- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Динозаврик Данік
Карти гарні,рекомендую.
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Динозаврик Данік
Яскраві, розмір відповідає зацікавленості дитини, мені дуже сподобались
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Динозаврик Данік
Отримала картки Домана і залишилася в повному захваті! Якість просто на висоті: щільний картон, яскраві й чіткі зображення, немає жодного запаху фарби. Дуже приємно тримати в руках, видно, що зроблено з турботою.
Окремо хочеться відзначити швидкість доставки – замовлення прийшло буквально за кілька днів, усе було надійно запаковано. Також порадувало уважне ставлення продавця – швидко відповідали на запитання, допомогли обрати потрібний комплект.
Особливо вражає такий високий рівень сервісу в настільки непростий час, під час війни в Україні. Незважаючи на всі складнощі, працювати з такою якістю та швидкістю – це просто чудово.
Дитина одразу зацікавилася картками, заняття проходять легко й захопливо. Дякую за чудовий товар і сервіс! Буду рекомендувати друзям."- Недоліки:
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Динозаврик Данік
Товар гарної якості. Швидка відправка. Дуже задоволені
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Динозаврик Данік
Хороша якість, гарні картинки і вдалий формат, цікавий дитині
- Продавець Динозаврик Данік
Я дуже вдячний за ваш чудовий відгук! Раді відзначити, що вам сподобалася якість наших карток, а картинки та формат виявилися вдалими. Найбільша нагорода для нас - це знати, що наш продукт не лише цікавить вашу дитину, а й надихає її на нові відкриття та навчання. Сподіваємось, що наші матеріали ще довго будуть радувати вас і вашу родину!