- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Green
Купували синові, він дуже задоволний, годинник має багато функцій, це супер, бо хлопець активний, то велик то зал, має захист від пилу і вологи це
Приємні менеджери- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Всё хорошо, часы хорошие ню... Розетка, что ты творишь? Каждый раз после покупки ( а покупаю в розетке я довольно часто) мне высвечивается как не скидка то спеццена!!! Но ведь я уже купил и купил по старой цене, а сейчас спеццена по промо коду... Как так, зачем вы так поступаете тем самым отваживая от себя потенциальных клиентов? В следующий раз заявку буду делать по телефону и интересоваться заранее через сколько дней вы сделаете скидку что бы тратить понапрасну свои деньги и нервы. Высказался...
- Алекс
Без паники! :) Если купили недавно (например не прошло 14 дней или около того..) наберите по телефону и объясните проблему.. Скорее всего всё решиться что вам дошлют разницу между ценой покупки и спецценой по акции ..подарочным сертификатом на целую часть (200-250грн).. На сл. покупку вы сможете его использовать.. Я думаю это честное решение вашего вопроса :) И обязательно пишите как вам часики? Все ли ОК? Оправдали ли ваши ожидания?
- Максим
Вы заблуждаетесь, если думаете, что это делается специально. И сомневаюсь, что операторы знают, когда будет следующая скидка на товар. Тут уже повезет/не повезет. Успели взять по скидке - отлично, не успели, тут уже либо брато по полной стоимости, либо ждать следующую скидку. Благо есть кнопочка "следить за ценой"
- Александр Л***
Часы хорошие, знал что брал потому и всё устраивает.
- Олег П***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Цей годинник для тих хто має mi band 2 або хоче/хотів купити mi band 3, і мабуть для тих хто особливо не займається спортом, але цікавиться кількістю своїх пройдених кроків, сном, і кому потрібні регулярні сповіщення з телефону, при цьому неохота заряджати його кожен день. Все таки заряджати годинник раз в 2-3 тижні при включених додаткових функціях, а деколи і раз в 4-5 тижнів в якості просто годинника це мабуть найбільша причина вибрати з аналогів на ринку саме amazfit. Крім того, зручні сповіщення з додатків які ви самі вибираєте, повідомлень з месенджерів які зручно читати на екрані годинника, завдяки вібрації і постійному зв'язку по блютуз, це друга причина і плюс браслета. Мі бенд другий часто роз'єднювався з телефоном, і сповіщення не завжди приходили, тут же по відчуттям відсотків 90 приходять, тільки, звичайно завжди має бути включений на телефоні блютуз, в квартирі звязок підтримується якщо годинник і телефон в різних кімнатах. Головний же недолік - це екран, а саме його розмір і роздільна здатність: занадто маленький екран по відношенню до розміру корпусу годинника (особливо помітно на сонці і коли вмикаєш підсвітку), всього сім стандартних кольорів, і низька якість зображень чи деяких букв/цифр виглядає трохи дешево. Тому краще ставити мінімалістичні циферблати, і однозначно не аналогові. Програма mi fit загалом зручна, можна налаштувати годинник як вам зручно, єдиний нюанс - відстеження сну: важко судити наскільки точно рахує глибокий/швидкий сон, деколи враження що трохи помиляється, хоча момент засинання/просинання фіксує добре. Стосовно прошивки: можна вибрати російську мову (тоді телефон теж буде на російській), я же вибрав англійську, в сповіщеннях не читає годинник тільки українські букви "і", "ї", і ще якісь, тому читабельно цілком. Але не буде видно абонента який дзвонить. Якщо на телефоні вибрати російську або англійську мову, то абонента показує (телефон сяомі редмі 3). Кроки рахує добре, експериментально дізнався що коли руки в кишені, то кількість кроків практично ідентична до кількості коли руки вільні, це жирний плюс. Але погано рахує коли ви весь день дома, при цьому не на дивані, тому крокомір очевидно для вулиці тільки чи спорту. Коли везете візок чи коляску, то кроки взагалі не рахує як і мі бенд. За пульс нічого не скажу - немає з чим порівняти, він мені особливо не потрібен. GPS є, для спорту мабуть це добре, для туризму погано, бо активність, наприклад, прогулянки на годиннику не можна включити фоном. Так само не працює у фоні секундомір чи відлік часу. Добре що є погода, тільки не зрозуміло як часто вона оновлюється, тому деколи не співпадає. Тисячі сторонніх циферблатів одночасно плюс, але і мінус бо завжди одні надоїдають і тратиш час - шукаєш нові :) При цьому варіанти циферблатів деколи нівелюються якістю екрану. Ремінець нормальний, хоча часто зачіпляється за одяг, добре що він знімається і можна легко підібрати інший. На годинник наклеїв плівку, але ніби за місяць використання до того ні царапин, нічого такого і так не було - виглядає як щойно куплений, при тому що ношу його 24/7. Годинник легенький, майже не відчувається на руці. Води не боїться, це теж плюс. Хоча для плавання/моря/сауни/ванни не варто використовувати. Загалом, годинник не ідеальний, але однозначно хороший.
