Відгуки покупців про Навушники REAL-EL GDX-8000 VIBRATION SURROUND 7.1 BACKLIT

Код:  333207004
Оцінка користувачів 4.28/5
  • Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Я уже было разочаровался в покупке, но чуток попользовавшись, привык. Рипит правое ухо, вибробас не должен так себя вести. Потом еще претензии к микрофону. Плохой микро, ну как , нормальный, но не за свою цену. Меня в кс2 не слышат, когда я шепчу.

Переваги:
    Я очень давно не слышал музыки в хороших наушниках
    Недоліки:
    Правое ухо рипит

Алексей Б***, перепрошуємо за можливі незручності, рекомендуємо звернутися до найближчого сервісного центру (всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду), також протягом 14 днів з моменту покупки Ви можете повернути або обміняти навушники.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Дважды брал наушники, повелся на отзывы, но 2 раза ломалось левое ухо спустя месяц пользования, наушниками крайне надоволен

Переваги:
    Много плюшек в виде вибро басса и панели управления
    Недоліки:
    Очень быстро ломаются, тяжелые

Владислав К***, перепрошуємо за можливі незручності, рекомендуємо звернутися до найближчого сервісного центру (всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду).

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Микрофон, он сделан из пластика и он не управляется, то есть ночью если есть дети или не хотите не хотите будить кого то то вы не сможете подтянуть ближе ко рту что бы гооврить шепотом , в целом чувствительность его отличная и качество передачи звука но он далеко от рта.

Переваги:
    Качество пластика, приятные на ощупь, провод в оплётке, отличный звук, громкие ( люблю всё громко )
    Недоліки:
    Микрофон , он чувствительный но не управляемый.
  • Александр П***

Дякую.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купив не тут перший раз у 2017 році і вони досі топово працюють (єдине , що трішки облізли уже, але їм 8 років). Тому вирішив рік тому купити на подарунок вже в розетці та знову не пожалкував. Якість топ

Переваги:
    Все чотко
    Недоліки:
    Важкуваті, довго сидіти в них незручно
  • Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Взагалі не рекомендую!, RZTK по тій же ціні кращі за ці в декілька раз ПО криве якесь до навушників написано одне, робить друге, 7.1 взагалі не відчувається як в тих же RZTK мікрофон теж не дуже, якщо навернути чутливості то буде білий шум який ніяк не придушити через ПО чогось тут шумодаву немає, гучність крутиться на всю вінду а не окремо для навушників... Плюси це бас, пластик, підсвітка

Переваги:
    Vibrobass, пластик на дотик приємний
    Недоліки:
    Кривые ПО, нема ніякого відчутного 7.1 як не крутили налаштування, дуже чутно білий шум в мікрофоні, наче під вентилятором сидиш, дуже гріється пульт, регулювання гучності крути в вінді а не окремо
  • Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Микрофон записывает норм но нельзя приблизить к себе. Сделан из пластика он.

Переваги:
    Звук и качекство пластика , и длина шнура 2м.
    Недоліки:
    Нету возможности управлять микрофоном ( ближе - дальше ). Только вверх поднять или опустить типо, ночью когда нужен шепот не всегда меня слышно
  • Владислав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Як на мене круті навушники за ці гроші, виглядає стильно і футуристично з нормальним звучанням.

Переваги:
    Чудовий звук, баси. Приємні амбішури. Надійний шнур. Крута підсвітка.
    Недоліки:
    Неможливість плавно регулювати гучність в Ubuntu (або взагалі нічого не чути, або оре страшно)
  • Сидоров Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Нз що там з руцями не так у деяких 5 років (а може і більше) працюють кожен день ніяких проблеми за цей час не було єдине що облізло покриття амбушрів та оголівя

Переваги:
    Якість довговічність
    Недоліки:
    Та навіть не знаю за ці кошти якісь ще претензії писати немає сенсу
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Совершенно отвратительный звук, не знаю надо ли шаманить с настройками или драйверами, но обычно если воткнул в пк и слышишь хороший звук то это хорошие наушники, если звук как из унитаза - всё ясно.
    Не рекомендую к покупке если вас волнует качество звука\музыки.

Переваги:
    Не успел проверить, тк высылал обратно через 5 минут пользования.
    Недоліки:
    Ужасное качество звука.

Александр, можливо у Вас щось трапилось з налаштуваннями звуку в операційній системі. Дана модель гарнітури має вбудовану звукову карту і якісні диманіки. Драйвер можна завантажити з офіційного українського сайту бренду.

