Відгуки покупців про Графічний планшет Gaomon S630 для малювання

• Відгуки про товар продавця ParaCHut
  • Ева Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Проблему вирішено

Прислали совершенно не то что нужно!!

• Продавець  ParaCHut

Ева, Добрий день. Дякуємо за відгук! Просимо вибачення, склад помилився, та надіслав іншу модель - S620 (він більший розміром, функціонал не відрізняється). У телефонній розмові менеджер запропонував надіслати замовлення повторно, та Ви прийняли рішення отримати S620. Дякуємо за Вашу думку. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємось якісно працювати для Вас! З увагою завжди Ваш магазин PARACHUT

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Чудовий планшет для початківців.

• Продавець  ParaCHut

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємось якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин ParaCHut

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

планшет коштує своїх грошей легко настроювати драйвера та користуватись

• Продавець  Ї_жачок

Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою завжди Ваш магазин Ї_ЖАЧОК

• Олеся Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Купували дитині на подарунок. Їй все дуже сподобалось

• Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Купив планшет на подарунок дитині планшет дуже їй сподобався, вона зразу почала ним користуватися і була дуже ним задоволена таким гарним подарунком.

• Продавець  HappyLife

Андрій, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: MobilFan

Зручний, компактний планшет. Куплений на подарунок дитині, але і сама б ним користувалася, хоча маю більший, професійний. Дякую за швидку відправку продавцеві.

Переваги:
    Ручка, яка не потребує батарейок для живлення
    Компактність
    Функціонал (нічого зайвого)
    Зручність у користуванні-не потрібно встановлювати драйвери.
    Зовнішній вигляд.
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Чорний

Заказав планшет на подарунок іменинник задоволений з своїми функціями справляється на ура.
    Можу радити!

Переваги:
    Якісний товар
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину vKarakUliLux.

• Микита
    Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux. Колір: Чорний

Якісний планшет простий та зручний у роботі
    Рекомендую

• Продавець  vKarakUliLux