Відгуки покупців про Машинка для стрижки тварин акумуляторна професійна тиха Geemy триммер для грумінга для котів 4 насадки набір для собак йорка
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Машинка сподобалась. Зручна у використанні. Без насадки набагато краще і швидше стригти.
- Переваги:
- Все.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Александра Ц***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Для домашнего пользования отличная машинка. Безумно благодарна продавцу, что в такое нелегкое время, смог отправить товар. До этого 2 отказали.
Спасибо! - Жанна М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Дякую Вам дуже! Машинка супер! Котика підстригла за пару хвилин!
- Алёна П***Продавець: OLVO
Спасибо большое! Очень класная машинка, постригла свою собачку получилось очень классно! Очень благодарна доставили на следующий день. Супер рекомендую!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Класна машинка. Постригла кицю швидко і без подряпин. Ще б кішка сиділа на місці, то було б не гірше, ніж у грумера
- Продавець OLVO
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням. Приємних та корисних покупок!
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Машинка сподобалась, працює тихо. Дякую
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Машика дійсно класна!!! Стригла собачку протягом години і заряду вистачило (товар прийшов вже зарядженим). Для маленьких тваринок, це знахідка. Я дуже задоволена))
- Переваги:
- класно стриже
- Недоліки:
- поки не виявила
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Машинка ВІДМІННА!!! Сьогодні отримала і вже підстригла собаку. Дуже тиха, зарядки вистачило на всю стрижку
- Переваги:
- Тиха, хороша зарядка
- Недоліки:
- НЕМАЄ!!!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: OLVO
Отличная машинкаспасибо
- Переваги:
- Удобная
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Добра машинка
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Машинка хорошая во всех смыслах от стрижки до зарядки аккумулятора. Особенно хочу отметить зарядку можно заряжать аккумулятор что в машинке или вынуть и заряжать его отдельным зарядным устройством. Да ещё что магазин быстро отправил товар. Рекомендую.
- Эола с***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Все ок
- Наталя О***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Машинка сподобалась. Дякую за якісний товар! Достатньо тиха, гарно і плавно стриже. У мене киця з характером, майстрам в руки не дається. Тож, дуже рада, що придбала цю жужу і можу сама підстригти свою кицьондру!
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
ПТовп прийшов швидко та в полном комплекті. Підійшов для двох дворічних малтезе. Цуценята задоволені.
- Переваги:
- Стриже добре
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Продавець OLVO
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Якість чудова, я цією машинкою користуюсь вже чотири роки, працює відмінно.
- Переваги:
- Підходить як для людини так і для тварин.
- Недоліки:
- Немає.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Дуже сподобалася. Потужна, шерсть не смикає. Рекомендую
- Переваги:
- Гарне співвідношення ціни та якості
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Хороша машинка. Собаку подстригла добре.
- Переваги:
- Беспровідна
- Лідія К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Товар отримала, машинка працює. Попередня машинка пропрацювала чотири роки (кота стригла в теплий період), зламалася при падінні.
Якістю машинки задоволена.- Переваги:
- Добре стриже кота
- Недоліки:
- Не виявила
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Рекомендую!
- Переваги:
- Компактна, потужна, добре стриже.
- Недоліки:
- Не зрозуміло, коли повна зарядка.
- АнгелінаВідгук від покупця. Продавець: OLVO
Суперовий! Тихий, дуже добре стриже і собака \- спокійно це терпить. Машинка не скубе.
- Переваги:
- За такі гроші суперський
- Юрий Е***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: OLVO
Гарна машинка! Тиха та зручна в роботі. Мій собачура спокійно витримав стрижку.
- Переваги:
- Тиха та зручна , ціна
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Продавець OLVO
- Левченко А***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
У меня кот пушистый,машинку получили,справилась на отлично,отдельно спасибо продавцам компании за подарок,очень приятно)рекомендую
- Переваги:
- Безшумная правда.
- Продавець OLVO
- Anna N***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Гарна машинка, все працює. Товари та продавця рекомендую!
- Переваги:
- Тихо працює
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Покупкою задоволені
- Кожуховская И***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Задоволена товаром на всі 100%. Приємним бонусом став неочікуваний подарунок. Швидка доставка.
- Анастасія О***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Супер!! Стриже бомбезно!!!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Зручна, добре стриже! Гарна машинка.
- Переваги:
- Нешумна
- Продавець OLVO
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
- Дарья А***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Класна машинка,працює гарно від акумулятора,не сильно гуде )
Стрижу чау чау лапки
Дуже зручно- Недоліки:
- Не виявила
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Машинкой довольна, питомец тоже, работает тихо хорошо стрижет.
- Переваги:
- Тихо работает.
- Недоліки:
- Пока не вижу.
- Продавець OLVO
- Новикова А***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Стриже добре, все працює. Покупкою задоволена
- Переваги:
- доступна ціна
- Кирило Г***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Працює,все добре.
- Переваги:
- Працює
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Машинка очень понравилась, в руке держать удобно, стрижет хорошо, шкуру котику не закусывает. Аккумулятор за две стрижки по 30-40 минут не разрядился.
- Переваги:
- Стрижет шерсть качественно, аккумулятора хватает на не одну стрижку.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено.