Відгуки покупців про Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro Pink
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
3-тя версія набагато гірша ніж 4-та, в четвертій відображаються смайлики а в третій квадратики
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Замовлення отримали швидко. Годинник відповідає характеристикам, ще кращий, як на фото. Дякуємо, дитина дуже задоволена.
- Переваги:
- Все якісно та швидко!
- Продавець StarLight
Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Все працює чудово, відправили швидко. Зі мною навіть зв‘язалися щоб перепитати чи все ок. Товар хороший і сервіс чудовий.
- Переваги:
- Якісна збірка, захист від пилу і води, керування музикою і камерою–це дуже зручно.
- Недоліки:
- Якщо у вас не сяомі, то скоріш за все ви побачите не всі фішки.
- Продавець StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Годинник хорошої якості. Тримає заряд 5 днів точно. Заряджається приблизно за 2,5 години. Фунціонал хороший. Єдине - не розібралася з голосовим помічником, але це не проблема. Екран невеликий, на тонке зап'ястя підійде. Якість зображення хороша. Ціна трохи завищена як на мене. Навіть дешевше можна взяти хорошу підробку Apple. В усьому іншому годинник хороший, мені подобається. Підключається швидко, лише додаток треба встановити. Не глючить
- Переваги:
- Багато
- Недоліки:
- Ціна трохи завищена
- Продавець StarLight
- Анна М***
Доповню відгук. 3 місяці не прослужили - перестали приходити повідомлення. Блютуз його просто не бачить після скидання налаштувань до заводських. Видаляла і знову скасувала програму- глухо. Годинник просто годинник і крокомір. Куди звернутися щодо ремонту по гарантії?
- Анна М***
Розібралася. Треба було поритися в налаштуваннях. І гугл на допомогу
- Анастасия В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Отримала годинник,все супер працює,гарний на рукі
- Переваги:
- Швидкий,багато функцій
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець StarLight
- Валерия С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Отримала годинник, просто в захваті.
На руці виглядає ідеально, все працює секунда в секунду.
Повідомлення приходять одразу і дзвінки також.
Колір ремінця універсальний, підходить під все.
Рекомендую, хто хоче гарний годинник по приємній ціні і гарній якості- Переваги:
- Всі повідомлення та дзвінки приходять одразу, стильний, легенький)
- Продавець StarLight
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
До годинника підключені месенджери, тому заряду мені вистачає приблизно на тиждень. Якщо все відключити, то вистачить надовго.
- Переваги:
- Симпатичний,більш менш тривалий заряд
- Недоліки:
- Трохи парить руку під ремінцем
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Green. Колір ремінця: Green
Купил девушке, очень крутые часы
- Переваги:
- Меню очень понятное, приятный материал
- Виктор П***
Подскажите пожалуйста, есть ли возможность принимать звонки и разговаривать с них
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
В користуванні часто від'єднувалися від телефоні. Батареї вистачає на тиждень. Сьогодні вилізло оновлення, спробувала оновитись і програма і годинник видавав збіг.
Тепер зовсім не бачить телефон годинника
Що робити як бути?- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- В перший тиждень, рідний браслет натер до крові. Часто відключається від телефону. 23.09. не бачить телефон
- Татьяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Отличные часики. Стильные и функциональные.
Пульс, кислород в крови показывают точно (сравнивала с бытовым тонометром и пусоксиметром)
Уведомления вначале не приходили, но на следующий день начали (не знаю в чём причина). Хотя вижу только от кого сообщение, а текст нет. Может у кого было такое - поделитесь как исправить.
Инструкция никакая, разобраться по ней нереально - настраивала часы по видео с ютуб и так, на абум.
Но в целом я очень довольна, давно на них заглядывалась.- Переваги:
- Функционал, стиль, качество
- Недоліки:
- Не видно текст в уведомлениях, инструкция не доработана
- Алиса П***
На самом телефоне в настройках приложения Вайбер или другого попробуйте установить «предпросмотр сообщений»)
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Часы очень понравились, если сравнтвать ми бендами 4, намного лучше.Внешний вид и дизайн крутой. Не пожалела, что заказала.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Теперь могу адекватно оценить часы. На работе сотрудница помогла настроить, и сегодня я целый день наслаждалась всеми преимуществами часов. Часы просто супер. Всё что мне от них надо было, все работает отлично. Все смс ки приходят, не надо бесконечно доставать телефон. Вечером через программу в телефоне оценила состояние своего здоровья по диаграмме. Оказывается при том что я прошла 11500 шагов, мне не хватило физической активности и посоветовали мне пробежать 18 мин трусцой, чтобы добрать. Вообщем прикольная вещица.
Чтобы настроить уведомления на телефон надо войти в уведомления и нажать на квадратик внизу. Тогда появится список мессенджеров. Поставить галочки на нужных. Может кому пригодится.- Переваги:
- Стильные, яркий экран. Функциональные. Можно настроить силу вибрации. Измеряют уровень стресса и сатурацию
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Ирина М***
Работает ли с приложением mi fit ?
- Аленка Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Купила часы для себя ,что больше всего понравилось так это внешний вид а так же фунционал
- Переваги:
- Отличные часы , свои функции выполняют , хорошая цена
- Недоліки:
- Владислава Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Хорошие часы кроме батареи. Держит 4 максимум 5 дней
- Недоліки:
- Слабоват аккумулятор
- Егор С***
Вам нужно на год? Чтобы зарядить и все? Вы чо совсем?
- Галина Х***
Егор, человек просто поделился инфой, причем полезной. И да, хотелось бы автономности недельки лве.
- Виктор К***
Это проблема этих часов.
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Російська та українська мова є, все працює швидко, зручний додаток Zeep!
- Переваги:
- Гарно
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Не оновлюйте додаток в смартфоні бо не буде можливості керувати музичним плеєром. Прийшлося відкотити додаток до попередньої версії і відключити автоматичне оновлення. Тепер знову є можливість керувати музичними треками.
- АлексейПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Green. Колір ремінця: Green
Не рекомендую
- Недоліки:
- Запотевает стекло
- Ольга В***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Я попробовала измерить пульс и кислород, но часики просили поставить руку в надлежащее положение и потуже затянуть ремешок, потом я додумалась надеть их на другую руку, где под датчиками нет тату. Измерили с первого раза)
Часы хорошие, но для меня это существенный недостаток- Переваги:
- Цена, функционал
- Недоліки:
- Не измеряют пульс и уровень кислорода если на руке тату
- Елена Р***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Комфортные часы, удобно в них спать. Заряда хватает как и пишется на 8-9дней.
В целом, покупкой довольна. Розетка привезли день в день на самовывоз из пункта выдачи.- Переваги:
- Удобные, аккуратные, мягкий ремешок, функционал, водонепроницаемость
- Недоліки:
- Alexa не работает в нашем регионе (Ну заранее были осведомлены)
- Виктория С***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Нормальные часы за свои деньги
- Переваги:
- Нормальные часы за свои деньги
- Горобець О***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Часы не плохие
Посмотрим как дальше дело пойдёт- Переваги:
- Милые
- Недоліки:
- Пока не нагла