- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Green
Купували синові, він дуже задоволний, годинник має багато функцій, це супер, бо хлопець активний, то велик то зал, має захист від пилу і вологи це
Приємні менеджери- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Брали 2 шт.
Працюють вже 5 ріків,мабуть вічні.Дякуємо за чудові часи. - Юрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Всім задоволений
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Удобные часы, выполняют свои функции. Со временем ремешок начал блестеть из-за постоянного трения об рукава.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Ремешок начал блестеть через пол года
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Купив дружині в серпні 2020 року. Все було чудово до сьогодні.
- Михаил С***
Отправляйте в сервисный центр
- Щикина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часы купили летом, работают неплохо, единственное что с телефоном через 5минут теряется связь, поэтому муж просто пользуется как часами, главное меряют пуль и шаги. Выдерживают купание в реке
- Переваги:
- Лёгкие, удобные
- Недоліки:
- Теряется связь с телефоном
- Alex R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Проработали хорошо год. Потом отклеился экран. Клеили 2 раза. После на экране происходит типа отмарываеие изображение, когда остается часть прошлого изображения при его изменении.
- Переваги:
- Автономность.
- Недоліки:
- Не долго проработали
- Виктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Після 2 років використання, 25.10.2020 року годинник просто вимкнувся, а вірніше "потух". При спробі включити, показало нульовий заряд, хоча зярядка була здійснена 22.10.2020. Надалі ще гірше, годинник не заряджається.
- Недоліки:
- Малий термін експлуатації
- alexandrgl75Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Брал часы из-за автономности и экрана! Но по истечении полтора месяца стал замечать что часы стали быстро садится и довольно быстро, не за десять дней а за день!
После полного заряда,после снятия часы уже показывают 98%, в течение часа падают до 68% и т.д. до минимума...
Не ронял , не плавал на глубине! Принимал душь мыл руки!
Сделал сброс,установил по минимум настроек,вызов погода сообщения.
Результат тот же!
Подскажите пожалуйста как быть с решением проблемы)- Переваги:
- Автономность,экран,цена.
- Недоліки:
- Брак... наверное
- Евгений Б***
Может в приложении включено обнаружение пульса и выставлены частые промежутки проверки пульса. Попробуйте отключить отслеживание пульса. Хотя возможно что то с батареей.
- Жека Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Всё устроило. Выдержали купание в море и реке.
Плохо что для погоды нужна геолокация на телефоне, для заряда батареи телефона проблемно.
Не отслеживают сон днём.- Переваги:
- GPS, хорошая автономность, водонепроницаемые.
- Недоліки:
- Отображение погоды, не отслеживают сон днём.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Приобрел сей девайс, вроде все хорошо... легкий, на руке не замечаешь, но когда происходит входящий звонок - не отображает имя. пошел в магазин, мне персонал сказал это проблема с программой mi-fit, типа нужно скачать эту же программу не из play market. Я это все сделал, но ничего не получалось. Решил сдать, так как не устраивало... Вот прошло уже 16 дней с момента возврата часов - реакции ноль. Никто не звонит. Сам звонют - оператор говорит ожидаем ответа... а мне что делать!!!!?????
- Переваги:
- красивый, легкий
- Недоліки:
- не показивает имя, кто звонит
- Олег
Денис, диагностика может длиться до 28-ми дней. Нужно подождать.
- Виктория
Если в телефоне установленный украинский язык, то не будет показывать. Изменила язык на русский и все ОК.
- Андрей
А нужно было всего лишь немного разобраться, и почитать форумы, не пришлось бы сдавать Часы, так нет же. Ну теперь жди)
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Неплохой выбор.
- Переваги:
- Цена, рефлективный экран, батарейка, легкие.
- Ляля У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Супер задоволена вже 1рік минув у користуванні...клас
- Inna A***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Годинник відповідає опису, при отриманні вияснилось що годинник бракований, замінили без ніяких питань, так що тверда 5+
- Переваги:
- Батарея тримає місяць
- Недоліки:
- Костя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Два роки вже користуюсь з великим задоволенням. Завантажив додаток з багатьма стінами і взагалі краса.
- Переваги:
- Працює гарно, заряд тримає кілька тижнів.
- Недоліки:
- Не відображає ім'я на вхідних дзвінках
- Михайло К***
Є платний додаток який за 75 грн. відображає ім'я і багато ще додає. Але і батарею з ним годинник витрачає трохи швидше
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Доброе время суток купил данный девайс неделю назад заряд упал до 19 процентов и екран потух ставил на зарядку ночь заряжал и зарядился на 70 процентов и за пару минут мучений заряд упал до 20 процентов екран так и не включился
- Матвей
Что сказал сервис? Обращались в Розетку?
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Везде написано что заряжать в среднем нужно раз в месяц. У меня садятся за 5-7 дней. Мягко говоря я немного разочарован...
