Відгуки покупців про Молоковідсмоктувач електричний одинарний з функцією масажу та стимуляцією лактації CMBEAR PINK ZRX0618Pn

Код:  332087248
Оцінка користувачів 4.67/5
  • Любов С***

чудовий товар. дякуємо

• Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук! Легкого материнства та будьте здорові)

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Рожевий

Не гірше за розпіарені бренди. Дуже задоволена. Купувала по рекомендації консультанта по вигодовуванню
    Дякую за швидкість та допомогу продавцю!

Переваги:
    якість,ціна, дизайн
    Недоліки:
    нуль
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за позитивний відгук! Нам приємно, що Ви задоволені

• Лариса Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Білий

Дуже полегшує життя. Сподобався компактний розмір, якість і дієвість. Кількість режимів і вибір потужності потішили на 100%. Стимулює, м'яко зціджує, швидко налагоджується процес годування. Легко зробити банк молока тепер. Дуже дякую!

Переваги:
    Можливість зцідитись будь де, якість, дизайн,ціна
    Недоліки:
    Жодного
    • Продавець  BEYOUNGER

Лариса, дуже дякуємо за відгук) Будемо завжди раді Вам у нашому магазині))

• Ярослава Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Рожевий

Молоковідсмоктувач перевершив сподівання! Такий маленький і такий потужний!Гарно справляється зі своєю задачею, довго тримає заряд. Якщо в дорогу, просто маст хев. Не дратує шум, є підсвітка дисплея. Вночі біля малечі можу зцідитись.Якісний і симпатичний дуже.
    Продавець ввічливо проконсультував по всім питанням
    Щиро рекомендую!

Переваги:
    довго тримає заряд,якісний,зручний,працює тихо
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за зворотній зв'язок! Раді що, Вам сподобалось)) Гарного дня!

• Мирослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Рожевий

Робочий, повний комплект, гарна якість. Жінка у роботі ще не перевіряла.

• Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук, Мирослав! Легкого вам батьківства!)

• Ангеліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Рожевий

Не вистачає одної деталі ,натомість є дві однакових

• Продавець  BEYOUNGER

Доброго дня! В комплекті і повинно йти декілька однакових силіконових деталей вам на заміну про всяк випадок - це запаски) Щодо деталті , якої не вистачає, вона в інструкції зображена для всієї лінейки молоковідсмоктувачів CMBear і для цієї моделі вказаного перехідника не повинно бути. Все добре. В будь якому випадку, можете звернутись на телефон вказаний в гарантійному талоні і проконсультуватися за потреби)

• Екатерина

Працює нормально.

• Марія Р***

Задоволена. Є з чим порівняти бо з досвідом вже. Працює на 100%
    Дякую

Переваги:
    Зручний в подорожі і вдома, якість,зовнішній вигляд
  • Марьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Білий

Закрив всі питання по вигодовуванню.
    Лактостазу нема, зціджує добре. Доволі тихо працює. Приємно здивована режимами. З режиму масажу і стимуляції переключається на зціджування і далі я вже сама регулюю потужність від найменшої, поки груди повні, до максимуму, коли вже розцідилась. Не боляче, процес приємний. Саджусь з чашкою теплого чаю відпочивати, а він робить свою справу. Стовідсоткова рекомендація

Переваги:
    Компактний, довго тримає заряд, можна в дорогу, якісний
    Недоліки:
    Ні
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням)

• Олга П***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Білий

Найзручніша штука для годуючої мами) Не знаю що б робила без нього!
    Ідеально зціджує, маленький і При цьому останній режим досить потужний, поки звикаю. Все регулюється по відчуттях і підійде будь-якій мамі.
    Окремо дякую за консультацію і швидку доставку!

Переваги:
    Безумовна якість, функціональність, тихий
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук!