- Переваги:
- Звичайно що батарея. Крім того, зручні сповіщення, ip68, mi fit, красивий дизайн, легкий і зручний, крокомір, кількість циферблатів, хороша вібрація.
- Недоліки:
- Екран, мало кольорів і низька роздільна здатність, плюс зображення завжди ввімкнене (при цьому тип екрану з "залежністю" яскравості від освітленості - це плюс). Деколи з'являються підозра що не мав би він стільки коштувати, особливо порівнюючи його з mi band 3 :) Немає nfc ніби і мінус, але з іншої сторони не знаю годинника який би підтримував google pay за таку ціну. Немає керування музичним плеєром, але мені достатньо для цього гарнітури. Плюсів більше
- Артем Г***
Керувати музичним плеєром можливо, наприклад за допомогою MiBand 2 MC, але особисто мені не завжди зручно. Дійсно, не вистачає вбудованого пульту
- малиновский с***
олег красава комент 99% правда
- Марина Н***
Есть ли будильник на этих часах с помощью вибрации?
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Взяв на заміну Мі Бенд 2. Цілком задоволений. На руці майже не відчуваються. В порівнянні з попередником дуже багатий функціонал. Тепер сиджу і думаю - навіщо придбав велокомпьютер? Ремінець замінив на міланську петлю - силікон не подобається. Все дуже зручно. Енергоефективніть на висоті. Сьогодні 22 день від зарядки, залишок батареї ще 31%. Згодом придбав білу версію дружині - на Мі Бенді вона не бачить цифри. Підібрав гарну тему і ось воно щастя. Відразу попереджаю - біла версія взагалі то не біла, а світло-сіра. Але дружині це навіть сподобалось. Каже, що такий колір більш універсальний і менш маркий. За півтора місяці на склі і корпусі подряпин немає. Я хоч і аккуратний, але ж знімаю їх лише для заряджання. З велокомпьютером похибка не превищує 200 м на 10 км. Хто з них точніший - не знаю, але мене така точність цілком влаштовує. Резюме: і я, і дружина цілком задоволені.
- Переваги:
- Функціонал, зовнішній вигляд, енергоефективність, змінні теми.
- Недоліки:
- Не показує номер вхідного дзвінка.
- Алексей
Річ, на мій погляд, настільки вдала, що я придбав дружині такий же годинник, але якраз в "білому" кольорі. Колір виявився не білим, а сірим. Попри побоювання, дружині колір сподобався - і не дуже брудниться, і простіше підібрати одежу. До речі, тиждень тому, з останнім оновленням, з'явилась російська локалізація (можливо і українська - не перевіряв) і індикація номера і контакта. Тепер стороння прошивка не потрібна. На сьогодні 19 діб від останнього заряду і залишок аккуму 62%. Ось така автономність. Резюме: задоволений придбанням на 100%.
