Відгуки покупців про Сіль Адигейська 500г, 1 комплект 5 пачок
- AI аналіз відгуків48 відгуків: 98% позитивних, 2% нейтральних, 0% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Очень хорошая соль, удачно подобрано сочетание специй. Вкусно добавлять в каши, супы. Также хорошо в этой соли мариновать мясо перед запеканием или грилем.
- Переваги:
- Вкусная ароматная соль
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Цією сіллю користуюсь дуже давно.
Продавець чудовий. Швидко, акуратно запаковано. - Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Сіль - з неперевершеним смаком. Завжди повертаюсь саме за цією сіллю. Дякую.
- Переваги:
- Смак дуже підходить до будь-якої страви. Яскраво виражений аромат часнику та пряних трав
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Дуже смачна сіль. Я нею вже давно користуюсь. У захваті вся сім'я. Швидко була відправлена, ще й подарунок поклали. Дякую.
- Переваги:
- Запашна
- Недоліки:
- Не має.
- МефистофельВідгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Соль супер аромат отличный в блюдах чувствуется.
- Переваги:
- Аромат колличество качество
- София К***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Замовила сіль тут вперше, була дуже вражена швидкістю та сервісом. Після замовлення одразу надійшло смс,а протягом години зателефонували щоб уточнити стосовно замовлення.
Обов‘язково буду замовляти ще!
Також хочу додати стосовно подарунка,було дуже приємно та дуже смачно!- Переваги:
- Швидкість,сервіс,чудові люди та чудовий смак
- Недоліки:
- Які недоліки? Замовляйте!
- Яжборовский С***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Все ок, продавець швидко відправив, гарно запаковано, ще в падаруное додав іншу сіль.
Дякую!- Переваги:
- Все ок
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Купую цю сіль вже пару років. Звичайною взагалі перестала користуватись, вона замінила навіть приправи. Рекомендую!
- Переваги:
- Смак, аромат
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Хороший товар. Продавець приємний, оперативно відповів і відразу відправив товар та додав подарунок
- Переваги:
- Якісний товар
- Руслана Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Дуже смачна сіль, ідеально для приготування їжі. Доставка швидка, оператор чемна. Буду купувати ще.
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Связались сразу. Отправили на следующий день. И даже положили в подарок соль с паприкой. Соль очень хорошая. Пользуюсь постоянно.
- Переваги:
- Соль чудесная
- Недоліки:
- Кравцова Н***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Обробка замовлення блискавична. Персонал ввічливий, профеійний, не нав'язливий. До мого замовлення додали подарунок - ще один пакет, тільки з іншим смаком. Однозначно рекомендую продавця, і свій "пуд соли" я з ними точно з'їм)!
- Переваги:
- Смачний продукт, оперативна доставка.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Хороший товар.
Приємний продавець, оперативно реагують на замовлення, швидка доставка. Подарунок гарно смакує. Рекомендую!- Переваги:
- Якісний товар!
- Недоліки:
- Немає.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Сіль чудова, продавець зв’язався швидко і наступного дня вже забрала своє замовлення! Приємний бонус - пачка солі з паприкою у подарунок! Дякую!
- Переваги:
- Чудова сіль
- КэттиВідгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Приятный, ответственный продавец Купила однажды - очень понравилась.Покупаю себе ежемесячно и на подарок друзьям
- Переваги:
- Ароматная приправа
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Чудовий продавець, приємне спілкування, сіль смачна - дуже подобається, швидка доставка. Рекомендую. Дякую за смачний подарунок.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Давно вже купую цю сіль, дуже подобається, не потрібно додавати інші спеції, смак влаштовує. Спробувала також сіль з паприкою, надіслали у подарунок, теж задоволена) дякую))
- Переваги:
- Збалансований смак
- Недоліки:
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Звичайна сіль після цієї вже не смакує. Велике дякую Продавцю за подарунок: ще один пакетик з сіллю, але вже з паприкою, теж дуже смачна і як сіль, і як приправа! Дякую і Смачного Всім!
- Переваги:
- Дуже смачно і не обов'язково додавати спеції
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Пользуемся этой солью постоянно, блюда с ней ну уж очень вкусные)
- Переваги:
- Очень быстро связались, оперативно отправили товар. Приятным бонусом была упаковка соли с паприкой в подарок)Очень приятно,спасибо продавцу!) Сама соль бесподобная,очень вкусная и ароматная!
- Недоліки:
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Продавец и товар супер
- Переваги:
- Качество товара и качество обслуживания
- Недоліки:
- Нет недостатков,одни восхищения
- Лора Т***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Адыгейская соль.Очень хороший состав соли. Придает приятный вкус как овощам, так и мясным блюдам. Спасибо за соль с паприкой. Тоже очень понравилась. Брала первый раз и не пожалела.
- Переваги:
- Можно использовать в разные блюда.
- Недоліки:
- Нет.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Сіль прекрасна!!!
Дуже дякую за подарунок!))- Переваги:
- Все
- Олена А***Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Прекрасная , очень ароматная соль. Намного лучше обычной ! За счет сбалансированного сочетания специй блюда становятся невероятно аппетитны
- Переваги:
- Не требуется дополнительно специй, в соли есть всё , кроме лаврового листа)
- Сергей І***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Супер,все в наявності.
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Вже багато років користуюсь тільки цією сіллю))) Підсадила всіх своїх…всі дуже задоволені)
- Переваги:
- Моя улюблена сіль)
- Недоліки:
- Немає)
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Давно користуюся цією сіллю - дуже подобається!
Зараз складно знайти по магазинам чи на базарі.
Дякую продавцю за швидкий відгук і доставку!- Переваги:
- Дуже класна приправа!
- Аліна Т***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Доброго дня! Сіль супер, ароматна. Купую постійно. Дякую!
- Переваги:
- Смачна, рекомендую.
- Недоліки:
- Немає.
- Віра Ш***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Сіль суперова, підсадила на неі вже чимало друзів) користуюсь ну дуууууже багато років
Щодо продавця - 5 зірок! Дуже швидко і оперативно обробляє замовлення. Дякую)- Переваги:
- Дуже яскрава на смак сіль. Універсальна для любих страв, особливо салати))
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Смачна та запашна сіль. Обслуговування та пакування на рівні.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Відповідальний продавець, якісний товар. Швидке відправлення
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Покупаю уже не раз ,соль шикарная Обслуживание и доставка на высшем уровне ,всегда все быстро ,еще и подарочки в посылочке всегда Советую
- Переваги:
- Хорошее качество ,аромат божественный
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Чудова і запашна сіль!
- Переваги:
- Чудова і запашна сіль. Завжди купую у цього виробника. Плюс ввічливе обслуговування та швидка доставка. Дякую!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Дякую продавцю за товар. Замовляю вже не перший раз. Товар якісний і смачний. Буду замовляти ще. Раджу і вам
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Чудова сiль. Швидка доставка.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Дякую
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: MERCH-ONE. Кількість в упаковці: 5
Замовляю сіль не вперше. Обожнюю її. Свіжа і ароматна. Магазину дякую за оперативність і подаруночок. Дуже приємно
- Переваги:
- Якісний свіжий товар