Картка Rozetka

Відгуки покупців про Олія оливкова Extra Virgin Terra Creta Estate 750 мл (17120792)

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 22 відгуки
  • Відгуки про товар продавця WT SHOP
  • Полищук Н***
    Відгук від покупця. Продавець: WT SHOP. Об'єм: 0.500

Придбав перший раз. Дуже сподобалась. Буду ще купляти і і всім раджу!!!

Переваги:
    Дуже смачна олія. Рекомендую!!!
    Недоліки:
    немає.
  • Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Сьогодні на жаль немає можливості за не великі кошти купити справжню олію першого холодного віджиму, тому приходиться платити. Я купую її чисто для вживання просто без нічого для здоров'я! На місяць, півтора вистачає!

Переваги:
    Смачна, натуральна олія
    Недоліки:
    Ціна але це натуральна 100% олія першого віджиму!
  • Нищик И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Після великої кількості підробок,більш менш смакуе.Занадто рафінований смак і рідка консистенція,але для салатів годиться не перебиває смак овочів.

Переваги:
    М'який післясмак,не мае різких запахів.
    Недоліки:
    Висока ціна
  • Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Відправили олію яка не відповідає замовленню.будьте уважні при отриманні

• Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Якість відповідає та смаковим характеристикам

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Не застыла в холодильнике похоже,что это подделка

Переваги:
    Недоліки:
    Подделка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Igor
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

Отличное масло, если еще и на скидках его берете. Приятные мягкий смак, никаких сильных и насыщенных послевкусий. Горчинки практически нет. Возможно это масло максимально адаптированное под массового потребителя, по этому в нем нет никаких ярко выраженных нот.
    Сравнивал с некоторыми другими маслами, что сейчас есть примерно этого же ценового диапазона или дороже, то это стало победителем.
    Думаю, что можно смело его брать, особенно если предлагают со скидкой.

P.s. вдруг кому интересно - за ночь в холодильнике замерзла.

Переваги:
    Приятное, без сильного послевкусия, практически не горчит
  • Інна

Смачна!

Переваги:
    Якість, смак, знижка.
  • Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

Олія дуже классна, гірчинка в міру. Будемо купувати ще. Дякую за якісний продукт.

Переваги:
    Дуже сподобалось.
    Недоліки:
    Не має
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

для мене раніше оливкова олія - це моніні - нейтральна, а це дійсно смачна, відчувається смак різнотрав'я

Переваги:
    смачна олія
    Недоліки:
    ціна
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750

Відчуття ніби олія пройшла якусь фільтрацію(смак олії холодного віджиму більш концентрованний!) Олія добре втираеться в шкіру, але за 10годин при 2-3 градусів не твердіє. Виробник писав що все залежить від процессу виготовлення і сорту оливок... Олія чудово підійде для легких салатів, зробить страви більш приемними, але її корисність важко довести.

Переваги:
    смак прозорий має послідовність з легкою ноткою гіркоти
    Недоліки:
    на банці не зазначена кислотність (на сайті є значення 0.3-0.5% кислотності)
  • Вася
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

Я замовляв оливкову олію вперше, і щоб порівняти я замовив одразу дві, одна це здається найпопулярніша на цьому сайті, а друга це ось ця. І ця має зовсім трошки гіркості, помітно менше ніж перша, і перша є нейтральною на смак, а ця має такий легкий трав'яний аромат, і обидві прям так дразнять в горлі, що є показником якості. І якщо вам подобається трав'яний аромат, то ця можливо те що вам сподобається.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Дуже гарна по своїм характеристикам. Ароматика оливкової з Греції це любов на завжди :) Після того як побував в далекому 2013р. на о.Крит і покатавшись на екскурсіях по гірским серпантинам то тей запах повітря в носі знов тебе полонить коли нюхаєш цю олію, начебто знов туди телепортуєшся ;) Гарно заходить з вареними яйцями, свіжим хлібом, тостами з авакадо, та просто в салат.

Переваги:
    Один з лідерів серед греческої.
    Недоліки:
    Ціна.
  • Світлана Б***

Дуже смачна олія. Замовляю повторно

Переваги:
    Приємна гірчинка
  • Карина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

Масло горчит. Возможно, это из-за неправильных условий хранения, но сути не меняет - деньги выброшены в мусорку

Недоліки:
    Прогорклое масло
    • Олег М***

Это оливковое масло, а не с подсолнуха.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

Чудовсмак і аромат. Якість на висоті. Куштуємо з овочами.

Переваги:
    Чудовсмак і аромат. Куштуємо з овочами.
    Недоліки:
    Не виявлені.
  • Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Знаменитое масло класса экстра вёрджин от terra creta estates, уровень олеиновой кислоты 0,3-0,5% считается целебным. Послевкусие груши и миндаля, легкая горчинка на гортани. На данный момент перешли полностью на этот сорт. Имеет смысл(выгодная цена удобство) покупать в больших упаковках 3/5л и переливать в специальную тару(0,5л) для домашнегопользования. Одно из лучших в нише первого холодного отжима на мой взгляд. Рекомендую!

Переваги:
    Натуральное целебное масло первого холодного отжима с фруктовым послевкусием и легкой горчинкой.
    Недоліки:
    Не выявлено.
  • Ксения

Вкусное и качественное масло

Переваги:
    Доставили быстро, хорошее качество
    Недоліки:
    Пока не нашла
  • Инна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

Масло понравилось, приятный насыщенный вкус, добавляем в каши и салаты

Переваги:
    Качество
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

Ароматна і смачна. З голубою етикеткою також добра

• Нина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Я впервые попробовала Terra Creta и могу только сказать, что это лучшее масло, которое я покупала. Я использую его в основном в салатах. Прекрасный с легкой горчинкой мягкий маслянистый вкус отличного ароматного греческого масла! В красивой удобной из темного стекла бутылке с интересным дозатором, благодаря которому масло не проливается и не пачкается бутылка.
    Это масло известно во всем мире как оливковое масло высокого качества. Многократный обладатель наград.
    Масло действительно стоит своих наград, оно идеально. Пока что мое любимое масло. Обязательно буду покупать это масло в будущем.

• Тетяна Ш***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750

Чудовий смак, аромат, є гіркота, але так і має бути. Є такая перевірка - якщо олівкова олія дере у горлі - значить якісна. Ця олія така. Усі хороші олії дають невелику гіркоту і поколювання у горлі. Так себе проявляють антиоксиданти – найцінніші компоненти олії"

Переваги:
    Смачна