- Роксолана Л***
Підкажіть,будь ласка, чи має цей пристрій nfc-cheap?
- Александр
Подскажите пожалуйста, есть ли возможность следить за пульсом в реальном времени, а то на Мі Бенд 2 надо нажимать потом ждать секунд 5, потом если хочешь проверить опять нажимать.
- Роман П***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинником користуюсь більше року. Набагато більше отримую задоволення від них, ніж від mi band. Хороша автономність, не царапається екран. Менше бояться води, плаваю з ними у басейні. Mi band 2 не довго витримав плавання. Єдиний недолік - оригінальний ремінець замінив, викликав подразнення.
- Переваги:
- Автономність, добре захищений екран, добре читається на сонці.
- Недоліки:
- Оригінальний ремінець викликає алергію
- viktorВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Сегодня приобрёл эти часы сразу из сайта 4pda установил модифицированный Mi Fit и Вуаля все стало на русском полностью меню и всё остальное некоторые подменю остались английскими но это не беда всё супер розетка респект да и с Плей Маркета можно дополнительно установить программу которая меняет оболочку часов их там очень много и на русском
- Сергей М***
Дай ссылку на 4pda?
- Дмитро
4pda.ru
- Blue S***
В годиннику є wi-fi?
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Симпатичные, легкие, удобные, совершенно не ощущаются на руке. Кроме нескольких встроенных есть огромный выбор циферблатов на любой вкус в приложениях из Плей-маркета, даже людям с недостатками зрения легко найти удобный для себя, есть варианты с большими и контрастными цифрами. Информативный цветной экран часов хорошо читается даже на ярком свету. Для любителей разнообразия китайские торговые площадки предлагают десятки вариантов разных ремешков к этим часам, что подтверждает их популярность ) Подключаются к телефону и синхронизируются без проблем. Набор функций достаточно широк, все исправно работают. К шагомеру, трекеру, подсчету времени сна - претензий нет. В часах нет управления музыкой, но я все равно привык управлять с наушников ) поэтому для меня это значения не имеет. После первоначального включения и синхронизации с телефоном происходит обновление прошивки, и после этого интерфейс, меню и сообщения - всё на русском языке. В целом вполне удачное изделие, на сто процентов оправдывающее свою цену.
- Переваги:
- Габариты - они очень компактны, даже в зимней одежде не цепляются и не мешают на руке. Экран - хорошо виден на свету, подсветка нужна очень редко. Долгое время работы от одной зарядки.
- Недоліки:
- У меня не всегда адекватно работают уведомления о разных сообщениях. Не знаю, проблема часов, телефона, его настроек или родного приложения. Меня не сильно напрягает, я редко их читаю с часов.
- Вадим М***
Есть ли в этих часах функция умного будильника?
- Андрей К***
Вадим, в часах из коробки умного будильника нет. Есть лишь простой будильник. Однако отслеживание сна и фаз сна есть и почему производитель не реализовал умный будильник не ясно. Умельцы реализовали его в бета-прошивках, которые можно найти в интернете.
- Едік К***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
В мене на телефоні українська мова, на годиннику такої немає, є російська, коли переключаю з української на російську тоді годинник автоматично переходить на російську і все добре, але коли я далі включаю свою рідну мову, все стає на англійській, хтось стикався з таким? Як рішите дане питання?
- Переваги:
- Автономність , ip68, екран, функціональнісь
- Недоліки:
- В відгуці (Питання)
- Юра С***
На сколько помню,раньше и русского небыло)
- Aleksandr B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Взял себе такие и жене, но только белые. 2 дня используем - пока серьезных минусов не обнаружили.
Пульсометр конечно гуляет, даже когда просто сидишь за компьютером - +/- 15 уд/мин. Но с другой стороны, это же не медицинский прибор. Как для фитнес-браслета до $100 очень даже неплохо. + пинает если долго сидишь без дела.