• Олена М***

На 8 день користування вже не працює мікрофон і один навушник

Переваги:
    Відсутні
      Представник бренду

Олена Міщенко, рекомендуємо звернутися до найближчого сервісного центру (всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду), також протягом 14 днів з моменту покупки Ви можете повернути або обміняти навушники.

• Евгений Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Maxima. Колір: Red and Black

Навушники працюють добре.
    Якість мікрофону відмінна, як і кажуть про нього.
    Найкращі з точки зору ціна/якість.

• Миколай Н***

Купив на початку 2021.
    Ці Навушники классні підходять для дітей 12+ років так і для дорослих.
    Все було дивовижно але потім мікрофон став гірше працювати.
    Слугують і досі. Рекомендую

Переваги:
    Згибаються, Хороший звук,Добре тримаються на голові.
    Недоліки:
    Мікрофон через пару місяців став погано оброблювати звук и вас не чутно або чутно погано
  • Микита Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купив у кінці 2019 року. Прослужили вірою та правдою 3,5 роки. За весь цей час неодноразово падали, однак проблем саме зі звуком не виникало, конструкція не ламалася. У цілому звук був досить хорошої якості, можна зробити дуже гучним, за допомогою софту налаштувати різні примочки. Мікрофон теж досить непоганий, єдина проблема - це вібробас, який з часом почав створювати тріск, але це можна було пережити до недавньої пори. За такий довгий час він став трохи нестерпним, тому я вирішив його вийняти, але не зміг, бо шурупи, що тримали конструкцію динаміка були приклеєні і ніяк не відкручувались!
    Серед інших плюсів: наявність пульта керування на дроті гарнітури, дріт сам доволі довгий і обплетений товстою ниткою. При належному догляді він не заплутається і не закрутиться. Підсвіткою майже не користувався. Для музики, за свою ціну, - топ.

Переваги:
    Гідний звук, пульт керування, обплетений дріт, також приємні на дотик і зручні.
    Недоліки:
    Вібробас швидко псується, але продовжує працювати, неможливість відкрутити шурупи особисто в мене, один з регуляторів погано фіксувався.
  • Іван З***

за свою ціну супер
    трошки тихі і софт дуже такий собі, але це легко фікситься fx sound

• Іван Р***

Тихі? Ну не знаю, в мене вони як колонки використовувались

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Ці навушники прожили зі мною 3 роки, після чого "відвалилося" ліве вухо. Нарікань на їх роботу протягом цих років не було, але у всього є свій срок працездатності.

• Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Хорошие наушники. Не плохое окружение и USB вместо отвратительного 3.5 джека. Терьпеть его не могу.

Переваги:
    Звук за эту цену хорош
    Недоліки:
    Шнур через некоторое время начал "люфтить". Приходится колхозить, чтобы полностью не оторвать.
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Пользуюсь ими с 2019 года, наушники супер, микрофон шикарен все слышат меня чётко, но за такой долгий срок использование начал шнур барахлить, пора обновлять на такие же.

• Евгений Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Наушники супер, купил сыну для игр, до них были RAZER Kraken. Сказал, ничем не уступают по звуку, в деталях даже лучше, ну и примочки в программе веселые.
    Рекомендую!

Переваги:
    Звук, внешний вид, цена
    Недоліки:
    Вроде бы нет, но сам долго не сидел в них
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Наушники реально круті за таку ціну. В користуванні вже 2 місяці проблем не було.

Переваги:
    топ за свої гроші
    Недоліки:
    Не виявив
  • Анатолий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

В эксплуатации полтора года, каждый день использую. Все работает более чем отлично, за полтора года ничего не испортилось, не ухудшилось. Микрофон отличный, проверял с друзьями , как меня слышно - все отлично. Звук в наушниках ничем не отличается от Razer (у друзей 3 варианта сравнивали с этими). 7.1 тоже порадовало своей функциональностью и режимами. Я доволен покупкой. Из нюансов могу отметить, что расположение регулировки громкости не очень удобное , но это мелочи, так же я не оценил режим с вибрацией. Возможно найдутся ценители данной функции, но я ее всегда отключаю.

