- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Замовила вдруге, все супер
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Товар чудовий!
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Все працює
Дякую
Швидко відправили - Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Отримав швидко. Все працює.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки що не виявив
- AlexВідгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Не заряжает
- Недоліки:
- Не работает
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Швидко відправили і доставили. Товар відповідає опису. Якісне упакування.
- Переваги:
- Швидка комунікація і збір зворотнього звʼязку
- Недоліки:
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Швидка доставка, блок добре працює, швидко заряджається телефон
- Євген Ж***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Блочок бомба ще і по скидкі урвав радуюсь як немовля
- Недоліки:
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Швидка відправка. Товар відповідає всім характеристикам. Якісне упакування.
- Недоліки:
- Поки немає
- ДаріяВідгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Отримала блок 1.11.23
Вчора перестав заряджати. Помер мовчки без жодних звуків і попереджень- Продавець Fast Sale
Доброго дня! Наш менеджер написав вам на вайбер для обміну на новий блок )
- Родион М***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Чому блок живлення заряджає мій айфон лише до 80 відсотків ? Навіть коли в налаштуваннях виставлено зарядку без обмежень (не виставлено оптимізації заряду або до 80 відсотків)
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Недоліки:
- Заряджає до 80%
- Максим Щ***
А с другим блоком или от пк, заряжает нормально, на 100?
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Швидка доставка, блок дійсно заряджає швидко. Рекомендую.
- Продавець Fast Sale
Дякуємо за відгук )
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Дякую за швидку доставку, блок дійсно якісний та швидко заряджає, рекомендую!
Дякуємо за відгук )
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Блок очень греется при работе и телефон нагревается сильно тоже(13 pro max)с другим блочком он не греется
- Алина Я***
Доповнение к отзыву.За месяц использования емкость аккумулятора нового телефона упала к 86 процентам. Вот что происходит когда пожалела 1000 грн на оригинальное устройство (
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зарядка качественная работает отлично!
Дякуємо за відгук )
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Я дуже задоволена даною покупкою зарядки для iPhone. Він працює надзвичайно швидко і ефективно, дозволяючи мені повністю зарядити свій iPhone за короткий час.
- Переваги:
- Швидка доставка
Дякуємо за відгук )
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Рекомендую.
Дякуємо за відгук ))
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Получила блочек,работает хорошо,заряжает быстро .Проблем нет
- Продавець Fast Sale
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Рекомендую. Якісний блок і швидка доставка.
- Переваги:
- Швидко і якісно
- Продавець Fast Sale
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Мирослава Р***Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Блок отличный , быстрая зарядка, доставили быстро и без проблем
- Переваги:
- цена,быстрая зарядка
- Недоліки:
- не обнаружила
- Інна К***Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зарядку до iPhone отримала! Дякую, все працює, відправили швидко!
- Переваги:
- Працює
Дякуємо за відгук)
- Станкевич Д***Продавець: Fast Sale. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Рекомендую
- Переваги:
- Всё пришло быстро,блок соответствует описанию,всё хорошо
- Продавець Fast Sale
Вдячні за відгук, Денис )
- Степан Л***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Товар доставили без фабричної упаковки,не швидка зарядка як в опису,а просто зарядка які продаються по дешевих цінах. Прийдеться замовляти в іншому магазині,вже перевіреному раніше.Не купуйте тут!
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Одні недоліки,та обманюють
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Three cats. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
На жаль не швидка зарядка як пише виробник
- Переваги:
- Швидка доставка, немає дефектів
- Недоліки:
- Заряджає телефон 2,5 години з 0 до 100.
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Лаймік. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
все влаштовує
- Недоліки:
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Ок
- Переваги:
- Є
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Все чудово)))
- Наталия Ц***Відгук від покупця. Продавець: Three cats. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Отримала свій зарядний пристрій ! Все гарно працює ,все було дуже надійно запаковано ! Дякую за швидку та якісну доставку
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Дякую все підійшло.
- Софія З***Відгук від покупця. Продавець: Three cats. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Замовила зарядний пристрій,прийшла до дому ,відкриваю,а він в середині вскритий.Коробка ціла,але в середині вже розпакований.
- Неля Д***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Блочок швидко нагрівається та починає воняти
- Євгенія Т***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Дуже неприємно, прислали буквально неробочий блок
Не рекомендую тут щось замовляти- Переваги:
- Жодної
- Недоліки:
- Не робочий
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Купила оригінальний блок живлення Apple — дуже задоволена! Заряджає швидко, не гріється, якість на висоті. Корпус міцний, виглядає стильно, як і вся техніка Apple. Працює без жодних збоїв. Товар прийшов швидко, упаковка ціла. Рекомендую!
- Лідія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Сьогодні отримала товар і коли відкрила - шок
На малюнку заявлена зарядка в коробці. По факту - в поліетиленовому пакеті. Просто обман на рівному місці
Розетка, а вам слід уважніше перевіряти продавців
Більше жодного товару в цьому магазині не куплю- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Без коробки
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: Luminar. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Ок