Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Туалетна вода Escada Miami Blossom 1,5 мл

Оцінка користувачів 4.47/5
  • Ангеліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Літній фруктовий аромат,яскраво чутно кавун

Переваги:
    Якість та аромат
    • Продавець  WishWish

Ангеліна, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Якщо не знаєш, який парфуми обрати, візьми цей

• Продавець  WishWish

Тетяна, дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи ! ) Звертайтесь до нас ще! )

• Ольга Є***

Очень вкусный фруктовый аромат

• Продавець  WishWish

Ольга, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Олена Я***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Пахне літом і солоденьким кавунчиком

Переваги:
    Дівчинці підлітку
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  WishWish

Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Олена Я***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Аромат сонця, моря, тропіків і солодко-пряного мохіто!! На диво стійкий, виражений, спочатку освіжає, а потім починає мінятися. І ось вже чується нотка терпкості, як у коктейлів з ромом, і солодість

Переваги:
    Стійкій
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  WishWish

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Дуже ніжний аромат кавуна, мені сподобався, не стійкий, але для мене це перевага, взагалі, думала ,що цей аромат буде найгіршим з усіх набраних пробників, але виявився для мене найкращим.

Переваги:
    Аромат, швидка доставка
    • Продавець  WishWish

• Алена О***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Чудовий літній аромат, свіжий та приємний. Завжди оригінальна продукція і бездоганний сервіс. Дякую!

• Продавець  WishWish

Альона, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Олена

свіжий соковитий кавунчик

Переваги:
    саме такі, як я очікувла
    Недоліки:
    не розпилювач, а просто пробка
    • Продавець  WishWish

Олена, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Виталий Б***

Спасибі. Все отлично. Бистрая доставка

• Продавець  WishWish

Віталій , дуже раді, що Вам сподобався аромат! Дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Звертайтесь до нас ще!

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Аромат дуже приємний, солодкий. Дякую за швидку відправку

• Продавець  WishWish

Наталія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!

• Лилия М***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Чарівний запах. Дуже сподобався. Рекомендую. Планую ще замовити.

Переваги:
    Сподобався.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  WishWish

Лілія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!

• Анна Д***

Запах дуже смачний...

• Продавець  WishWish

Анна, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Мені так собі, якась така є нотка як в сильно дешевих парфумах, але може то мені просто ескада майже ніколи не заходить.

Переваги:
    Швидка відправка, пакування
    Недоліки:
    Аромат не мій
    • Продавець  WishWish

Оксана, дякуємо Вам за відгук! Шкода, що Вам не підійшов аромат, раді що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Олексий Ш***

Усё гаразд

• Продавець  WishWish

Олексій, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Александра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Аромат приємний, але як на мене солодкуватий. Дочці сподобався, вона ним користується. Мені більш підійшов pacific paradise

• Продавець  WishWish

Олександра, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук!
      Звичайно у кожного свій смак та сприйняття одного і того ж аромату по різному.
      Нехай вибрані аромати завжди дарують Вам гарний настрій )
      Звертайтесь до нас ще наступного разу!

• Оксана Ш***

Нестойкие вообще

• Продавець  WishWish

День добрий, Оксана. Спасибі за відгук!
      Стійкість парфуму залежить від багатьох факторів: від складу композиції, від летучості використаних компонентів, від температури та стану шкіри, температури та вологості середовища, клімату, частково від концентрації парфуму та від нашого нюху та сприйняття аромату. У нас вся продукція оригінал, а сам парфум стійкий настільки, наскільки задуманий самим парфумером.
      Туалетна вода має набагато менше стійкості, ніж парфуми.
      Звертайтесь до нас ще! Гарного дня вам )

• Александра К***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

В пробник был наполнен меньше чем наполовину !!

• Продавець  WishWish

Олександра, дякуємо що обрали наш інтернет-магазин та залишили відгук!
      Нам прикро, що сталася така ситуація.
      Пакувальник недодивився. Просимо вибачення.
      Наш менеджер зв`язалася з Вами по телефону, і ми раді, що питання вже вирішено.
      Дякуємо за розуміння. Звертайтесь до нас ще!