Возможность просмотра смс или уведомлений мессенджеров - огромный плюс, а поиск телефона в квартире теперь вообще не проблема. В интернете представлена туча тем на любой вкус (тот же Amazfit Bip Watchfaces в Playmarket), а если немного заморочиться - можно сделать кастомную обложку за что тоже плюсую.
На Розетке, на сколько я знаю, представлена международная версия. Для полноценной работы обязательно установите Mi Fit.
Корпус изготовлен по IP68 - то есть совершенно не боится воды и пыли. В душ с часами не хожу, но при мытье рук или пробежке под дождем можно совершенно за них не беспокоиться.
В общем и целом - покупками довольны оба.
Если ищите недорогой девайс который будет мотивировать вас заниматься спортом или просто больше двигаться - это самое оно.- Переваги:
- Рефлективный дисплей, долгое время без подзарядки, корпус ІР68, возможность просмотра уведомлений телефона
- Недоліки:
- Пульсометр плавает, возможны ложные срабатывания шагомера в транспорте. Но они не существенны, как я считаю
- Солодкий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Долго думал брать или нет, смотрел много видео. Покупкой доволен. Заряд держат долго, на руке сидят хорошо, не жмут и не натирают, их словно нету. Работают точно, связь с телефоном пропадает очень редко. Если телефон в комнате, ловит аж на кухне, а расстояние приличное. Брал себе в чёрном цвете, пришли на англ, перепрошивал на русский язык. Когда поступает звонок на телефон, выводит имя звонящего, удобно когда нету возможности достать телефон с кармана, можно сбросить вызов или перевести в режим без звука. Шаги считает хорошо, есть погрешность когда едешь в транспорте (может посчитать шаги, не больше 120 шагов), но это не критично.
Доставили быстро и в указанное время, работают адекватный и отзывчивые люди. Приятно заказывать товары в Rozetka :)- Переваги:
- Автономность, хорошо сидят, стильные. Доставили быстро и четко. Отзывчивый и адекватный менеджер Роман, как и человек из доставки
- Недоліки:
- Не существенные :)
- Олександр П***
Как перепрошить на русский язык ?
- Anastasiia Y***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Пользуюсь уже больше 2х месяцев. Батареи действительно хватает практически на месяц, плюс минус пару дней. Ношу каждый день и редко снимаю на ночь. Стекло очень износостойкое, хотя в начале такими не показалось. Часы удобные и простые в пользование. Приобретением довольна. Советую для тех, кто бывает занят и не носит в руках постоянно телефон.
- Переваги:
- Длитенный заряд батареи. Дизай. Надежное стекло. Функции.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Це один з кращих гаджетів, купівлею яких я дійсно задоволений і вважаю що воно того вартувало!!!
Так, багато хто скаже що краще взяти MI BAND 3, або ж навіть MI BAND 4, але я особисто вважаю що за свою ціну саме Amazfit Bip є найкращим варіантом. Йому немає рівних.
Багато хто робить помилку коли вважає що цей гаджет є смарт годинником, насправді це є продвинутий фітнес трекер у форм факторі годинника, з більшою кількістю функцій.
Дизайн: є дві категорії людей які вважають що: годинник сходий на APPLE WATCH і ті які кажуть що він схожий на дитячий годинник за 200грн. Особисто я вважаю дизайн вдалим, він гарно і стильно дивиться на руці і пасує до будь-якого стилю, спортивного чи ділового.
Акумулятор: ну і що я тут скажу нового, не буду хвалитись, але сьогодні 47-й день як живе на одному заряді і ще залишилось 23%) , але змушений зазначити що це без постійної синхронізації телефона з годинником, але це з тренуваннями(2 тренування в тиждень, з включеним GPS).
GPS: який ще доступний фітнес трекер може похвастатись встроєним GPS, який позбавляє вас задоволення постійно носити на всі тренування, пробіжки і заняття спортом свій смартфон. Цей гаджет є самостійним, всі дані з GPS зберігаються в памяті пристрою, рахують все самі, всі кроки, відстань, калорії, а потім при підключенні до телефону просто переносять дані в програму де ви зможете все це побачити. Хіба ж не зручно?)
IP68: душ, миття рук, дощ, басейн чи прийняття ванни, з усім цим справиться на УРА, правда в морі ще не тестував)
Ремінець надзвичайно зручний + можна змінити на будь-який інший, не обовязково від бренду XIAOMI, можна навіть від старого дідового механічного годинника зняти шкіряний ремінець і припасувати його сюди)
Переваг повно, але основна перевага приховується в наступному, з цим гаджетом ви не будете як всі, як кожен ваш знайомий у якого на руці є MI BAND, як всі перехожі, ви будете привертати увагу тим, що ви відрізняєтесь і відрізняєтесь у кращу сторону.
Одним словом, РЕКОМЕНДУЮ без роздумів брати це чудо техніки.- Переваги:
- Переваги?? Які тут можна написати ще переваги?? Цей гаджет це суцільна перевага поміж своїх конкурентів. Це той випадок коли переплачуєш в два рази більше ніж за MI BAND 3, але і отримуєш в два рази більше комфорту. Дизайн, екран(на сонці видно набагато краще ніж без нього), акумулятор, з яким ти на півтори місяця забуваєш про зарядку, ремінець, GPS.
- Недоліки:
- По самому гаджету недоліків жодних, а от по програмному забезпеченню є, невже це так важко зробити в офіційній версії прошивки, щоб відображавня номер або ж імя того хто телефонує, я досі не розумію, доводиться встановлювати модифіковані прошивки.
- Олег В***
Скажіть будь ласка, якщо телефон на українській мові, годинник буде теж на українській чи російській?
- Олег К***
Олег Воленщак, так, автоматично змінюєтьяся мова на годиннику на ту, яка встановлена на телефоні, але як я зазначав вище, якщо на телефоні українська, то при дзвінках не відображається номер і імя того хто телефонує, тому я змушений був вибрати російську мову,на ній все відображається добре.
- Марьян
У мене на телефоні (iPhone 6) мова українська, через MiFit на годинник автоматично встановилася російська. Імена при вхідних викликах показувалися, але букви «і», «Ї» замінялися на «?» (так само і у повідомленнях). Коли ще встановив програму Amazfit (з Appstore), то на годинник завантажилися якісь інші шрифти і він почав нормально показувати всі українські букви!!!
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Эти часики изменили мой стиль жизни. Я теперь всегда онлайн. С тандеме с Редми 8 (который покупал тоже на Розетке), где батарея держит круто. Принимал в них душ - все работает. Звонки и смс видны, уведомления со всех соцсетей и мессенжеров, которые я указал - все видны и читаются! Зарядились быстро, а разряжаться не спешат! Пришли быстро - в течение 1,5 суток (400 км.). Очень рекомендую!
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
То что нужно!
Долго сидишь оповещают!
Спать пора тоже!
А больше ничего и не надо , всё выкачка денег и заряжай другие часы раз в день это Ад!- Переваги:
- Достойнее других , так как долго держит!
- Александр Б***
Часы приятные на ощупь , да и вся упаковка.
Ничем не воняют , как кто-то писал.
Есть очень слабый приятный запах новой вещи.
Экран нормальный ! не маленький.Вообще не заметил таких ощущений.Раньше не имел смарт часов.
Скачал на Айфон программу Амазфит и часы сопряглись с телефоном и обновились
- Руслан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Сразу понравились, на руке удобно сидят, легкие, вообще их не ощущаешь. Поставил мифит версию 3.6. Часы запустились после обновления на русском языке, настроил, включил уведомления от скайпа, вайбера, звонки, смс, мониторинг сна и сердцебиения каждую минуту, будильник, в общем практически все. Подсветку на минимум. Часы снимал чтобы покупаться и протереть ремешок после дня носки. Так постоянно на руке. В таком ритме батарея расходуется примерно 4% в сутки. В общем после трех суток использования ими доволен. Стоят своих денег.
