Відгуки покупців про Електрична викрутка Kingsdun зі змінними бітами 48шт 200 обмін 025-035 Нм
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Класна викрутка, але не мощна. Перемикання мощностей немає, добре прикручені винти не може відкрутити і гарно закрутити. Крутить тільки щось легеньке, маленьке з винтів.
- Переваги:
- Набір біт шикарний
- Недоліки:
- Маломощна, відкрутити і закрутити мало що може. Тільки з допомогою звичайних ручних викруток працює.
- Продавець Smartodshop
Вітаємо, ця викрутка, як і більшість інших призначена для роботи дрібною електронікою - смартфони та планшети, ноутбуки та комп'ютери, квадрокоптери та радіокеровані моделі і багато іншого, крутний момент – 0.25-0.35N. Якщо вам потрібно крутити щось більше за смартфон чи ноутбук (наприклад, розетки, вимикачі або збирати полиці), краще обирати інструменти з регульованим моментом від 1-3 і вище.
- Тимерлан Д***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
З першого використання були підозри. Була розряджена в нуль.
Заряд не тримає навіть одну ніч. Крутний момент: не вистачає вкрутити м2 в паз у пластику.- Переваги:
- Якість біт
- Недоліки:
- Не тримає заряд.
- Продавець Smartodshop
Вітаємо. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар.
Звертаємо увагу, що протягом трьох місяців після покупки від вас не надходило звернень до нашої служби підтримки щодо цієї проблеми. У разі виникнення подібних ситуацій ми завжди рекомендуємо одразу звертатися до нас — це дозволяє швидко перевірити товар та, за потреби, запропонувати обмін або вирішення питання.
На жаль, без попереднього звернення та через значний час після покупки нам складно перевірити описану ситуацію.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Класна штука, викрутка працює, підсвітка світить, насадки не випадають, куча прибамбасів, коханому брала на подарунок, він у захваті.
- Переваги:
- Дуже класна штука для точної техніки
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Норм
- Переваги:
- Крутить
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
гарний набір, дякую
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Заказ обработан и пришёл быстро. Упаковка и комплектация очень аккуратная. Заказала на подарок мужу, надеюсь понравится. Он очень такой набор хотел.
- Антон Ц***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop
Радує якісна збірка та різноманіття інструментів, але є один несуттєвий недолік - деякі біти трохи криві
- Переваги:
- Якісно
- Недоліки:
- Трохи криві біти