Картка Rozetka

Відгуки покупців про УМБ портативний зарядний пристрій швидкого заряджання mini Power Bank Lenyes 20000 mAh 22.5 W повербанк PD

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Відгуки про товар продавця Шо Хош
  • кактерина к***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Свой POCO X5 заряжаю 2 раза и еще остается где то 15 процентов.

Переваги:
    Цена = качество.Пользуюсь уже год. Потдерживает быструю зарядку.
    Недоліки:
    Емкость преувеличена.
  • Віталій О***

Мені сподобався.Можно брати!

• Николай
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Не очень понравился. Очень скользкий. Слава богу пользовался мало. Для подогрева термо-жилетов и др. одежды не очень. Сильно тяжелый.

Переваги:
    Особых нет
    Недоліки:
    Особых нет.
    • Продавець  Шо Хош

Шановний клієнт, павербанк на 20000 Mah не може бути легким, так як його основу складає аккумулятор. Якщо павербанк на 20000 леккий, це означає що він не містить в собі заявленої ємності. Павербанки цієї моделі містять в собі 20000 Mah реальної ємності. Якщо Вам потрібий легший павербанк, то Ви мали можливість обрати павербанк на 10000 Mah цього бренду, або на приклад є бренди, які заявляють 20000 Mah і в описі вказано, що реальна ємність 10400. Думаю різницю я детально пояснив. Ну а на рахунок того, що він дуже слизький - тут, як говориться, на смак і колір - всі фломастери різні.

• Іван М***

непоганий

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Гарний пристрій. Добре тримає заряд. На довго вистачає. Зручно, наявність цифрового індикатора.

Переваги:
    Відповідає заявленої мощі.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Ельвіра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

все було чудово протягом двох місяців після чого він почав моментово розряджатись

• Продавець  Шо Хош

Добрий день Ельвіра. На павербанки гарантія 3 місяці ви отримали павербанк на почату вересня а звернулись наприкінці грудня тому по гарантії ви звернутись вже не можете. Стосовно причин які могли вплинути на роботу павербанку то це може буде декілька факторів. Це падіння потрапляння вологи, перепади напруги в процесі зарядки, чи неправильно підібраний блок заряду а саме не рекомендовано заряджати пристрої блоком швидкої зарядки.

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Полет гарний, вже 3 місяці користування!!! Дійсно швидко заряджається! Рекомендую

• Роман О***

Добротний

• Николай Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Приятно удивлен формой павербанка. Закругленные углы очень удобны.
    Было отлично, если б для него был чехол для внешнего крепления на поясе.

Переваги:
    Удобный и компактный. Заряд держит хорошо, и действительно быстро заряжает.
  • Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Не зовсім правильно дисплей показує статус заряду батареї
    В цілому свою функцію виконує

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Покупкою обраної моделі задоволена, працює відмінно

Переваги:
    Наявність інтерфейсу з вказанням відсотків заряду
    Недоліки:
    Трішки легкуватий павербанк для такої потужності.
    Порівняння з іншими моделями
  • Михаил Э***

Всё ОК!

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Купила, чтобы подключить роутер и gpon-терминал, когда нет света, работает. В инструкции и в отзывах пишут, что нужно пару раз полностью разрядить/зарядить - вот только доразрядила/зарядила впервые. Сам себя заряжает, конечно, очень долго. Но действительно большой объем.

• Александр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Павербанк то что надо, работает на роутер 1.5 ампер тоесть мощнее обычного, разряд около 10% в час,вот и считайте, для 20000 даже очень неплохо, я не разочеровался.

Переваги:
    Выполняет свою работу на 100%
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Хороший павербанк, ничем не уступает раскрученным брендам. Цифровой индикатор заряда батареи и быстрой зарядки. Удобно. После раскачки))) отрабатывает на все 100%. Рекомендую к покупке.

• Евгений В***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Відмінна штука, швидко заряджає, компактна, достатня ємність.
    Замовив, на наступний день отримав, зарядив і користуюсь :)

Переваги:
    Компактний, швидка зарядка, невелика ціна.
  • Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Чудовий павербанк! Порадувало , що швидко зарядився ) поки не користувалися, але думаю що все буде добре

• Екатерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Хороший павербанк.Понравился. Если все будет хорошо позже ещё один закажу

• Юлия М***

• Наталья К***

Все добре

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Зручний та надійний. Рекомендую.

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Павербанк дуже швидко заряджає телефон. Ємкість повна- 20000 , а не так, як в деяких павербанках, де заявлено 20, а пл факту немає і половини. Дякую. Дуже задоволений

Переваги:
    Повна ємкість. Швидка заоядка
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Павербанк сподобався, душе швидко заряджає. Інформативний дисплей, реальні 20000

Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді

• Алла Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Павербанк якісний. Можна заряджати 2 гаджета швидкою зарядкою. Сам теж заряджається швидко. классний інформативний єкран, що показує рівень заряду. дякую. дуже задоволена

• Василий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Павербанк якісний, великим плюсом є функція швидкої зарядки QC 3.0., заряджає телефон швидко. зручний дісплей, реальна ємність

Переваги:
    Дісплей, швидка зарядка, реальна ємність
    • Продавець  Шо Хош

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Я такого качества павербанк давно не видела. Из плюсов разъём тпс не только для зарядки павербанка но и можно заряжать айпад это прям огромный плюс. Заряджаю планшет и два телефона по Мошности на 100 балов. И очень крутой бонус цыфровой индикатор. Рекомендую

Переваги:
    Полная батарея на 20000 в наше время это огромный плю
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Шо Хош

• Денис Ч***
    Продавець: Шо Хош. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Класс

• Продавець  Шо Хош

Дякуємо за ваш відгук. Завжди раді вам

• Татьяна А***
    Відгук від покупця. Продавець: BC.point. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Отримала зовсім іншу модель, навіть не спитали, чи вона мені підходить, залишила заявку на повернення, поки що відповіді немає, до продавця додзвонитися неможливо

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BC.point. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Прислали іншу модель ACL PW-107. Як і інших покупців, продавець не попередив. Продавець відсилає товар, який йому треба реалізувати, а не який ви замовили.

Переваги:
    За характеристиками в інструкції анологічний замовленому.
    Недоліки:
    Товар не того виробника, який коштує дешевше.
  • Юрій В***

Надіслали дешевшу модель іншого виробника без попереджень, ACL PW-107

Недоліки:
    Інша модель
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: BC.point. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Прислали іншу модель, яка коштує дешевше.

Переваги:
    Параметри тіж самі.
    Недоліки:
    Прислали іншу модель. Могли б хоч попередити.
  • Костя К***
    Відгук від покупця. Продавець: BC.point. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Хороший та надійний павер банк

• Ігор К***
    Продавець: BC.point. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Відправили іншу модель яка коштує дешевше а саме PX288D

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Дешевша модель.