Відгуки покупців про Шпигунський ігровий набір SPY X "Кишеньковий підслуховуючий пристрій"
- Алена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребенок доволен, но подслушка работает плохо. Слышно только когда говорить в подслушку, чуть дальше и уже не слышно...
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо за испорченный НГ. Большое ожидание и полное розочарование - спасибо за не робочий товар! Хотя бы проверяли перед отправкой на праздники.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не робочий товар,описи не соответствует
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Богдан Г***
Нечего подслушивать;)
- Тимур Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребенок доволен
- Переваги:
- Работает как надо
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пристрій не працює. Подаруваг сьогодні синові від Миколая, він його дуже чекав. Включили і нічого... Думали, проблема з батарейкою, купили нову і знову нічого. Дуже засмутилися
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не працює
- Лера
Бывает, поменяли?
- GymbroПродавець: Rozetka
Сама зборка цьої іграшки , це вже недолік , спочатку поки все було нормально , але потім почала заїдати кнопка , провод до навушника надто слабкий для своїх цілей , і взагалі не рекомендую , пуста трата грошей. Краще купіть дітям шаурму , це буде кращий подарунок)
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Є , багато
- Тимур В***Продавець: Rozetka
Для ребенка самое то. В моём детстве и мечтать о таком не могли.