- Переваги:
- Маленький вес, функционал, удобные, хорошая автономность, лучшее на сегодняшний день соотношение цена-качество
- Недоліки:
- Низкое разрешение экрана из-за чего многие вочфейсы выглядят размыто
- Iванна К***
В налаштуваннях нема української?
- Руслан О***
тільки російська
Лучшие часы за эти деньги! Удобные и очень лёгкие! Установил приложение Mi Fit, подключил часы к смартфону, и все работает на ура, смс и уведомления можно посмотреть не доставая смартфон из кармана. Шагомер, пульсометр, компас и защита от воды и пыли, все это позволяет не расставаться с часами. Покупкой доволен на все сто! #мояраспаковка
- Переваги:
- Удобные и очень лёгкие! Возможность просматривать звонки, смс и уведомления! Шагомер, пульсометр, компас и защита от воды и пыли!
- Недоліки:
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
три місяці, годинник просто супер. При звичайному використання як годинника, різні повідомлення, дзвінки- батарею тримає 47 днів. При повній загрузці в мене батарея витимала 35 днів. Просто чудовий годинник.
- Переваги:
- Чудовий годиник
- Недоліки:
- Незнайшов
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинником задоволений, має підходящий для мене набір функцій, легкий у налаштуванні та використанні. Товаром задоволений. А от з приводу сервісу ROZETKA вкрай розчарований!!! Зробив замовлення 3-го числа, відправка відбулась тільки 7-го, дуже повільно. Ну це не основне. Посилку отримав запаковану в конверт з пупиришками - для такого товару, думаю, упаковка для пересилки мала би бути надійніша. Розкривши конверт, достав коробку з годинником, коробка з твердого паперу, але була помʼята ніби нею футболили, і чомусь коробка уже була відкрита, без заводської упаковочної плівки, що уже насторожило. Далі відкривши коробку, годинник звідти просто випав, не був прикріплений у спеціалних пазах коробки, а запихнули як попали. Хотів перевірити його роботу, не вдалося, оскільки повністю був розряжений. Після зарядки почав знайомитись з функціоналом годинника, і там є дуже корисна функція, яка має історію пройдених дистанцій. І що я помітив, і історії уже були збережені дистанції за 31.12.18 і 5.01.19, а товар я замовляв і отримав тільки 7.02.19. Годинником уже користувались до мене, ось чому не було заводської плівки, складений аби як в коробці і повністю розряжений. ROZETKA - що з вами? Почали продавати товари, якими уже користувались, що за сервіс??? Хорошу репутацію собі формуєте! Вкрай розчарований!!!
- Переваги:
- Простий та зручний інтерфейс, виконує багато корисних функцій, заряд тримає довго
- Недоліки:
- Не виявив
Эксперт RozetkaДоброго дня, Євгеній! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Евгений П***
Доброго дня. Зв'язався менеджер для вирішення даного питання. Попросив відправити товар назад з усіма квитанціями і гарантійним талоном в сервісний центр для вияснення. Після того, як отримали мій товар назад, в цей же день зв'язались, запропонували заміну на новий товар, наступного дня ж і вислали. Дякую за компетентнісь та розуміння!
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Лучшее предложение в диапазоне до 100$. Все, что нужно, и даже больше. Ещё не смарт часы, но уже не фитнес трекер. Обновился с ходу.
- Переваги:
- Автономность-главное преимущество. Большой экран, видимость без подсветки, сменные экраны, сообщения в памяти, стабильное подключение.
- Недоліки:
- Некоторая "игрушечность" внешнего вида.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник бомбічеський за свою ціну)) Екран чудовий, підсвітка взагалі не напрягає коли на мінімумі, як пишуть.
- Переваги:
- Акумулятор, дизайн,зручність, багато функцій та аксесуарів. Величезний вибір інтерфейсів
- Недоліки:
- Зменшили ціну зразу ж на другий день як купив його))) І так завжди))
- Томченко Т***
А де такий циферблат взяв? В мене немає в стандарт наборі?
- Андрей П***
Тоже интересует вопрос. Где скачал цыферблат и как назвается он?
