- Степан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Не поганий годинник, якщо використовувати його тільки в якості годинника. Без причин відєднюється від смартфона, сповіщення не відображаються на екрані. В доужини такий самий і така сама проблема. Оцінка 3 з 5.
- Переваги:
- Сильно виглядає, яскравий екран, хороший годинник
- Недоліки:
- Без причини відєднюється від телефона, із 100% сповіщень на годиннику відображається тільки 40%.
Представник постачальникаВітаємо Степане!
Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування.
- Радимо видалити додаток і встановити його заново, годинник скинути до заводських налаштувань.
З повагою, український бренд Gelius.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Прийшло ціле, картинки яскраві. Стан заряду держиться довго.
- Недоліки:
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купив годинник 27.03.2023. 08.07.2023 вийшла з ладу кнопка - по гарантії відремонтували. 17.11.2024 знов вийшла з ладу кнопка - гроші на вітер.
- Переваги:
- Недоліки:
- Кнопка часто виходить з ладу
Представник постачальникаВітаємо Володимире!
Для негарантійного ремонту радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.- Владимир Д***
Три дня вже дзвоню по цьому номеру, а у відповідь "Номер за яким ви дзвоните тимчасово не обслуговується". Ви б хоча б перевіряли номера колі даєте людям для звернення.
- ФіліпВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Виглядає відмінно, брав для жінки - вона задоволена. Кроки рахує наче ок, заряд тримає добре, яскравість екрану завжди дозволяє роздивитися інфо.
Представник постачальникаВітаємо Філіпе!
Дякуємо за вибір Gelius для подарунків. Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів. Бажаємо Вашій дружини приємного користування смарт годинником Gelius Pro GP-SW003 (Amazwatch GT2 Lite).
З повагою, український бренд Gelius.
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Всё супер,доставка быстро,качество товара отлично! Хочу отметить: спасибо за множество подарков и бонусов!!Ребята молодцы!!!!РЕКОМЕНДУЮ!!
Представник постачальникаВітаємо Олексанре!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купувала на подарунок. Прийшов дуже швидко. В коробці подарунок,патріотичний браслет. Також подарунок від продавця, стартовий пакет Водафон. Буду надіятись, що працюватиме добре.
- Переваги:
- Прийшов швидко.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
Представник постачальникаВітаємо Тетяно!
З повагою, український бренд Gelius.
- Лілія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Гарні часи за свою ціну, все працює, відправили швидко.Окреме Дякую продавцю за пакет МТС, приємний неочікуваний бонус
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаВітаємо Ліліє!
З повагою, український бренд Gelius.
- Анастасія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Дуже подобається, ношу з задоволенням, окремо дякую за патріотичний ремінець
Представник постачальникаВітаємо Анастасіє!
З повагою, український бренд Gelius.
- Зинченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудовий годинник..ще й ремінець в подарунок жовто блакитний
- Переваги:
- Все чудово
Представник постачальникаВітаємо Анастасіє!
З повагою, український бренд Gelius.
- Юля Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часи за свою ціну
В комплекті дві пльоночки
Датчики виміряють правильно- Переваги:
- Швидко заряджаються довго тримають зарядку
Представник постачальникаВітаємо Юліє!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять наш годинник надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- Евгений Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Представник постачальникаВітаємо Євгенію!
Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- Жанна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Після носіння годинника десь тиждень порвався чи перетерся ремінець.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не якісний ремінець
Представник постачальникаВітаємо Жанно!
Хочемо зазначити, що любі механічні пошкодження не є гарантійним випадком.
Ремінець годинника має універсальне кріплення ширина якого 20 мм.
З повагою, український бренд Gelius.
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Нормальні часи
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Батарея тримає до 4 днів
Дякуємо Вам за відгук!
Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.
З повагою, український бренд Gelius.
- Серж К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Не дорого коштує,працює
- Переваги:
- Ціна, розвинені функції:як то крокомір,повідомлення,тиск
- Недоліки:
- Не знайщов
Представник постачальникаВітаємо Сергіє!
З повагою, український бренд Gelius.
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Beige. Колір ремінця: Beige
Дуже гарний дизайн, ціна приємна, користуюсь більше місяця ніяких нарікань. При активному користуванні, заряда хватає на п'ять повних днів.
