний пристрій.

• Продавець  GuchnoShop

Сергій, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Сергей Г***

Хороший!

• Продавець  MAZZE

Дякуємо Сергій, за ваш відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Юрій Д***

Товар в наявності,швидка доставка,рекомендую

• Продавець  MAZZE

Юрій, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Денис Л***

работает как заявлено

• Продавець  MAZZE

Денис, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White

Це вже друга замовлена. Взяв для дружини. Собі замовив десь півроку тому. Обидві працюють без нарікань.

Переваги:
    Зарядка працює задовільно.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  GuchnoShop

Вітаємо, Олег! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!

• Михаил М***

Чудова зарядка.моцна.

Переваги:
    Качество
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Михаило. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!

• Игорь П***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Чудовий вибір, коли маю багато пристроїв и маю мало розеток.

Переваги:
    3 порти, з котрих 1 для швидкої зарядки.
    Недоліки:
    Відчутливо гріється під час зарядки.
    • Продавець  MAZZE

Ігор, дякуємо Вам за відгук! Помірне нагрівання є нормальним при одночасному заряджанні декількох пристроїв та не вприває на на їх роботу. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Сильно гріється даже на одному пристрої

• Продавець  GuchnoShop

Доброго дня Інна. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з описаними вами проблемами з нагрівом. Раніше проблем з роботою та експлуатацією даного зарядного не було виявлено. На зарядне діє гарантія 6 міс., зв'яжіться будь-ласка з нами по телефону вказаному в замовленні, в кабінеті покупця, ми проведемо безкоштовну заміну. Дякуємо!

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Black

Попрацювала два місяці й один з штекерів відгорів, поплавився штекер й залишився в розетці. Добре, що вдома був й почув запах плавленого пластику й встиг витягнути

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White

грієця дуже сильно, перестала працювати зарадка 3.0 через два місяця. не заряджає одразу 3 прилоди,або одна зарядка 3.0 або два слабих виходів.але гріється завжди як дурна.

Переваги:
    не знайшов
    Недоліки:
    грієця як зараза,через два місяця перестала працювати зарядка 3.0
    • Продавець  MAZZE

Доброго дня Олександр. Нам дуже шкода, що швидка зарядка перестала корректно працювати. Наш менеджер зв’яжаться з вами для уточнення питання по гарантії. Дякуємо.

• Александр К***

Дякую продавцеві ''MAZZE''за оператевне реагування на скаргу і вирішення мого питання.(хоча чудово розумію що багато продавців з мого досвыду ігнорують скарги)

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Target Digital. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Black

Порт быстрой зарядки не функционален - если заряжать телефон через него, то блок питания очень сильно нагревается и через 10-15 минут перестает заряжать устройство в принципе. Пользуюсь двумя другими портами - заряжает медленно, но уверенно.
    Понравился клиентский сервис продавца. Сообщила о проблеме и уже на следующее утро мне отправили второй блок на замену. К сожалению, проблема с ним все та же, но приятно, что отреагировали оперативно и заменили без вопросов.

Переваги:
    Отзывчивость продавца
    Недоліки:
    Сильно греется, быстрая зарядка не работает
    • Продавець  Target Digital

Спасибо за Ваш отзыв. К сожалению, брак практически не избежен.