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Білий

Дружина в захваті. Усі переживання з приводу можливого лактостазу в минулому. Процес освоїли, треба принаровитися. Вже зробили запасів. Рекомендую

Переваги:
    Якісний девайс за нормальну ціну
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Ярослава К***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Білий

Ну, в порівнянні з тим що зараз пропонується і тим,що було вже в досвіді, цей молоковідсмоктувач просто вогонь. Маленький,легкий, нав'язливого шуму немає. Дисплей зручний з підсвіткою,одним дотиком перемикається режим. Купа варіацій з потужністю. Я дала собі час трохи звикнути,бо груди наливає дуже і поступово додаю інтенсивності щоб не так боляче було. Швидко можна зробити банк молока і налаштувати ГВ в принципі. Батарею заряджаю в залежності від того як часто і довго зціджуюсь. Загалом на 2 год вистачає батареї але до повного розряду не доводжу. Зцідилась і кинула на дозаряд
    Раджу девайс. Дуже задоволена!

Переваги:
    Якість за приємну ціну, тихий, зручний сенсорний дисплей,
  • Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Рожевий

Ідеальний помічник за приємну ціну. Зручний вибір режимів потужності. Можна самостійно врегулювати силу всмоктування. Це важливо,бо коли налагодити треба лактацію, досить болісно. Попередньо йде режим масажу, стимулює ,а потім відсмоктує. Крутіше за все виходить, коли дитина хоча у полі зору. Відтік кращий тоді. Це чисто моє спостереження..розумію,що у всіх по різному. Він досить тихо працює і має підсвітку,тож можна собі дозволити робити це коло дитинки. Дуже допомагає, раджу 100%.

Переваги:
    Потужний, кількість режимів,зручність використання
    Недоліки:
    жодного
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук, Аліна! Приємного материнства)

• Мирослава С***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Рожевий

Якщо зняти залишки молока в груді після годування то ок, але якщо є застій молока , лактостаз, мастит, в нього немає тієї потужності. Кнопочок включаються не із першого разу.

Переваги:
    М'ягесенька насадка на грудь.
    Недоліки:
    Швидко розпоряджається.
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук, Мирослава. Для того, щоб впоратись із застоєм, треба розробляти молочні протоки, для цього необхідно робити масажі самостійно, якщо розумієте як, або звертатись до спеціаліста, який може буквально своїми руками це зробити. Коли ви вже дочекалися маститу, процесу запалення, то молоковідсмоктувач тут нідочого і звичайно не вирішить цього питання. Ці проблеми виникають коли не налагоджена лактація.
      Дуже рекомендуємо звернутись до фахового спеціаліста.
      Також, з приводу розрядки. Молоковідсмоктувач слідує зарядити на максимум. Автономної роботи буде вистачати до 2х годин, якщо не будете залишати включеним після використання.
      Кнопки сенсорні, достатньо легкого дотику.
      Бережіть себе, приємного використання.

• Галина В***
    Відгук від покупця. Продавець: BEYOUNGER. Колір: Білий

Прекрасная альтернатива дорогим брендовым моделям. Маленькая компактная помпа (блок управления), но довольно мощная. Отлично справился со своей задачей. Помощник #1 при налаживании грудного вскармливания и в дальнейшем тоже ( руками сцеживаться трудоемкий процесс и больнее)
    При сцеживании руки должны все равно участвовать. Необходимо мягко пальчиками прогонять молочко проминая грудь. При этом не нарушая вакуум.
    Если не расслаблена, на нервах , сцедится не поможет ничего. Так что, горячий душ, теплый чай и релакс по возможности.
    Молокоотсос - огонь. Спасибо

Переваги:
    Прекрасно сцеживает, выбор интенсивности, тихий,долго держит заряд
  • Валерия Г***
    Продавець: BEYOUNGER. Колір: Рожевий

Всі функції виконує на 100%, все влаштовує. Сміливо рекомендую.
    Єдиний маленький мінус- чутливий сенсор. Якщо випадково доторкнутись, то режим перемикається.
    Класний плюс- шкала на пляшці вірна, а це важливо)

Переваги:
    Ціна, розмір, зручність
    Недоліки:
    Чутливий сенсор
    • Продавець  BEYOUNGER

Дякуємо за відгук!