- Переваги:
- Ціна, якість, дизайн
Представник постачальникаВітаємо Катерина!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені якістю та функціоналом даної моделі годинника. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися його використанням.
З повагою, український бренд Gelius.
Дуже гарний за свою ціну, користуюсь вже більше місяця, ніяких проблем. Заряда, при активному користуванні, в мене хватає на п'ять днів.
- Переваги:
- Ціна, якість, дизайн
Представник постачальникаВітаємо Катерино!
Нам приємно, що Ви високо оцінили ціну, якість та дизайн нашого годинника. Саме все це робить наш годинник надійним та комфортним в використанні. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Beige. Колір ремінця: Beige
Нормально
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
Дякуємо, що обрали наш бренд!
Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися приємними враженнями та отримувати задоволення від Вашого годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- Данченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все добре, все працює.
Але постійно скидається циферблат на стандартні, що тільки не робив.- Переваги:
- Круті за свою ціну.
- Недоліки:
- Практично немає
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Нам приємно, що Ви оцінили наш оригінальний годинник з багатим функціоналом.
Стосовно налаштувань радимо звернутися до нашого сервісного центру.
Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Непогані за свою ціну
- Переваги:
- Тримають заряд недорогі заявлені функції виконують.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
Ми щиро вдячні Вам за те, що приділили час та поділились своїм враженням. Ми дуже раді, що Ви залишися задоволеними нашим продуктом.
З повагою, український бренд Gelius.- Олександр З***
Через півроку перестала працювати кнопка увімкнення. Відправив на гарантійний ремонт.
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
Нам шкода, що у Вас склалися не повністю приємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість.
Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам і на далі продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.
З повагою, український бренд Gelius.
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Beige. Колір ремінця: Beige
Гарний годинник на свою ціну , але єдине що хотілось би додати це, що кожного разу різна зарядка на годинники , не можна якось зробити одну універсальну для годинників Gelius ?? Дякую що додали таймер !!
- Переваги:
- Ціна , якість , таймер !
- Недоліки:
- суттєвих не знайшов
Представник постачальникаВітаємо Євгенію!
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Ми розглядаємо можливість універсальних зарядним кабелів але поки що у майбутньому
Нам приємно, що Ви оцінили наш годинник з багатим функціоналом.
З повагою, український бренд Gelius.
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Цей годинник за свої гроші дуже гарно виглядає та має багато функцій.
Ви можете вмикати музику на телефоні користуючись годинником, проте регулювати гучність не можна.
Дуже зручний ліхтарик, який фактично просто робить екран білого кольору, проте цього світла досить щоб орієнтуватися вночі у темних кімнатах чи щоб не розбудити когось яскравим ліхтариком.
Щоб його увімкнути, потрібно 5 секунд тримати основну кнопку.
Сам екран є досить повільним порівняно з телефоном та не таким плавним, проте плавність коштує грошей, не зважаючи на неї приємно ним користуватися.
На головний екран годинника можна за допомогою додатку DaFit установити свою картинку з галереї, що є дуже приємним.
Коли ви знаходитеся в головному меню, обертаючи правий круг ви змінюєте шпалери. Це звісно простий та зручний спосіб як їх змінити, але і недолік, через що час від часу можна випадково змінювати шпалери, проте повернути їх назад дуже легко.
Також сам по собі ремінь дуже зручний та має багато дирок, через що можлива фіксація на маленьку чи велику руку.- Переваги:
- Ціна, вид, якість, кількість функцій, додаткові патріотичний ремінь та зарядний кабель.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаВітаємо Дмитре!
З повагою, український бренд Gelius.
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудовий годиник від відомого бренду.
- Переваги:
- За таку ціну повний функціонал
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Ми вдячні Вам за теплий відгук! Ваше задоволення - це для нас найкраща нагорода за наші зусилля. Ми завжди прагнемо до відмінності в тому, що робимо, і раді бачити, що наші зусилля приносять радість та користь.
Бажаємо вам надалі приємних і позитивних вражень від наших продуктів та обслуговування!
З повагою, український бренд Gelius.
