- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: WishWish
Замовляла декілька пробників саме Chloe.
Дуже швидко оформили замовлення і доставили, безкоштовна доставка у пункт видачі Розетка.
Запаковано добре і пробники виглядають дуже гарно. Зручно носити з собою у маленькій сумочці, раптом захочеться освіжити аромат.
Замовляла декілька різних ароматів, щоб ознайомитись і вирішити чи підходять.- Переваги:
- Швидко і зручно
- Продавець WishWish
Олена, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: WishWish
Доставка швидка, надійне упакування. Сервіс на високому рівні. Аромат стійкий, трояндовий, нагадує шампуні, а через годину перетворюється в надзвичайно свіжий. Вартий того, щоб замовити цілий флакон.
Замовленням дуже задоволена!- Продавець WishWish
Іванна, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: WishWish
Отримала вчасно, аромат як я і очікувала, класний і шлейфовий. Буду замовляти ще.
- Продавець WishWish
Лілія, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук!
Нехай аромат завжди дарує Вам гарний настрій і багато компліментів)
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: WishWish
Товар оригінальний, якісний, упаковка надійна, аромат дуже подобається.
- Переваги:
- Оригінал, швидка доставка
- Продавець WishWish
Ольга, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук!
У нас на сайті дійсно представлена винятково оригінальна парфумерія. Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: WishWish
Покупкою задоволена. Товар якісний, рекомендую
- Продавець WishWish
Юлія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: WishWish
Оригінал
- Переваги:
- Оригінал
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Продавець WishWish
Олена, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас за більшим об`ємом!
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: WishWish
Неймовірний стійкий шлейф.
- Переваги:
- Стійкий запах
- Продавець WishWish
Ганна, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук!
Нехай аромат завжди дарує Вам гарний настрій і багато компліментів)
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: WishWish
Теж запах не здивував.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не мій аромат
- Продавець WishWish
Ангеліна, дякуємо за відгук! Раді що обрали саме нас!
Бажаємо знайти свій аромат, який буде дарувати Вам стійким та вабливим ароматом, та отримувати багато компліментів від оточуючих!
Звертайтесь до нашого інтернет-магазину ще наступного разу!
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: WishWish
Товар оригінальний та якісний, але погано запакували, просто поклали в пупирчатий конверт, один пробник напевно придавився та розлився по всьому пакету, вже не стали відмовлятись та відправляти назад та отримали(((((
- Переваги:
- Швидко відправили, компетентний менеджер
- Недоліки:
- Погано запакували
- Продавець WishWish
Денис, доброго дня!
Дякуємо за відгук! Нам шкода що при транспортуванні з Вашим пробником трапилася біда. Наш пакувальник турбується про надійність та безпеку товара (все гарно запаковує).
Менеджер намагався дозвонитись до Вас. Зателефонуйте нам на телефон, що вказаний у Вашому замовленні, щоб владнати це непорозуміння! Дякуємо за розуміння та вибір нашого магазину! Звертайтеся до нас ще!