- Виктор М***
В Ютубе посмотрите. Там много есть инфы где и что качать.
- Вова Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Одни из лучших
- Переваги:
- Долгое время автономной работы, качество, защита IP68, стильный дизайн особенно в оранжевом цвете
- Недоліки:
- чуть завышена цена
- Даниил Ф***
В каком месте,рефлективный экран,автономность,горила 3-я,которая противоударная и почти не царапающаяся, пластиковый корпус ,хорошая станция для зарядки,всё это стоит денег,задумайся...
- Oleksiy R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часы супер, вот только не совсем понимаю с защитой, вроде IP68 а плавать и купаться нельзя, у меня до этого были pebble 2 тоже с IP68, я вообще их не снимал перед купанием и душем
- Переваги:
- батарея, реально очень долго живет!
- Недоліки:
- неоднозначно с водозащитой, мелкий текст в оповещениях, у кого подсело зрение, могут быть проблемы, а поменять размер шрифта нельзя
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Три месяца, ПОЛЕТ БОЛЕЕ ЧЕМ НОРМАЛЬНЫЙ!!! Особенно радует стекло которое поцарапать нереально... (Было несколько моментов, думаешь - ну все, часы в щепки... но нет, даже не царапинки.) Батарея полтора месяца, у кого меньше не пугайтесь, после 3-4х зарядов выравняется... Очень много циферблатов в приложениях.
- Переваги:
- Их просто много!!!)
- Недоліки:
- Плоховато влазят в свое гнездо зарядки, приходится неслабо давить на часы чтобы влезли, а страшно...)) Mi bend 2 шаги точнее считали. За рулём много шагов насчитывают.
- Петр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Товаром пользуюсь с 5 октября 2018. Настроил автоподсветку при повороте руки. Часы использую нерегулярно, пару раз измерял пульс, пару раз строил маршрут по программе ходьба, ночью в них не сплю. С 5 октября после полной зарядки, на 20.11.2018 заряда остается 63%
- Переваги:
- Занятный внешний вид, функциональность
- Недоліки:
- Не выявлено
- Маркитантов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Долго решался на покупку, смотрел обзоры, читал сравнения, но в итоге купил и по первым впечатлениям доволен. Выбрал зеленого цвета ибо черный цвет поднадоел, а в оранжевом или белом исполнении не понравились как внешне выглядят(хотя можно всегда купить накладку при желании сменить цвет).
- Переваги:
- Удобный ремешок, отличное устройство само по себе за вменяемую цену, еще и со скидкой от розетки (за что отдельное спасибо)
- Недоліки:
- не вибрируют при замере пульса (в отличие от mi band 2)-но это больше придирка, небольшое количество циферблатов в родном приложении (но есть сторонние в которых их море на любой вкус)
Часы классные.
- Переваги:
- Долго держит батарея,экран постоянно работает
- Альона О***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Користуюсь годинником уже близько року, дуже задоволена і дзвінки і смс приходять вчасно, а ще вдячна за функцію із пошуком телефону, тримають батарею близько 3-4 тижнів, можна змінювати циферблат, дуже задоволена продуктом!!
- Переваги:
- Якість, функція пошуку телефону, заряд батареї, зовнішній вигляд!
- Недоліки:
- Не знайшла
- Максим Ш***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
День добрый! Хочу приобрести данные смарт часы, но хотелось бы уточнить.. На каком расстоянии от телефона, часы могут принимать вызовы?
К примеру, я посещаю тренажерный зал, и телефон оставляю в раздевалке.. Но бывает пропускают важные звонки..
