- Ева Л***Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Прислали совершенно не то что нужно!!
- Продавець ParaCHut
Ева, Добрий день. Дякуємо за відгук! Просимо вибачення, склад помилився, та надіслав іншу модель - S620 (він більший розміром, функціонал не відрізняється). У телефонній розмові менеджер запропонував надіслати замовлення повторно, та Ви прийняли рішення отримати S620. Дякуємо за Вашу думку. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємось якісно працювати для Вас! З увагою завжди Ваш магазин PARACHUT
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний
Чудовий планшет для початківців.
- Продавець ParaCHut
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємось якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин ParaCHut
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний
планшет коштує своїх грошей легко настроювати драйвера та користуватись
- Продавець Ї_жачок
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою завжди Ваш магазин Ї_ЖАЧОК
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний
Купували дитині на подарунок. Їй все дуже сподобалось
- Продавець HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний
Купив планшет на подарунок дитині планшет дуже їй сподобався, вона зразу почала ним користуватися і була дуже ним задоволена таким гарним подарунком.
- Недоліки:
- Продавець HappyLife
Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: MobilFan
Зручний, компактний планшет. Куплений на подарунок дитині, але і сама б ним користувалася, хоча маю більший, професійний. Дякую за швидку відправку продавцеві.
- Переваги:
- Ручка, яка не потребує батарейок для живлення
Компактність
Функціонал (нічого зайвого)
Зручність у користуванні-не потрібно встановлювати драйвери.
Зовнішній вигляд. - Недоліки:
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Чорний
Заказав планшет на подарунок іменинник задоволений з своїми функціями справляється на ура.
Можу радити!- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину vKarakUliLux.
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Чорний
Якісний планшет простий та зручний у роботі
Рекомендую- Продавець vKarakUliLux
- Михаил В***Відгук від покупця. Продавець: MobilFan