- Шиян Д***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Вирізав дві ложки
Якісний ніж та ложкоріз
Гарна заточка- Переваги:
- Якість та зручність інструменту
- Недоліки:
- Трохи мʼяка сталь ножа
- Продавець WoodCarvingKnives
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук — нам важливо, що ви поділилися своїми враженнями. У наших ножах використовується сталь 1066 із твердістю 57–59 HRC та вмістом вуглецю 0,6–0,7%. Ваші зауваження допомагають нам удосконалювати продукцію та робити наші інструменти ще кращими.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Товар якісний!!!
- Продавець WoodCarvingKnives
Андрію, дякуємо за зворотній зв'язок і високу оцінку нашого інструменту!
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Важко сказати про якість, але стаместки і ніж гострі, можна працювати з коробки. Процес дуже цікавий, добре провітрює голову, відволікає і вбиває час.
Також заказав чохол, але одна стаместка більша ніж інші, і він погано закривається- Переваги:
- Український бренд
- Недоліки:
- Суттєвих немає
- Продавець WoodCarvingKnives
Григорію, Дякуємо Вам за відгук!
На жаль, такі чохли розраховані на ножі та компактні стамески, а в наборі який Ви обрали є повнорозмірна велика стамеска яка може бути завелика для чохла.
Ми раді чути що Ви знайшли для себе процес різьблення як цікавий та вартий уваги:)
Будемо чекати на Вас ще!
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Купувала чоловіку на подарунок,він в цьому ділі новачок,але набір йому сподобався
- Продавець WoodCarvingKnives
Ліліє, дякуємо Вам за високу оцінку наших інструментів! Завжди будемо раді Вас бачити знову :)
- Евгений И***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Трошки не гострий ніж, і ложкоріз. Ніж заточити нема проблем, але ложкоріз таке собі.
- Переваги:
- Китайський ширпотріб
- Недоліки:
- Недостатньо заточені!
- Продавець WoodCarvingKnives
Євгене, дякуємо за Ваш відгук!
Ми вдячні за ваші коментарі та важливі зауваження стосовно заточки наших інструментів і обов'язково приймемо їх до уваги.
Але також мусимо зазначити, що всі інструменти, які ми пропонуємо, виготовлені в Україні.
З повагою,
WoodCarvingKnives
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Супер ,сталь дуже якісна.
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Люблю все робити своїми руками. Трохи працюю зі шкірою. Декілька разів спробував різати ложки та кукси - з саморобним інструментом виходить так собі. Вирішив замовити цей набір. Всі інструменти в ідеальному стані, заточка майже ідеальна, доведу на шкірі з пастою. Особливо розчулило піклування про новачків - в пакування вложили пластирі від порізів. Дякую!
- Переваги:
- Ціна - за критерієм ціна/якість - бомба!
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець WoodCarvingKnives
Дякуємо Вам що обрали нас! Ми будемо раді Вас бачити знову:)
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Набір для початківця в самий раз, інструменти гострі, все ціле. Продавця рекомендую
- Продавець WoodCarvingKnives
Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок! Чекатимемо на Вас ще:)
- БогданВідгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Нажаль ніж тупий, не ріже навіть абрикос, в порівнянні з ножем мора просто як башмак тупий. інші два інструменти відпрацьовують добре. Якісь виконання не така як на відео в інтернеті. В місцях кріплення ручки, наляпано клею, чи епоксидки. Самі ручки досить зручні, та поверхня має зручну текстуру. Але за таку ціну не знаю наскільки доречні мої зауваження.
- Продавець WoodCarvingKnives
Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок! Нам дуже шкода що Ваші очікування від інструментів не виправдались.
Ми хочемо допомогти нашим покупцям і слідкуємо за якістю нашого товару.
Ми обов’язково зв’яжемось з Вами для вирішення цієї прикрої ситуації! - Богдан
Продавець зав'язався та оперативно вирішив питання. Більше претензій к даному товару не маю, все супер
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Ложкоріз прийшов зі сколами на лезі, все інше було в порядку. Написав продавцю, вибачились та на наступний день відправили новий без всіляких проблем!
Дуже дякую за якісний інструмент та відмінне обслуговування!- Переваги:
- Якісно виконаний, міцний!
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець WoodCarvingKnives
Дякуємо що обрали нас! Ми завжди раді допомогти нашим клієнтам і чітко слідкуємо за якістю нашого товару. Чекаємо на наступні ваші замовлення!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Дуже сподобався!!! Шана такому виробнику! Зв'язалися одразу і вислали без затримки.
- Переваги:
- Якісний, міцний інструмент, гарний, добре запакований
- Продавець WoodCarvingKnives
Дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи! Захоплюючого різьблення:)
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Файно.
- Переваги:
- Свій виробник, висока якість.
- Продавець WoodCarvingKnives
Дякуємо за відгук. Чекаємо на ваші замовлення:)
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: WoodCarvingKnives
Добре
- Кріль А***Продавець: WoodCarvingKnives
Надіслали дуже швидко, відповіли на всі запитання, буду ще звертатись.
- Переваги:
- Якість, чудове обслуговування
- Недоліки:
- Невиявлино
- Продавець WoodCarvingKnives
Дякуємо за Ваш відгук! Будемо чекати на Вас ще:)
- Кирил К***Продавець: WoodCarvingKnives
Я як новачок в цьому ділі , скажу що новачку 11 з 10 , гостре все , зручне , я спочатку не правильно ним користувався думав що інструмент не правильний .
- Переваги:
- Гострі ,зручні .
- Продавець WoodCarvingKnives
Дякуємо за відгук. Чекаємо на ваші замовлення ще:)