- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарні лактаційні прокладки за свою ціну
- Переваги:
- Гарно затримують молочко, міцно приклеєються до білизни
- Недоліки:
- Помітні під одягом, оскільки товстенькі
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Все окей, рекомендую
- Переваги:
- Доступна ціна
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороші
- Переваги:
- Добре клеяться
- Мар'яна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже зручно.
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарно кріпляться, тримаються, поки не знімете (не сповзають і не скручуються при використанні) нормальний розмір, не розлазяться під час використання. Зручно, що кожна прокладка в окремому гігієнічному пакетику (взяти з собою)
- Переваги:
- Все, як треба
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
З усіх, що є на ринку, ці найзручніші.
- гарно клеються на білизну, добре тримаються (не сповзають навіть вночі), не залишають клею на білизні
- добре тримають вологу, гарно вбирають, доволі ємні
- не викликають подразнень і не натирають
- їх видно під тонким одягом, якщо м'який бюстгальтер- Переваги:
- Бюджетні, якісні, український виробник
- Юля Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Так вроді все добре ... Але приїхала порвата коробка
Дякуємо за ваш відгук.
Перепрошуємо за стан упаковки при доставці. Нам прикро, що коробка була пошкоджена. Обов’язково передамо цю інформацію службі доставки для покращення якості перевезення.
Якщо це вплинуло на стан товару- будь ласка, зверніться до нас, і ми оперативно вирішимо питання.
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороші
- Аліна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже гарні , добре вбирають вологу та залишаються сухими
- Переваги:
- Добре тримаються , гарно вбирають вологу, хороша ціна
- Тамила Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже гарної якості
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Самі зручніші,якими користувалася
- Переваги:
- Добре тримається липучка,гарно абсорбція
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарно вбирають коли тече молоко. Я думала вони будуть трохи тонші самі по собі але скарг немає. Допомагають у перший місяць материнства, але думаю спробувати для себе ще інші лактаційні вкладки щоб обрати що мені підходить більше.
- Переваги:
- Гарно вбирають молоко
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Вже друга дитина і користуюсь тільки ними.
- Переваги:
- Форма класна, кріпляться легко, не протікають.
- Недоліки:
- Не побачила.
- Майя І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарна якість, окрема упаковка
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Добре поглинаючі
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень выручают. Цена отличная.
- Дарія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Класні прокладки для грудей.
- Переваги:
- Зручні. Тонкі. Гарно вбирають вологу.
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Багато перепробувала, ці самі кращі. Добре тримаються і ніжні до шкіри
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Зручні
- Анна Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Лактаційні прокладки - це для мене знахідка. Прекрасний та недорогий товар у повсякденні. Рекомендую, ціна чудова, не за всі гроші світу.
- Переваги:
- Добре поглинають та здержують лактацію.
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудова якість за свої гроші. Повністю виконують свою функцію, вбирають досить багато вологи, тож не треба часто міняти. Липучки тримають надійно. Самі вкладиші достатньо тонкі.
- Переваги:
- Ціна, гарно вбирають вологу
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мене влаштовує, особливо для нічного годування. Замовила повторно
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Добре впитують.Мають дві наклейки на які кріпиться.Купувала деквлька фірм,аье ця найбільше сподобалась
- Переваги:
- Добре впитують
- Юлія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Постійно користуюсь цими прокладками. Впитують добре, але дуже погано тримаються на білизні, адже мають лише дві тонкі липкі смужки.
- Переваги:
- Добре впитують
- Недоліки:
- Скатуються і погано тримаються на білизні
- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Добрі!
- НатаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі!!!!!!!!!
- Переваги:
- Тонкі, гарно вбирають
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Як на свою ціну, дуже класні! Вони звісно трішки плотніші ніж дорожчі аналоги, але вдвічі а то і втричі дешевші
- Переваги:
- Ціна, зручність, форма
- Недоліки:
- Могли б бути трішки тоншими
- Кузьменко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Не понравились. Второй раз не взяла.
Толстые, скатываются, неудобные.- Представник постачальника
Добрий день!
Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі лактаційні вкладки, дуже задоволена товаром
- Переваги:
- Якісні, зручні, гарно поглинають
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарні,приємні
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороші , гарно тримають
- Переваги:
- Не протікають
- Роман І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Виконує свою роботу згідно заявлених характеристик.
- Переваги:
- Виконує свою роботу згідно заявлених характеристик.
- Недоліки:
- Поки не було.
- Ілона В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарні вкладиші, краще ніж дорожчі аналоги
- Переваги:
- Добре поглинають, бюджетні, комфортні
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Все супер!