Топи продажів

Відгуки покупців про Платформа для віджимань еспандери Бубновського набір 5 джгутів та фітнес гумки Комплект для спорту

Оцінка користувачів 4.28/5
  • Володимир Д***

Неякісна дошка.

Недоліки:
    Ручки не тримаються в дошці. Можуть вискочити під час віджимань, травмуючи рцки.
    • Продавець  IVS market

Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда IVS market.

• Алекс В***

Дякую

• Продавець  IVS market

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда IVS market.

• Виктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Хороший набор, но не для профессиональных спортсменов, мальчику попробовать зайдет - не зайдёт.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Пока не выявлено.
    • Продавець  IVS market

Добрий день, Виктор! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда IVS market.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Товаром в цілому задоволений, доставили швидко, але не було ризинок для фітнесу в комплекті, завжди перевіряйте комплексність замовлення

• Продавець  IVS market

Доброго дня, Денис! При отриманні на відділенні покупець має відкрити та перевірити посилку на цілісність, комплектацію та зовнішній вигляд. Якщо при перевірці на відділенні товар має якісь нюанси, відмовляєтесь від отримання. Товар був забраний з відділення. Просимо надалі перед отриманням завжди перевіряти посилки на відділенні.З повагою команда IVS market.

• Драго Д***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Дякую за обережне відправлення.

Переваги:
    Все добре, задоволенний
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  IVS market

Добрий день! Дякуємо за високу оцінку, гарного користування! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market

• Дмитрий Ш***

Всім задоволений

Переваги:
    Дешева ціна, непогана якість.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  IVS market

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за високу оцінку, гарного користування! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market

• Василь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Товар прийшов не пошкоджений все прийшло так як на картинці все було в наявності задоволений товаром

• Продавець  IVS market

Добрий день, Василь! Дякуємо за високу оцінку, гарного користування! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market

• Зінчук Т***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Не рекомендую продавця!! Прислали дошку всю в подряпинах! І ручки теж! В коментарях продавцю вказувала, що на подарунок.

Недоліки:
    Пошкодження на дошці
    • Продавець  IVS market

Добрий день, Тетяна! Товар Вам прийшов в заводському пакуванні, подряпини могли виникти при транспортуванні! Завжди просимо наших покупців перевіряти товар при отриманні і у разі невідповідності- відмовлятись. З повагою команда IVS market

• Зінчук Т***

На фото видно, що пошкодження внутрішні! Упаковка ціла, до доставки питань немає! Тобто продавець навмисно відправив такий товар!

• Владислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Дошкою користуюсь задоволений, жгути не дуже - тянуться на невеликий відрізок.

Переваги:
    Дошка норм.
    Недоліки:
    Все інше що в комплекті окрім дошки не розглядав би.
    • Продавець  IVS market

Доброго дня! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні замовлення залишать тільки приємні враження. З повагою команда IVS market.

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Купила сыну, очень доволен. Рекомендую.

• Продавець  IVS market

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за високу оцінку! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market

• Олексій П***

Все круто

• Продавець  IVS market

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за високу оцінку! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market

• Евгений П***

• Продавець  IVS market

Доброго дня, Євген! Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку. Будемо раді новим замовлення!

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Как для ребёнка подростка , пойдёт . Взрослому мужчине , бессмысленно трубчатый эспандер вообще не эластичный . Резинки слабые . Для девочек до 60 самое то . От качества ожидал лучшего .Для взрослого подарка не получилось ((

Недоліки:
    Инструкция на Португальском. Если у вас вес более 100 кг вам это не подходит. Так в Инструкции написано. Инструкция с рекомендациями и пояснениями по цветам, на доске для отжимания отсутсвует.
    • Продавець  IVS market

Добрый день, Виталий. Нам очень жаль что Вы остались не довольны набором. Эспандеры и резинки имеют разную жесткость, по этому одни цвета более эластичны а одни менее. Нагрузка указана в описании. А инструкции по цветам на самой доске, посредине указано какой цвет отвечает за группу мышц!

• Алексей Е***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Купляв на подарунок, всім задоволені. Замов ще один комплект собі :)
    Рекомендую до покупки

Переваги:
    Товар відповідає опису
    • Продавець  IVS market

Доброго дня Олексій! Ми раді, що Вам сподобався набір. Будемо раді бачити Вас знову!

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Добрий день, забрав посилку. Всім задоволений, дякую.

• Продавець  IVS market

Доброго дня, Андрій! Ми раді що Ви задоволені набором для віджимань. Чекаємо на нові замовлення!

• Иван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Все отлично, упаковка качество и цена!
    Я доволен покупкой, отправка на следующий день после оплаты

• Продавець  IVS market

Доброго дня, Іван! Дякуємо за високу оцінку набору для тренувань, будемо раді бачити Вас знову!

• Екатерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Заказывали на подарок. Заказ приняли очень быстро, на следующий день отправили. Очень довольны сервисом магазина. Надеемся что имениннику подойдут данные спорттовары.

Переваги:
    Оцениваем только быстродействие магазина. Товар на подарок.
    Недоліки:
    Не нашли
    • Продавець  IVS market

Екатерина, спасибо большое за отзыв и оценку нашего набора для тренировок, нам очень приятно что вы остались довольны сотрудничеством с нами)

• Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Класна штука для прокачки багатьох м’язів! Товар прислали швидко, якістю задоволений!

• Продавець  IVS market

Ярослав, дякуємо за оцінку і відгук нашого набору для тринуваннь, будемо раді бачити вас знову)

• Анна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market

Приобрели в подарок подростку и не прогадали.Для тех ,кто увлекается спортом- самое оно.
    Магазин связался быстро, отправлен заказ оперативно.

• Продавець  IVS market

Анна , спасибо большое за отзыв. Мы всегда стараемся, чтобы клиент был доволен сотрудничеством с нами. Будем рады видеть Вас снова )