- Марія Я***Відгук від покупця. Продавець: APEYRON. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
Чашки гарні, але. Замовляла чашки об'ємом 320 мл, а отримала об'ємом 310 мл, які відрізняються за формою і не підходять до тих що вже є. На моє прохання обміняти на ті що замовляла, продавець лише запропонував створити повернення і надіслати НП. Таке(
- Переваги:
- Товар гарної якості
- Недоліки:
- Отримала не те, що замовляла, обмін продавець проігнорував
- Продавець APEYRON
Дякуємо за відгук! Вам запропонували повернути товар, адже обміняти немає на що, у нас вся партія приїхала від постачальника з помилкою. Зазначено 320 мл, а фактично 310 мл. Тому обмін не пропонували. Дуже прикро, що ви залишилися незадоволені.
- Ростислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 310
Очень приятная посуда, отличное качество.
- МияПродавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 310
Прикольная чашка большого объема, она удобная для держания в руке, отличный объём для чая самое то.
- Наталья Р***Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 310
Наверное благодаря цилиндрической форме, чай в чашке очень долго не остывает. Хороший материал чашки виден сразу. Он легкий и достаточно прочный. На свет немного просвечивается. Хорошо, когда есть сразу несколько одинаковых чашек, сразу смотрится как очень стильный наборчик.
- Переваги:
- Форма и строгость в дизайне
- Недоліки: