Відгуки покупців про Парфуми унісекс Nasomatto Black Afgano 30 мл

Оцінка користувачів 5/5
  • олена к***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Дуже відповідальні і швидкі продавці, парфуми оригінальні, і прям вау рекомендую!

• Продавець  WishWish

Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Микола Д***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Дуже цікавий аромат, всі діляться 50 на 50, аба воно їм пахне попільничкою, або вони не можуть відірватися. Оригінал, тримається дуже довго. Шлейф такий що зносить з ног. Дуже дякую. Доставили вчасно без додаткових питань.

Переваги:
    Шикарний
    Недоліки:
    Не всім заходить
    • Продавець  WishWish

Микола, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Артем Ш***

Якісно, оригінально, рекомендую

Переваги:
    Є
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  WishWish

Артем, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Эдуард С***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Якісна комунікація з клієнтом, швидко обробили замовлення, продукція оригінальна.

Переваги:
    Детальне інформування про стан замовлення.
    • Продавець  WishWish

Едуард, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Руслан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Дуже дивно вийшло з цим ароматом....давно хотів купити fucking fabulous, а взяв цей ....дуже поруч, дуже поруч

• Продавець  WishWish

Руслан, дуже раді, що Вам сподобався аромат! Дякуємо за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Звертайтесь до нас ще!