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Хороший годинник.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш відгук! нам дуже приємно знати, що вам сподобався смартгодинник Amazwatch GT2 Lite. Ми завжди намагаємося надати нашим клієнтам якісні та стильні товари, які радуватимуть вас щодня. Нехай смартгодинник буде не лише стильним аксесуаром для вас, але й надійним помічником, який допоможе вам впоратися з рутинними справами та розкрити свій потенціал.
Чудовий годинник.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Ми дуже раді, що Ви задоволені якістю годинника і він відповідає Вашим очікуванням. Ми завжди стараємося забезпечувати якісні та корисні продукти за доступними цінами.
Ми дуже цінуємо Вашу довіру.
Бажаємо Вам задоволення та комфорту в користуванні годинником. Дякуємо за покупку.
З повагою, український бренд Gelius.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купляв на подарунок. Все супер сподобалися часики. СЛАВА УКРАЇНІ СМЕРТЬ ВОРОГАМ
- Переваги:
- Все добре
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за ваш відгук та найвищу оцінку.
Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим смартгодинником Gelius Pro GP-SW003. Ми завжди прагнемо надавати тільки найкращу якість продукту та сервісу для наших клієнтів, тож будемо раді бачити вас знову серед наших задоволених клієнтів!
Дякуємо за довіру.
З повагою, український бренд Gelius.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Годинник виглядає супер, характеристики та батарея дуже хороші. Розряджаются не надто швидко, що є відчутним плюсом. Екран якісний та яскравий.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Не помічено
Представник постачальникаДякуємо Вам за позитивний відгук про наш годинник! Ми дуже раді знати, що Вам сподобалася якість та характеристики продукту. Команда Gelius працює наполегливо, щоб забезпечити високу якість продукції та задоволення потреб клієнтів.
Ми пишаємося тим, що батарея годинника забезпечує довгий час автономної роботи, не розряджаючись швидко. Яскравий та якісний дисплей додає комфорту під час використання.
Ваша висока оцінка і є для нас великим заохоченням. Ми завжди стараємося відповідати очікуванням наших клієнтів та надавати їм найкращий досвід покупки.
Дякуємо, що вибрали наш годинник і поділилися своїми враженнями. Нехай Amazwatch GT2 Lite стане стильним аксесуаром, який доповнить Ваш образ, підкреслить Вашу індивідуальність, та принесе користь від користування:
З повагою, український бренд Gelius.
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Навіть не можу підібрати слів. Годинник просто по 0.
- Переваги:
- Ні яких
- Недоліки:
- Всі які тільки можна
Представник постачальникаВітаємо! Ми тут, щоб надати вам необхідну допомогу. Щоб найкращим чином зрозуміти ваші потреби та виявити причини вашого незадоволення, будь ласка, поділіться більш детальною інформацією про те, що саме вам не сподобалося.
Ми пишаємося тим, що наші смартгодинники відповідають усім вимогам якості та характеристикам, тому Ваше незадоволення є не зрозумілим для нас. Крім того, ви отримали з годинником детальну інструкцію, яка пояснює правила роботи та експлуатації годинника. Вона допоможе вам максимально насолоджуватися користуванням нашим продуктом на повну.
Якщо ви потребуєте негайної допомоги, ви можете зв'язатися з нашим сервісним центром за номером +38 063 435-51-21. Наші кваліфіковані фахівці з радістю працюватимуть з вами з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00, щоб відновити роботу вашого годинника.
Очікуємо з нетерпінням вашого зворотного зв'язку. Ми цінуємо вашу довіру і готові вжити всіх заходів, щоб забезпечити вашу повну задоволеність.
З повагою, український бренд Gelius.
Пройшло два місяці і браслет галючив. І це просто капець якийсь.
- Недоліки:
- Не вмикається погано працює.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі після двох місяців використання смартгодинником. Ми хочемо вам допомогти і відновити комфортне використання нашого продукту. Якщо ваш браслет виявився пошкодженим, у вас є можливість придбати у нас додаткові ремінці. Крім того, якщо у вас є проблеми з годинником, ми надаємо гарантію на 12 місяців. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми з радістю вирішимо ваші питання та надамо необхідну допомогу. Наш сервісний
центр тел. +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00 Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії.
