Картка Rozetka

Відгуки покупців про Манго сушений, 2 кг

Оцінка користувачів 4.36/5
  • Дмитрий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Вакуумна упаковка

Смело можно брать, никакого там сиропа нет, люди протрите свой гугл, пусть вам ИИ расскажет, что такое фруктоза, как сушится манго и т.д.

Переваги:
    Свежее. Немного с кислинкой, что очень понравилось всем.
    Недоліки:
    Быстро съедаеться :)
  • Успенский И***

Если вы хотите манго именно без сахара-Не рекомендую. В упаковке смесь хорошего качественного манго без сахара и некачественного манго с сахаром

• Продавець  НАТАЛ

Ігор, вітаємо! Манго без цукру повністю, це солодкий фрукт, і і ньому багато фруктози. Ви фруктозу прийняли за штучний цукор. Кольор може відрізнятися від сорту манго, їх багато сортів.

• Андрій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Виробник не відповідає заявленому, замість Таїланду В'єтнам, котрий ще й дешевше.

Переваги:
    Без цукру.
    Недоліки:
    В'єтнам, а не Таїланд
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо за ваш відгук.

Хочемо уточнити, що країна походження манго може змінюватися залежно від партії та постачальника. Ми працюємо лише з перевіреними постачальниками та пропонуємо якісний продукт, незалежно від країни виробництва.

В’єтнамське манго навіть популярніше, та за часту смачніше, має приємний смак і відповідає всім вимогам до якості сушених фруктів.

• Віталій П***

Смачне, м'яке

Переваги:
    М'яке
    • Продавець  НАТАЛ

Віталій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Ольга П***

Очень вкусный, ароматный плод и в сушеном виде тоже. Да, он очень сладкий и фруктозы в нём спелом в избытке. Просто надо это учитывать и употреблять разумно, наслаждаясь.
    А продавцу спасибо за качество.

• Продавець  НАТАЛ

Олена, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Олександр К***

Дуже смачне.

• Продавець  MAXIRA

Дякуємо за відгук!

• Олексій

Дуже смачно та якісно.

• Продавець  НАТАЛ

Олексій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Жанна Л***

У Натал купую вперше, але взагалі купую часто. Ще не відкривала, але товарний вигляд наче нічого.

Недоліки:
    На упаковці немає жодного напису, що без цукру!
  • Юра С***

Товар відповідає дійсності.

• Александр

Манго на самом деле с сахаром. Куча сахара. Хотя заявлено что без сахара. Не должно быть столько сахара

Переваги:
    Вкусно пахнет
    Недоліки:
    Много сахара в итак сладком манго
    • Продавець  НАТАЛ

Олександр, це фруктоза, натуральний цукор.

• Світлана Г***

Хороша якість продукту за зручну ціну.

• Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Олександр

Дуже сухий, складно відділяється один від одного.

• Тетяна П***

Швидко звʼязалися після замовлення, уточнили всі нюанси та відправили. Товар якісний та смачний. Все сподобалось, будемо замовляти ще.

Переваги:
    Товар відповідав очікуванням. Оформили все якісно та швидко
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!

• Павло С***

Швидко, зручно, без проблем. Манго смачне та не дуже тверде!

Переваги:
    Швидко, зручно, без проблем. Манго смачне та не дуже тверде!
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!