Картка Rozetka

Відгуки покупців про Туалетна вода Mercedes-Benz Vip Club Black Leather 1,5 мл

Оцінка користувачів 5/5
  • Алексей Г***
    • Продавець  WishWish

Олексій, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Михаил В***

Запах понравился. Заказываю третий раз. Для дорожного варианта самое то

Переваги:
    Хороший аромат
    Недоліки:
    Быстро заканчивается
    • Продавець  WishWish

Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Володимир

GOOD

• Продавець  WishWish

Володимир, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Аромат соответствует описанию. Очень понравился.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Оригінальний товар , тестую різні туалетні води. Хороший товіар,відмінне обслуговування. Сама т. вода нестійка.

• Продавець  WishWish

Олександр, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нехай ці аромати завжди дарують Вам гарний настрій )
      Звертайтесь до нас ще!

• Іванус Т***

Чудовий аромат
    Підійде на кожен день
    Чоловік в захваті!

• Продавець  WishWish

Тавіта, дуже раді, що чоловіку сподобався аромат! Дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Звертайтесь до нас ще!

• Иван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish

Отличная вода тонкие ноты ириса,то что нужно человеку уверенному в себе,не пожалеете.

• Продавець  WishWish

Іван, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!