З повагою, український бренд Gelius.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часи перестали працювати після двох місяців користування!
Ставиш назарядку, пише 100% а як тільки береш в руку, вимикаються!
Не раджу купувати!
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Наші вироби проходять ретельний контроль якості та тестування, щоб забезпечити високу якість та надійність товару. Рекомендуємо Вам звернутися до нашого сервісного відділу. Gelius надає гарантію на свій товар 12 місяців та сервісне обслуговування. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії.
Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: thm. Колір корпусу: Golden
Годинник відповідає опису і фото. Все справно працює. Зарядки вистачає на 7 днів активного використання. Зручний, стильний. Покупкою задоволена
- Продавець thm
Дякуємо Вам за відгук!
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник гарний, зручний, екран яскравий, ременем фіксується . Користуюсь з задоволенням!Бюджетна модель, якість гарна, не бачу сенсу платити більше!
Та щей отримала чудовий подарунок)
Дякую
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
Ми дуже раді, що Ви задоволені якістю годинника і він відповідає Вашим очікуванням. Ми завжди стараємося забезпечувати якісні та зручні товари за доступними цінами. Ми дуже цінуємо Вашу довіру та віддачу. Бажаємо Вам задоволення та комфорту в користуванні годинником.
Дякуємо за покупку.
З повагою, український бренд Gelius.
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Получила быстро свой заказ. Часики такие как и хотела. Все заявленные функции работают. Выглядят стильно, на узкой женской руке смотрятся аккуратно. Порадовал дополнительный ремешок, который шёл в подарок. Пользуюсь пока пару дней, всё нравится.
Дякуємо за ваш відгук!
Ми дуже раді, що вам сподобався смартгодинник і всі функції годинника працюють справно. Ми завжди намагаємося надати нашим клієнтам якісні та стильні товари, які радуватимуть вас щодня. Ми також раді, що додатковий ремінець прийшов вам до душі та додатково порадував вас.
Ми цінуємо кожного нашого клієнта і завжди намагаємося дарувати лише позитивні емоції.
Щиро дякуємо за вашу довіру. Будемо раді вашим замовленням знову.
З повагою, український бренд Gelius.
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Здравствуйте! Сегодня получила часики,спасибо за оперативность! Расстроил только не приятный момент о том что заявлен ремешок в подарок но его,к сожалею,по факту нет,только в описании на сайте ((
- Алена
К сожалею не получается изменить отзыв поэтому допишу тут! Извините,это я валенок который не нашел в коробке ремешок в подарок! Он есть ,все хорошо! Большое спасибо продавцу
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо Вам за відгук і увагу до нашої продукції. Ми раді, що у Вас склалося приємне враження від використання нашого товару Gelius. Кожен день Ваш відгук вносить величезний внесок в щоденне поліпшення наших послуг! Гарного Вам дня, будемо дивувати і радувати Вас знову! З вдячністю, український бренд Gelius!
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Подарунка в середині не було
- Недоліки:
- Обман
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за проявлений інтерес до українського бренду Gelius, для нас дуже важлива ваша думка, з усіх виникаючих питань і побажань звертайтеся в наш сервісний центр за всієї детальною інформацією тел: +38 063 435-51-21
- Алена
Я тоже сегодня получила часы,к сожалению без ремешка в подарок,очень жаль ,не приятно ((
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за вибір українського бренду Gelius, та виявлений інтерес до нашої продукції. Зверніться будь ласка до відправника.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Спочатку була дещо розчарована після покупки, до цього користувалась фітнес браслетом. Сповіщення приходять з запізненням, не можна поставити таймер на потрібний час, можна вибрати лише з запропонованого, заряду не вистачає на 7 днів.Це в порівнянні з браслетом. Але якщо брати в цілому- то переваг більше чим недоліків, тому однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Чудовий вигляд, класно сидить на руці, великий екран, зручне меню, патріотичний ремінець в подарунок, можна вирміряти тиск та рівень кисню в крові, можна поставити свою картинку на екран.
- Недоліки:
- Слабка вібрація, таймер, іноді тормозили при переключенні музики в плеєрі, хотілося щоб заряд тримав довше.