- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Не зрозуміло, чому якість подушки змінилася. Купувала декілька разів, все було прекрасно. Але зараз, не раджу. Дуже м'яка, спиш начебто на простирадлі без подушки.
Представник брендуДоброго дня.
Технологія виготовлення даної моделі, тип наповнювача та його вага не змінювались. Виріб виготовляється відповідно до тих самих стандартів, що й раніше.
Водночас сприйняття рівня м’якості є дуже індивідуальним і може відрізнятись залежно від звичок сну, попереднього досвіду використання інших моделей та особистих вподобань. Дана подушка належить до категорії м’яких моделей, саме за цей комфорт її цінує значна кількість покупців.
- Пепеляева Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
М'які гарні по якості
Представник брендуДякуємо за вибір та високу оцінку
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушку покупали года 3-4 назад ребёнку
Отличная подушка
Вот только сейчас начала замечать, что берётся комками. Но 3 года как минимум отслужила без каких либо нареканий. На данном этапе просто сбиваю её ежедневно и проблем нет
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку. Раді що подушка вам сподобалась.
- Виктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Еще раз дополню отзыв, поскольку "представник постачальника" предположил, что подушки были постираны, притом постираны не правильно. Так вот, подушки никогда "в жизни" мы не стирали, повторюсь НИКОГДА.... Если подушка становилась не комфортной она просто менялась на новую...
Сейчас у нас другие подушки, другой фирмы. А ваши.... - смотрите отзывы ниже...- Переваги:
- Недоліки:
- Лучшая подушка, которую я когда либо покупал. Но ее "Вау" хватило только на 2 месяца...
Представник постачальникаСумно, що ви залишилися незадоволені покупкою.
У нормальній ситуації наповнювач не повинен так виглядати, тому і було допущено припущення про неправильне прання.
Якщо ви кажете, що не прали, то ми вам звісно віримо.
Але тоді залишається незрозумілим, що саме сталося.
- Дана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Спустя неделю использования стала тоненькой и не пышной, тонкая как блинчик. Возможно именно в мою подушку мало наполнителя добавили, или брак, не понятно
- Переваги:
- Стоимость. Другие модели данной марки хорошо держатся
- Недоліки:
- Данная модель быстро превращается в тонкую подушку
Представник постачальникаДобрий день, Дано! Нам дуже шкода, що ви стикнулись з такою ситуацією. Процес виробництва подушок максимально автоматизований, наповнення відбувається автоматично, без втручання людини. Наповнюється така подушка антиалергенним поліефірним мікроволокно високої якості Ultrasoft, його ще називають штучний пух. Рекомендується збивати подушку щодня до сну та після сну, аби наповнювач тримав форму, зберігався об’ємним та пружним. Сподіваємось, що надалі всі ваші покупки будуть виключно приємними.
- Виктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Это дополню предыдущий отзыв. Что б видели, что там внутри после нескольких месяцев эксплуатации...
- Переваги:
- 2 месяца
- Недоліки:
- После 2 месяцев эксплуатации ...
Представник постачальникаДобрий вечір, Вікторе! Шкода, що ви стикнулися з цією проблемою, але з огляду на фото і стан наповнювача, подушку випрали або посушили після прання на занадто високій температурі. В умовах догляду за подушкою вказано: прання до 40, віджим делікатний, сушіння делікатне при низькій температурі. Мікроволокно дуже чутливе до високої температури. Ми радимо завжди дотримуватися вказаних на етикетці умов експлуатації та прання, аби вироби служили тривалий час.
- Виктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Купил для подарка жене на ДР. Как здесь уже писали, для хорошего сна её хватило месяца на 2. Потом она просто сбилась комками внутри и сильно "исхудала". Спать на ней стало ужасно...
- Переваги:
- Первые пару месяцев класс
- Недоліки:
- Потом ужасно. Не высыпаешься из за этого. Внутри все сбилось комками...