Ищу что-то подходящее что бы хотя бы видеть поступивший звонок- Юсипович А***
Якщо у вас в телефоні bluetooth версії 5.0,то відстань в приміщеннях може досягати 25-30метрів,якщо версії 4.0,4.1,4.2 то до 10метрів,якщо раніших версій,то ще менше,і потрібно врахувати скільки стін знаходиться між пристроями і з якого вони матеріалу і якої товщини
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Уже как месяц с ними. Это лучше часы за свои деньги. До этого были часы от Хуавей которые приходилось заряжать по 2 раза в день
- Переваги:
- Автономность, время постоянно отображено, хороший дисплей. С mia1 синхронизировались почти сразу
- Недоліки:
- Как по мне: не хватает гибкости настройки, особенно не хаатает функции перкключения треков
- Евгений Ч***
Можно приложение скачать на телефон, с помощью которого часик будут переключать музыку
- НадіяПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Orange. Колір ремінця: Orange
Довольна. Просто, понятно, лаконично. Взяла после ми бэнда 2. Со своими задачами справляется отлично. За 11дней ушло 25% заряда, считаю неплохим результатом (с учётом что ещё искала себе вотчфэйс)
- Переваги:
- Всегда включенный экран и потрясающе читаемый на солнце.
- Недоліки:
- Ну вот еще бы DND можно было бы по расписанию включать...))
- вакуленко і***
У мене сідає за 7 днів. Вечь час. У вас блютуз постійно включений?
- Надія
Блютуз, пульс каждые 30мин, но у меня циферблат без секундной стрелки (она очень садит аккум) Но возможно у вас очень много звонков и уведомлений -вибро тоже все же очень разряжает.
- Даниил Ф***
Игорь,лично у меня часы держатся порядка 48 дней,пользуюсь погодой,обновляю каждый день,делаю с ними что хочу и как хочу,влагостойкие,купаюсь в них каждый день и проблем не знаю,возможно ты на часах включил GPS,который ну ооооочень сильно садит акб часиков
- ВладПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Можно ли отключить дисплей, и сделать чтобы он включался только при поднятии руки, а не работал всё время?
- Александр Т***
Нет. А чем мешает постоянное отображение информации? Энергопотребление дисплея мизерное. При поднятии руки включается подсветка, что удобно в ночное время. Можно установить, чтоб она работала в определённое время суток.
- Юрій К***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Для додаткового функціоналу і більш зрозумілого перекладу прийшлось встановити неофіційний додаток RuMiFit, який включає альтернативну прошивку та шрифти. Але щоб прошивка встановилась, потрібно перевести телефон на російську мову назавжди. Тоді з'являються такі речі як: Розумний будильник, відображення кількості перевертань уві сні, повідомлення відображаються нормальним шрифтом без знаків ?, і т. д.
- Переваги:
- Оптимальний варіант за ці кошти. Чудовий функціонал. Автономність.
- Недоліки:
- Для більшого функціоналу потрібно встановлювати альтернативні прошивки. Немає підтримки української мови.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Dark Green. Колір ремінця: Dark Green
Годинник відправили дуже швидко ( швидше за заплановану дату відвантаження )
Відразу розумієш що річ якісна просто поглянувши на упаковку від виробника. Сам годинник легкий , але є відчуття монолітності корпусу .
Багато цікавих функцій, якими не важко користуватись на маленькому екрані бо інтерфейс справді зручний- Переваги:
- Порівняно не висока ціна , зручність в користуванні , автономність , водонепроникність і ще багато всього
- Недоліки:
- За приблизно місяць користування не виявив
- Николай Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Использую почти год Занимаюсь велоспортом - незаменимый помощник в отслеживании пройденного расстояния, измерения пульса и количество сожжённых калорий. Наличие истории, где можно проверить свои результаты. Автономность - просто супер 30 дней минимум
Дизайн - отличный ( многим кажется что это Apple Watch)
Большое количество циферблатов, просто нужно закачать дополнительное приложение- Переваги:
- Автономность Наличие различных тренировок
- Недоліки:
- Не выявлено
- ПетрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Как и все продукты от Xiaomi качественные часы! По сравнению с мибэндом - более точное измерение шагов и пульса. Лёгкие, удобные, есть виброрежим. Батареи хватает на месяц.
- Переваги:
- Лёгкие, качественный материал, как по мне - вполне достойный набор функций, возможность смены циферблата (коих в интернете - просто море), олеофобный экран
- Недоліки:
- Не обнаружено