Відгуки покупців про Окислювальна емульсія Nouvelle Developer Cream Peroxide 3% 100 мл

Оцінка користувачів 4.64/5
  • Іра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 1 л. Концентрація: 6

Все чудово, продукт відповідає опису. Ввічливий консультант і відповідальний продавець. Рекомендую

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 100 мл. Концентрація: 3

Отлично!
    Очень быстро!

Переваги:
    качество!
  • Александр К***

Всё круто!
    Вчера заказал, сегодня забрал!
    Супер быстро!

Переваги:
    качество!
  • Виктория Ч***

Відмінно

• Ирина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 100 мл. Концентрація: 6

Користуюсь вже багато років, фарбуюсь сама. Тепер вже третій рік замовляю і переправляю за кордон для себе.

Переваги:
    Якість гарна.Доставка чудова.
    Недоліки:
    не має
  • Анна Г***

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 1 л. Концентрація: 6

Хороша емульсія, швидка доставка!

Переваги:
    Якість)
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 1 л. Концентрація: 9

Використовую вже довгий час! Задоволена! Беру разом iз красками тiй же фiрми!

Переваги:
    Цiна, якiсть
    Недоліки:
    Не бачу
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 100 мл. Концентрація: 3

Краска смылась через 3 мытья головы. После покраски волосы выпадали сильно. Покупала краску и окислитель вместе в этом магазине. Красила волосы как обычно.

• Продавець  Cosmo-exspress

Зателефонуйте нам і ми вирішимо будь-яке питання. З повагою Cosmo-Exspres

• Боднарук З***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 100 мл. Концентрація: 9

Товар полностью соответствует описанию, сразу связались, быстро доставили. Рекомендую!

Переваги:
    цена
  • Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Cosmo-exspress. Об'єм: 100 мл. Концентрація: 9

Користуюся фарбами Nouvelle і, звичайно, беру і цієї фірми окислювачі. Фірмі Cosmo-exspress вдячна і за фарбі і за окислювач і за ваші демократичні ціни. Окислювач добре виконує свою функцію. Рекомендую.

Переваги:
    гарний
    Недоліки:
    не помітила