- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Супер, тепла і чудової якості
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Нормальное одеяло, вроде даже теплое, но сейчас не зима. Очень непривычно, мне нужно одеяло тяжелое, 10 -15 кг, а это пушинка, пару кг. Но нужного теперь не делают, к сожалению. Думаю взять еще два, если на заказ не сделают. Сделаю одно из троих :)
- Переваги:
- Непривычно, очень
- Недоліки:
- Для меня оно слишком легкое
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Любов з першої ночі ))) Неймовірно комфортна і тепла. Спали з відкритим вікном.
- Переваги:
- Вовна тік - все натуральне, тому вона не парить і спати під нею одне задоволення.
- Недоліки:
- Немає. Вона ідеальна.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Хотів замовити в іншому магазині, але на Розетці було дешевше. Одіяло тепле але потрібно врахувати матеріал (він цупкий але трішки шарудить). Окрема подяка Укр Пошті доставили за один день (сам здивований)))
- Онищук С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Жарка, хоч іди та зменшуй опалення
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Якісно зроблена і дуже теплп
- Переваги:
- Тепла, якісні матеріали
- Недоліки:
- Вартість
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Тепла і зручна. Ціна відповідає якості
- Ткач В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Большое и теплое, не "слабенькое", не "хлипкое", не "невесомое". Прошито хорошо. В пододеяльник влезло плотно, не бегает в нем. Укрылся и понимаешь что тепло укрыт. Действительно "зима". Для мерзляков самое "оно". Ткань одеяла "тик" это еще плюс к теплу, она же и крепкая скорее всего долговечная. Я специально беру "овчину" в ней не заводятся микроклещи да и полезна для здоровья. Запаха овчины нет. Есть запах упаковочного пакета после открытия химозно пластиковый, это на 2-3 дня максимум. Оно лучше одеял в 2-4 раза дороже, как по мне. Конкурентов у него в эту цену нет. Советую однозначно. Холодные зимы нипочем..
- Переваги:
- большое и пышное, точно это не дорого.
- Світлана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Дуже рідко купую в інтернеті. Наважилася та купила дві ковдри. Дуже задоволена.
Ковдри повністю відповідають заявленій якості.Легкі,теплі, без запаху.- Переваги:
- Швидкість та якість
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Дуже тепла ковдра.
Представник постачальникаДоброго дня, Марія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Отримала ковдру. Все добре. Виготовлена у червні 2023 року. Запаху немає. До пошиття претензій немає. Тканина молочного кольору ніби з лимонним відтінком. Трохи шарудить, але мені то не заважає.
Маю такі ж ковдри, куплені раніше дітям, але з чохлом з бязі. То та, якій вже два роки, трохи взялася ковтунцями. Сподіваюсь цей чохол буде краще- Переваги:
- Не важка, без запаху, до пошиття претензій немає
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Одеяло очень теплое, мягкое. По мне - немного объемное. Спать под ним комфортно. Никаких нареканий нет. Доставили вовремя, хорошо запакованное.
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Разочарование. Это - не шерстяное одеяло. Наполнитель - не шерсть, по ощущениям - скользкий как синтетический. На одеяле есть образец наполнителя, после поджигания ведет себя как синтетика (спекается в шарик). Простегано небрежно обычной строчкой в одну нить.( не стегают так качественные одеяла ). Единственное, хорош тик, но он очень плотный и, действительно, шумный.
Итог: Очень неприятно быть обманутой. Производитель, указывайте честно состав изделия. Хочу сделать возврат.- Переваги:
- Красивый тик
- Недоліки:
- Вообще не шерсть !!!, нет указания в процентном соотношении состава наполнителя. Простегано небрежно обычной строчкой в одну нить
- Роман П***
В мене на іншій ковдрі цього виробника таке ж
- Дарья
На сайте производителя написан состав наполнителя:
Наполнитель: 80% овечья шерсть/20% соединительный компонент полиэстер
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Одеяло теплое, приятное, под ним получается какое-то сухое тепло - не потеешь, ткань немного шуршит, от новизны наверное. Очень довольна покупкой.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Очень тёплое и приятное одеяло
- зояВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Лёгкое теплое супер
- Переваги:
- состав качество
- Недоліки:
Представник постачальникаЗдравствуйте Зоя. Благодарим за выбор нашей продукции и за оставленный отзыв. Нам очень ценно, что вы остались довольны качеством товаров ТМ Руно.
Всегда будем рады снова видеть ваши заказы. Желаем Вам только удачных покупок!
- Денищич С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
#мояраспаковка
- Денищич С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
- Переваги:
- Натуральна тканина та наповнювач
- Alisa S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
одеяло легкое и теплое качественное рекомендую доставили во время
- Переваги:
- отличное качество
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Купила одеяло месяц назад. Очень довольна. Оно классное!
- Переваги:
- Хорошее теплое одеяло.
- Недоліки:
- Пока не вижу.
- Ирина P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Одеяло тёплое, удобное. Спать под ним комфортно. Красивый чехол. Размеры соответствует заявленным в характеристике. Вес - 1560 г.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Одеяло из качественной ткани, лёгкое. Насколько тёплое - пока тяжело сказать, зима покажет.
- Переваги:
- Качественный хлопок, лёгкое
- Недоліки:
- Пока нет
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Пришло вовремя, к Розетке претензий нет, а как проявится в эксплуатации - время покажет
- Переваги:
- Покупала для сына, ему нравится. Нормальное одеяло за свои деньги.
- Недоліки:
- Из-за чехла из тика немного твердовато, шуршит. Но это не критично, как по мне.
- Люда М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Ковдра прийшла вчасно, дякую Rozetka. Але товар прийшов з браком, дирка на ковдрі з обох боків. Чому не перевіряють товар перед відправкою???????.
- Переваги:
- Не можемо сказати, не користувалися.
- Недоліки:
- Дирка на ковдрі з обох боків.
- Вася К***
потому что у них политика такая, они не проверяют товар а шлют то что производитель даёт
- Романенко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Очень довольна покупкой.Спасибо Розетке)
- Переваги:
- ВСЕ нравится,успела купить со скидкой)))
- Недоліки:
- пока нет,еще не пользовалась
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Добрый день! Сколько весит это одеяло?
- Наталья В***
весит 2,6 кг, нужно учитывать вес чехла примерно 1 кг
- Андрей
2,6кг вес одеяла с чехлом или без?
Представник постачальникаЗдравствуйте, Андрей.
Вес наполнителя: 1590 г
Вес изделия: 2520 г
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Маю вже два таких одіяла і дуже задоволенна. Качество сподобалось. Дуже тепле.
- ЄвгеніяПродавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Комфортна та тепла ковра. Тканина дійсно якісна, з приємним малюнком. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- тепла, якісно пошита, відповідає розміру, українське виробництво.
Представник постачальникаДоброго дня, Євгенія. Дякуємо Вам за покупку і оцінку. Нам дуже приємно тому, що Ви залишилися задоволені ковдрою нашого виробництва. Сподіваємося, і в подальшому, у вас будуть тільки приємні враження. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки вдалих покупок!
- Наталья В***Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Отличное одеяло, не хуже "Billerbek"! На упаковке есть фото такой же подушки из шерсти, увидела и решила тоже купить! Аналог немецких изделий из шерсти по цене раза в три дешевле! Спасибо производителю!
- Переваги:
- чехол из прочной ткани - тика
- Ольга В***Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Одеяло пошито качественно, ткань чехла и вес наполнителя соответствуют заявленным параметрам.
- Jasinskiy D***Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205
Вопрос к ппредставителю, подскажите материал наполнителя.