- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Жду комплект 14 дней,уже не хочу его.Испорчен подарок планируемый заранее,куплен новый за это время.Зачем мне такой заказ.яЖуть.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не дождались заказ,откажемся от него
Добрий день, на перевірці-у нас такого немає, можливо якись збій
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Екатерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
На первый взгляд всё супер,но уже после первого использования уже появились катышки....
- Переваги:
- Красивое
- Недоліки:
- Плохое качество ткани
Постельное супе качества,ткань плотная, полностью соответствует описанию,швы хорошо прошитые нитки не торчат
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Виктория.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постельный комплект очень понравился.Хорошего качества ткань.Расцветка пастельных тонов.Без зацепок, хорошо прошиты ровные швы.
Відгуки про товар у інших продавців