- Переваги:
- Очень хорошо смотрятся на руке
- Недоліки:
- разряжаются за 5-7 дней
- Михайло К***
В мене 30-40 днів. При цьому десь під 100 повідомлень на добу, але пульс міряє раз на 15 хв. Три речі які розряджають батарею: екран з секундами, чи секундною стрілкою, GPS та постійне вимірювання пульсу.
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Эти часики изменили мой стиль жизни. Я теперь всегда онлайн. С тандеме с Редми 8 (который покупал тоже на Розетке), где батарея держит круто. Принимал в них душ - все работает. Звонки и смс видны, уведомления со всех соцсетей и мессенжеров, которые я указал - все видны и читаются! Зарядились быстро, а разряжаться не спешат! Пришли быстро - в течение 1,5 суток (400 км.). Очень рекомендую!
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часы классные.
- Переваги:
- Долго держит батарея,экран постоянно работает
- Недоліки:
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Отличные часы! Функционально, удобно, стильно! Покупала на подарок, отец доволен, носит не снимает, подбирает разные циферблаты по настроению :)
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Совмістімий цей годинник з андройд 8.1?
- Максим Л***
да
- Голоднюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Часики в целом отличные. Настроил под себя и пользуйся. Единственный недостаток - плохо держит батарея, 10 дней это максимум, подсветка на минимуме.
- Переваги:
- Есть всё что мне было нужно
- Недоліки:
- Плохо держит батарея
- Сергей П***
Какой циферблат?
Если ставить по проще и минимум анимации, батарея будет дольше держать
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Ой народ! Чи то я такий невезучий чи то є справді жах. Чесно! Мі банд 4 набагато краще! Звісно для очікуваних потреб. Моя донька рознесла вщент мене коли порівнювли. Збої і глюки......, що плюс амазфіту - то батарея тримає відносно непогано..і все
- Анатолий Х***
Сравнил тоже, браслет от сяоми и от амазфит
- Павел П***
Эти часы покупают чуть для других целей,в основном что бы время показывали и батарея долго держала,и уведомления с телефона видны были. Ну и пульс.все
- Алексей Е***
Надо знать для чего он тебе нужен!(Понибирают,а потом,ой,а как воно,и шо делать?(
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
В целом хорошие часы, но через полтора года перестала работать яркость.
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Хорошие часики, батарея держит 20-25 дней в зависимости от интенсивности использования подсветки экрана.
Если всё под себя настроить - то очень и очень отличные часы за свою цену.- Переваги:
- за свою цену отличные. Долго держит батарея
- Недоліки:
- не хватает управления музыкой
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Через полтора года испольвания, отвалился дисплей. Что делать????
- Саня О***
Можно в сервисный отправить (044) 364-83-65
Но ремонт уже будет на платной основе,т.к. гарантия год на них. - Елена С***
Такое же случилось, но через 11месяцев. Задала по гарантии, приклеили экран. Вот 5 месяцев поносила опять отвалился экран. Проклеила сама.
- Юрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Добрый день. Ребята, заказал две пары этих часов. Приехал забирать, одни Часы запечатаны, вторые нет. Ну мне навешали лапши что проверяли просто.. Те что запечатаны были, работают отлично. Батарея держит очень долго. Связь с айфоном не пропадает.. супер. Жена довольна. Те что открытые были, все наоборот.. батарея в 3 раза быстрее садиться.. связь с айфоном пропадает. Муж не доволен))) повелся)) так что покупайте только запечатаные )
- Григоренко А***
В смысле повелся, сдать в течении 14 дней после покупки..и взять новые!
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
В двух словах: це не є годинник, а той самий фітнес браслет, но у форм-факторі епл-вотча. Мене в них все влаштовує. Всі необхідні функції присутні. Головно, що воно не переключає виклики на руку, коли я відповідаю з телефона, як в інших пристроях. Дуже інформативний.
- Переваги:
- розмір; добре зібрані; вологостійкі; багато аксесуарів; багато змінних екранів (софта)
- Недоліки:
- за такий простий браслет можна б трохи меньше просити
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Яким ремінцем можливо замінити попередній?Хто підкаже?зарані вдячні.
- Переваги:
- Просто смарт годинник
- Недоліки:
- Недосконало яскравий екран,хоча і збільшували яскравість,ремінець дає алергію на шкіру..
- dso_2007Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Отличный гаджет, соответствует заявленным функциям и возможностям.
- Переваги:
- Удобные, соответствуют заявленным функциям.
- Недоліки:
- Не заметила.
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Доволен этими часами. Стекло сложно поцарапать.
- Переваги:
- Отлично читаемый дисплей на солнце. Соответствует заявленным характеристикам.
- Недоліки:
- Облазит матовое покрытие на ремешке
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
- Валера Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Мне понравились, особено за такую цену, работают без нариканий
- Переваги:
- Работает без нареканий
- Недоліки:
- пока нет
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Дуже хороший смарт годинник, користуюся вже 4 місяці. Не пропускають води, перевіряв не раз, батарея держить десь чотири тижні. Заряджаються за півтори години. Реуомендую
- Переваги:
- Довго тримає батарея, водонепроникні.
- Недоліки:
- Невиявив