Представник постачальникаДобрий вечір, Вікторе! Нам дуже шкода, що ви стикнулись з цією проблемою. Тривалість експлуатації багато в чому залежить від умов використання. Наповнюється така подушка антиалергенним поліефірним мікроволокно високої якості Ultrasoft, його ще називають штучний пух. Рекомендується збивати подушку щодня до сну та після сну, аби наповнювач тримав форму, зберігався об’ємним та пружним. Цю подушку не можна прати при високій температурі. Сподіваємось, що надалі всі ваші покупки будуть виключно приємними.
- Имя И*** ФамилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Категорически не рекомендую. С каждой покупкой все хуже качество. В 3 и последний раз.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що повідомили нам про це. Підкажіть будь-ласка в чому саме змінилась якість продукції? Ваш відгук допомагає нам стати кращими. Чекаємо зворотньої відповіді. Дякуємо!
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Просто вдягнув на неї наволочку і менш через тижня використання став відчувати комки в подушці, з котрими майже нічого не можна зробити.
За тиждень не зібрала запаху, але досвід використання залишає бажати кращого.
Вірогідно, представник напише про якесь невірне використання, але я на ній просто спав.- Переваги:
- Дуже гарно виглядає, зручний чохол
- Недоліки:
- Через тиждень викладання збилася комками
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав. Дякуємо Вам за покупку. Ми дуже стараємось, щоб наша продукція приносила Вам тільки задоволення і комфорт. Дана модель подушки, належить до категорії м’яких, так як наповнена антиалергійним мікроволокном Ultrasoft — аналог натуральному пуху. Рекомендується якомога частіше, по можливості, взбивати подушку руками, це подовжить термін її експлуатації. Надіємось, в подальшому у Вас будуть тільки приємні враження.
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка супер, кращої поки не знайшли. Купували раз 3, зараз теж думаю змінити, але ціна ......
Дитині 3 роки купили зараз на розетці теж її менший розмір.- Переваги:
- Дуже зручно спати
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила. Щиро дякуємо Вам за покупку. Завжди раді бачити знову ваше замовлення.
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка очень понравилась. мягкая, после смены наволочки набирает воздуха и снова становится пышной. Но чуть сбился пух после стирки. Прошу представителя дать рекомендации по стирке.
Представник постачальникаДобрый день, Надежда. Благодарим Вас за покупку. Данную подушку разрешается стирать при температуре до 40С, используя деликатную барабанную сушку. Из-за того, что данная модель подушки, не имеет молнии, достать из нее наполнитель, и постирать только чехол, это более сложный процесс, но если он для вас не трудный, лучше всего стирать только чехол. Так подушка прослужит Вам на много дольше!
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розмір: 70x70
Норм,спатки можна
- Продавець Homs
Доброго дня. Чому ж тоді тільки дві зірочки )
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Классная подушка, примерно на 1-2 месяца.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Покупаю второй раз, очень удобные подушки. Не стыдно подарить. Внутри положили маски для сна в подарок. Приятно.
Представник постачальникаДобрый день, Наталия. Благодарим Вас за покупку и отзыв. И нам очень приятно, что Вам понравились подушки нашего производства. Всегда рады будем снова видеть ваш заказ!
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Ця подушку вже 4 в нашій родині )))
- Переваги:
- Лекка та м'яка
- Недоліки:
- Немає)
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Заказала четыри подушки у продавца и осталась ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА.
- Переваги:
- В меру мягкая. Хороший матерьал. Просто идеальная для сна
- Недоліки:
Представитель поставщикаДобрый день, Виктория. Благодарим Вас за покупку и оценку. Мы очень рады тому, что Вы остались довольны подушками нашего производства. Надеемся, и в дальнейшем, у вас будут только приятные впечатления. Всегда рады будем снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Користуємось уже 3 роки дуже задоволені. Взяли ще 2 .
- Переваги:
- На них дуже добре спати, зручні .
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая подушка
- Переваги:
- Цена-качество
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Дуже зручна
Моя улюблена подушка
Супер м'яка- Переваги:
- Дуже м'яка
- Недоліки:
- Трошки збилась за рік
- Федір Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Вистачило на рік... Потім пом'ялась...
- Гутей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка гарна, приємна на дотик, зручна.
- Переваги:
- Доступна ціна
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Купили пол года назад , сразу очень понравилась , и быстро возвращала форму , когда встаёшь . Но спустя 5 месяцев очень сильно просела и стала намного меньше , обычно такое бывает при стирки , но я не стирала ее .
- Недоліки:
- Быстро сбивается
- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
подушка напевно найкраща яку я коли-небудь мала. дуже мягка. куплю таку вдруге
- Переваги:
- дуже пухнаста і комфортна, невисока
- Недоліки:
- за півтора року дуже сильно збилась
- Лидия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Пользуемся такими подушками около года. Очень удобные. Мы довольны!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка якісна, в міру м’яка, зручна (не пружинить).
На жаль в цій подушці нема можливості додати чи замінити наповнювач- Переваги:
- М’яка
- Недоліки:
- Через 2 роки суттєво втратила об’єм
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Велика ступінь деформації що дуже незвично після пухових і перший час від незвички не висипались- Переваги:
- Якісне виконання обох куплених подушок, акуратно по фабричному пошито Сподіваємось буде служити вірою і правдою. Стійка до деформації
- Недоліки:
- Велика ступінь деформації що дуже незвично після пухових
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Нещодавно придбала 4 таких подушки. Надзвичайно м'які, проте форму тримають. Спати дуже зручно. Мають привабливий вигляд недешевого товару. Можна купувати на подарунок, так як пакування в сумках зручне і має гарний дизайн. Одразу видно, що виробник дбає про якість товару. Словом, рекомендую придбати
- Переваги:
- М'яка, тримає форму, гарно виглядає
- Недоліки:
- Поки не виявила
Производитель IDEIAДоброго дня, Людмила. Щиро дякуємо Вам за відгук та оцінку. Нам дуже приємно, що Ви придбали товар нашого виробництва і залишилися задоволені. Ми щиро стараємось, щоб наша продукція робила ваше життя комфортнішим. Надіємось, що і надалі будуть тільки приємні враження. Раді будемо знову бачити Ваші замовлення. Вдалих Вам покупок.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Замовили одразу дві, товаром задоволені на 100 %
- Переваги:
- Зручна подушка
- Недоліки:
- не знайшла
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Отличная подушка. Всё в ней в меру!)
Довольна. Рекомендую! - Борис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
- Переваги:
- Удобная подушка
- Недоліки:
- не обнаружил
- Федір Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
- Переваги:
- Комфортна
- Ищенко е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
- Переваги:
- Очень мягкая и удобная
- Недоліки:
Производитель IDEIAДобрый день! Спасибо за покупку и приятный отзыв. Нам очень приятно что, Вы приобрели товар нашего производства и остались довольны. Рады будем снова видеть Ваши заказы. Приятных и удачных вам покупок!
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Спасибо Rozetka за быструю доставку и качественный товар
- Переваги:
- Пару дней как купили. Мягкая и упругая. Спится на ней хорошо
- Недоліки:
- пока нет
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Отличная подушка, спится сладко. Спасибо Rozetka за быструю доставку и качественный товар
- Переваги:
- Мягкая
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Чудова подушка!
- Переваги:
- М'яка
- Недоліки:
- Трохи зависока, потрібен час, щоб призвичаїтися...
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушки этой марки беру уже не первый раз, качество отличное, стираю в машинке, волокно восстанавливает объем. В этом заказе к подушке шла в подарок маска для сна - приятная мелочь)). Покупкой довольна, приятная акция и бесплатная доставка укрпочтой, работой розетки тоже довольна, все оперативно.
- Переваги:
- Удобные, качественные изделия
- Недоліки:
Производитель IDEIAДобрый день Ольга Вячеславовна! Спасибо за покупку и приятный отзыв. Нам очень приятно что, Вы приобрели товар нашего производства и остались довольны. Всегда ради видеть Вас среди своих покупателей. Приятных Вам покупок!