- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Приїхало все вчасно, гарно запаковано. Не вистачило деталей для зборки, а саме 6 контргайок м8. Прийшлось їхати ще шукати по будматеріалах. Гріпси дуже жахливої якості, ледь налізли навіть з мильним розчином та порозривались при першому ж використанні Замовив окремо по 100грн. за штуку.
- Недоліки:
- Гріпси жахливої якості!!!
- Продавець SAB-production
Дякуємо за відгук і за те, що відзначили швидку доставку та пакування.
1⃣ Щодо контргайок М8.
Приносимо вибачення за незручність — у разі, якщо в комплекті не вистачає елементів кріплення, просимо одразу звертатись до нас. Ми без проблем доукомплектовуємо та відправляємо відсутні деталі.
2⃣ Щодо ґрипс.
Ґрипси, які входять у стандартний комплект, є витратним матеріалом. Незалежно від виробника, з часом вони зношуються — особливо при активному використанні.
Для тих, хто хоче максимальну надійність і довговічність, у нас є можливість окремо замовити гумово-пластикові ручки професійного типу, такі ж, як використовуються у тренажерних залах. Вони значно міцніші та розраховані на тривалу експлуатацію.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими та пропонувати клієнтам оптимальні рішення.
- Андрій Щ***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Турнік приїхав швидко. Комплектування велике і класно дивиться. Легкий в збірці, сам зібрав його за вечір. Мінус що майстри помилилися і зробили дирку не і тому місці, потім заварили і погано сідав турнік на брусі. Але я це легко виправив.
- Переваги:
- Швидка доставка, красивий, велике комплектування, легкий в збірці.
- Недоліки:
- Майстри раз помилилися, гріпси не похожі на ті що на 1 фото
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
ЗІбрав, зробив отвори в стіні, забив дюбелі, закрутив всі саморізи, і останній самий верхній лопнув навпіл і тепер цей турнік висить у мене у якості декорації, бо на одному дюбелю воно триматися не хоче, метал на вухах гнівно під вагою у 80 кг відгинається, а лопнув саморіз тоді, коли я ще навіть 1 см не докрутив його, як це блін так? його неможливо тепер вилучити щоб замінити, купив екстрактори, які виявились таким самим г****м як і той саморіз, а шпалери від 5 разів як ми переставили його з верху в низ для дитини стали порвані в щент бо краї металу де стоять заглушки виявилися необробробленим на заводі. Підсумовуючи, ремонту капут, в стні купа отворів, декоративний турнік! Це таке фіаско, просто жах. А я ще думав взяти анкер, думав що це ж г***о, але думаю ну всі ж кріплять і пишуть гарні відгуки, але не тоді коли через один бракований саморіз, тобі портить все, від товару яким неможливо користуватись до ремонту.....
- Переваги:
- Немаєє
- Недоліки:
- Все, від г******х саморізів до порваних шпалер
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Турнік в цілому топ, легка та швидка збірка, а от м'які гріпси рвуться при спробі їх насадити на рукояті, пробував і мильною водою і розпарювати та все марно
- Переваги:
- Ціна, якість, збірка
- Недоліки:
- Гріпси не підходять
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Все сподобалось
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Швидко та все приїхало
- Переваги:
- Легка в збірці, міцний турнік та легко міняти положення
- Недоліки:
- Хотілося ще б пом'якшувачі(чи як їх там) на болти, бо не вистачило, та тепер обої пошарпані, але не критично
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: SAB-production
Хороший
- Переваги:
- Прочный