Переваги:
    Отличные наушники
    Недоліки:
    расположение регулировки громкости не очень удобное
  • asart90
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Навушники - топ, не можу більше нічого сказати

Переваги:
    Класний Вібробас, Звучання, Якість сборки
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Вже залишала тут раніше відгук після покупки, тепер залишу через півтора роки користування. Вібробас у правому вусі був з самого початку трохи тихше ніж у лівому, але мене це не дуже турбувало, бо я взагалі часто його вимикала. Чесно кажучи, якоїсь особливої користі від вібробасу в іграх не помітила, тільки лякало скоріше, наче на голові раптом щось повзе) Вібробас у правому вусі накрився через півроку користування. Почав кряхтіти і замовк взагалі. Тепер динамік у правому навушнику часто хрипить, коли кабель біля лівого трохи пошарпаєш туди-сюди, звук у правому вусі відновлюється на якийсь час. Як їх ремонтувати не маю гадки, тому тепер шукаю нові навушники. Мені сподобалося більш за все, що звук мікрофона тут гарний (але я не скажу, що він прям супер) і що є вимкнення мікрофону і підсвітки коли потрібно. Регулювання гучності на пульті це також непогана ідея, але дуже довго клацати щоб значно додати гучності, і гучність тут регулює разом і гучність твого мікрофону, і гучність у навушниках взагалі. Тобто..це не дуже зручно, тому що часто треба або просто співрозмовника/ігру/тощо зробити гучніше, або ж тільки самого себе, тобто свій мікрофон, зробити гучніше - а для цього все одно треба лізти у налаштування додатку навушників або в мікшер Віндоус. Також додам, що, хоч я і придумала, як зробити пульт на кабелі розташованим вище, все одно вважаю, що його заводське розташування на кабелі безглузде - його явно вище треба було робити, або прямо на навушниках. Дуже незадоволена, що через півтори роки треба шукати нові навушники, тому що взагалі в мене раніше подібні речі працювали довше, два-троки без усіляких проблем, а тут вібробас накрився взагалі рано, хрипіти почали незрозуміло чому, весь час на одному місці лежать на столі, дуже обережно ними користувалася і тут на тобі. Здається мені, що якщо такі гроші витрачати як зараз вони мають ціну, то краще додати 200-300 грн і взяти більш перевірений часом бренд, в якому не буде таких непродуманих деталей.

Переваги:
    Якість звуку мікрофону, вимкнення мікрофону, вимкнення підсвітки
    Недоліки:
    Ранувато накрився динамік правого вуха, вібробас взагалі не працював як треба, пульт розташували великий і в незручному місці
    • Дарья С***

Я пользуюсь ими тоже пол года таких проблем о которых вы пишите у меня нет )

• Тетяна М***

Ну это, безусловно, очень хорошо, что тебе так повезло с вибробасом (а некоторым другим так не повезло), а вот насчет работы наушников в остальном тебе стоит ими попользоваться еще год как минимум, потом уже скажешь, каково их состояние, не хрипит ли ничего.
      Пульт неудобно расположен (и у тебя точно так же)) - он тяжеловат для этого шнура, с течением времени вызывает проблемы связанные с крепежом кабеля, это объективное мнение, что его нужно было крепить или еще ниже (чтоб класть куда-нибудь можно было) или выше, например, резинка вверху, где крепится кабель, могла сразу перетекать в платиковый пульт - было бы меньше нагрузки на сам шнур.

• Ельвіна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Користуємось уже рік, недоліків не помітили
    Чудовий звук та мікрофон

• Анатолий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

В общем нормальные как на 2022 год наушники. С вибробасом слушать музыку приятнее. Пульт очень удобный. Наушники класно смотрятся. Однако в них регулируется лишь длина дуги, из-за чего, как и в других подобных наушников, не всегдя плотно прилягают к ушам.

Переваги:
    Вибробас, удобный пульт управления.
    Недоліки:
    Некоторым могут плохо прилягать к ушам.
  • Вика
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Служат уже 1.5 года покупала за 800, и этих денег они явно стоили, звук шикарный, микро тоже, но последние два месяца уже барахлят и отходят, если зацепить провод, то звук портиться, но это возможно из за того, что падали пару раз. Не первые наушники от этой фирмы, и все показали себя с хорошей стороны, но так же все прожили не особо долго, не знаю в чём проблема

Переваги:
    Звук, микрофон, топ за свои деньги
    Недоліки:
    Относительно быстро выходят из строя
    • Тетяна М***

Аналогічна ситуація. Дуже бережлива експлуатація, і все одно через півтора року їм потрібна заміна. Тільки вібробас в моїх з самого початку працював погано, тихше у правому вусі, і я читала багато відгуків в інтернеті, що це у багатьох так (незбалансований вібробас)

• Игорь В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Пользуюсь уже лет 5. Все работает. Звук средний. Микрофон шикарный. Вибробас фича для детей. Раз попробовал и отключил навсегда. ПО на тройку. Некоторые настройки бесмысленные. 7.1 виртуальные.

