- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: WT SHOP. Об'єм: 1
Масло 100 не екстра вірджин. Підробка. Куив дві пляшки. Одні прставив в холодильник. Коли подивився -навіть ні на йоту не загустіло. Обходьте стороною цього постачальника
- Недоліки:
- Підробка
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: WT SHOP. Об'єм: 0.750
Магазин WT SHOP дуже поганий сервіс з клієнтом. Ппопонують розрахунок тільки готівкою. Як варіант пропонують оплату по платіжний системі з незрозумілим інтерфейсом і прихованими комісіями.
- Переваги:
- Олія високої якості
- Недоліки:
- Кінцевий термін придатності 05.2024
- Константин Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500
Все супер.
- НаталиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500
В масле присутствует вкус , горчинка , домашним любителя оливкового масла с картошечкой или салатом - очень подошло)
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Странный вкус. Слишком горечью отдает. Хотя на сайте ихнем смотрел, вроде все совпадает.
- Андрій
Рекомендую наступного разу купити якийсь Pomas, вони точно не горчать, м'які і нічим не віддають. А вже колись пізніше спробуєте екстра вьорджін ;)
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Непогана олія. Не підробка
- Олександр А***
А як Ви це з'ясували?
- Ліна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Масло оливковое Terrа Creta estate соответствует ожиданиям. Золотисто-зеленоватый цвет, ярко выраженный вкус оливкового масла extra virgin с последующим першением в горле, что говорит о высоком качестве. В морозилке на блюдце застывает полностью, что говорит об отсутствии посторонних примесей. В описании указана кислотность 0,3-0,5 на бутылке этой информации нет. Хорошее масло за свои деньги.
- Олександр А***
А що, має застигати саме в морозилці? Купував два види нефільтрованої італійська та Іспанська - застигали в холодильній камері. А ця - ні.
- Писаревская С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Найсмачніша оливкова олія!
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Шикарна олія, купую другий раз. І вона сильно "скобочить" в горлі якщо їсти з ложки, і має аромат, хоча помітно слабший в порівнянні з оливковою олією від цього ж бренду, але з PDO. Але, більшість олій по схожій ціні з тих які я пробував, і взагалі не мають аромату, навіть слабкого.
- ВасяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
На справді, це дуже якісна оливкова олія, і єдина на Rozetka яку можна повністю провірити на офіційному сайті виробника. Провірити в тому плані, що на їх сайті можна ввести номер партії з бутилки, і побачити точні дані про кислотність, peroxide value, та інші показники, саме цієї олії.
- Мария Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Хороша оливкова олія
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Дуже гарна олія, натуральна, приємний аромат.
- Переваги:
- Натуральна олія, смачна, ароматна
- Недоліки:
- недоліків не помічено
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Ціна якості 100%
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
На даний момент, це найсмачніша оливкова олія, яку я коли-небудь коштував.
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Гарне масло
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Брала тільки тому,що написано в характеристиці на сайті кислотність до 0,5%. Але, нажаль, це не підтверджено ніде на етикетці
- Переваги:
- Нормальне масло за непогану ціну
- Недоліки:
- Ніде на пляшці не написана заявлена в описі товару кислотність до 0,5%
- Олександр Д***
- кориков с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Гарнi смак запах
- Переваги:
- Насичений смак
- Недоліки:
- немае
- Андрей Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Насичений смак з легкою гірчинкою, приємний запах, не занадто рідке. Кожна бутилка окремо якістно і надійно запакована. Буду замовляти і надалі)))
- Переваги:
- Гарні смак, запах і консистенція. Добре запаковано
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Масло действительно вкусное. Если сравнивать в той-же ценовой категории, то вкуснее, чем Costa d'Oro Extra Virgin и Gran Olivo Extra virgin
- Переваги:
- Вкусное
- Недоліки:
- не обнаружила
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.750
Отличное масло. И цвет и вкус такой же как привозил сам с Греции.
- Лисиця в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500
Шукаю собі оливкову олію для салатів.Брав на пробу італійські Данте,Паесано нефільтровану.Всі першого холодного віджиму.Вони хороші і чимось схожі.В цій грецькій знайшов новий присмак.Приемна гіркота ,перчинка і можливо як по мені кислинка ще зеленої груші.
- Переваги:
- Олія яку варто рекомендувати для використання в салатах де багато зелені.На мою думку.
- Недоліки:
- Немае.
- ВолодимирПродавець: Rozetka. Об'єм: 1
Це моє перше знайомство з олією з острова Кріт. Сподобалась. Досить пікантна. Відчутна гірчинка, навіть скоріше, перчинка. Посмак з кислинкою. Можу рекомендувати.
- Недоліки:
- Не виявив.