Переваги:
    Микрофон за эти деньги просто гтличный.
    Недоліки:
    Софтач покрытие. Через пару лет стирал его спиртом нафиг.
  • Дима И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купил 2 года назад. В первый месяц полетел бас и фиксация на микрофоне через 2-3 месяца перестала фиксировать его. И есть немного проблем с микрофоном он очень тихий, вас будет слышно но очень не очень (чтобы сделать чуть громче микрофон скачайте драйвера с ихним приложением для настройки наушников) Ну, с этим можно смириться, а так за свои деньги прекрасные наушники, даже на 20% громкости. всё прекрасно слышна.

Переваги:
    Прекрасные наушники за свои деньги
    Недоліки:
    Со временем вышел из строя бас и фиксация микрофона и облезли подушечки
    • Тетяна М***

Я мікрофон намагалася зайвий раз не чіпати навіть, а якщо підіймала і опускала то робила це дуже обережно, і все одно фіксація мікрофону полетіла через півроку.

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Если кратко, то наушники за свои деньги - топ. Конечно стоит понимать, что это не топовый вендор и не стоит от него ждать чего-то сверх, НО.
    У меня за 2 года к наушникам, микрофону, и остальным функциям нет вопросов. Всё работает хорошо и без каких-либо проблем. Звук качественный, проверен в играх на длительной основе. Вот сегодня купил себе Razer Kraken Multiplatform …. Я вам скажу что по звуку особо не было никаких изменений … я даже скажу что эти более комфортны, но вот что касается микрофона, то тут он точно лучше чем у рейзер что в 2 раза дороже. Я только зашёл поиграть и знали бы вы как мои напарники меня материли. Да, сами наушники я не калибровал ещё. Только установил софт и обновил драйвера, но даже там я с микрофоном ничего не сделаю. Итого Рейзер завтра понесу отдавать, а на этих буду сидеть дальше. По сене что я покупал раньше это оказался лушчий игровой давайс.

Переваги:
    Хороший звук
    Удобные уши
    Поддержка 7.1 звука
    Подсветка.
    Регулировка звука, микрофона на проводе.
    Неплохой микрофон по сравнению с ушами за 3к
    Недоліки:
    Кабель перекручивается, не совсем удобен.
    Большой блок на проводе, даже немного тяжеловат.
  • Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купив навушники та цілком ними задоволений. Звук хороший, мікрофон також лайк, але вібробас не такий вже і найс, в лівому вусі його майже немає тим самим в правому вібрує сильно (що створює неприємні відчуття)

Переваги:
    Чудовий звук, хороший мікрофон
    Недоліки:
    Вібробас працює не дуже добре, в правому вусі він сильніше ніж в лівому
  • Станислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Работают уже 3 года, 1 год как кошки скребутся в 1 наушнике, может кто знает что можно сделать с этим?

Переваги:
    Хороший звук, неубиваемые, крутой микро
    Недоліки:
    Тяжёлые
  • Евгений А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Користуюсь вже більше 2 років. Чудові навушники всім рекомендую!

Переваги:
    Якість, звук.
  • Сергей В***

Остался доволен

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купил две штуки, одни работают вибро, вторые нет

Недоліки:
    лоторея
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Пользуюсь уже этими наушниками год, как многие пишут, то облазят у них то не работают спустя месяц. За год моего пользование даже крепления не ослабли, качество звука просто космос, а качество микрофона вообще отдельный разговор, лучшее за свои деньги. Так же огромный плюс что к ним есть свое ПО.

Переваги:
    Звук, микрофон, качество пластика амбушюр и сборки
    Недоліки:
    Нету
      Представник бренду

Александр Снежко, благодарим Вас за выбор продукции REAL-EL, рады, что наушники Вам понравились, желаем приятного использования.

• Довгий А***

Проработали 12 дней накрылись просто умерли, отправил назад жду ответа

Переваги:
    Дызаин красивый
    Недоліки:
    Проработали 12 дней накрылись