Відгуки покупців про Ретро ігрова приставка Data Frog Y2 SG HDMI Dongle 16-bit 900 in 1 [58259]
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Чорний
Отличная приставка. Были вопросы с подключением, менеджер быстро ответил и помог разобраться. Больше спасибо за качественный товар и обслуживание.
- Продавець Geekon
Вітаємо, Андрію! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою і намагатимемося, щоб так було завжди. Чекаємо на вас знову!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Чорний
Все працює, діти в захваті.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Немає багатьох відомих ігор
- Продавець DZYGARI
Вітаємо, Романе!
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що дітям сподобалась консоль — це найкраща оцінка
Модель SEGA Y2 SG — оновлена версія приставки, і до неї додано можливість завантаження додаткових ігор. Ви можете розширити бібліотеку, завантаживши ті самі відомі ігри, яких наразі бракує. Це легко зробити — у комплекті передбачено карта пам’яті, яку можна оновлювати через комп’ютер.
З повагою, команда DZYGARI.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Чорний
Топ, згадали дитинство.
- Переваги:
- Спогади
- Недоліки:
- Один джойстик заїдає.
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Чорний
Класна приставка з ретро іграми, згадав дитинство )
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець DZYGARI
Сергій, вітаємо! Нам надзвичайно приємно знати, що покупка виправдала ваші сподівання та вам все сподобалось! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та залишили відгук про наш товар Бездротова ігрова консоль приставка SEGA Y2 SG на 1800 ігор 16 біт та більше 1000 ігор 8 біт DataFrog.
Користуйтеся із задоволенням!
З найкращими побажаннями, команда DZYGARI
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Чорний
Отличная вещь для ностальгии. Советую :).
- Продавець CENOVOD+
Дякуємо за відгук!
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Чорний
Все працює добре ,є можливість скачати додаткову кількість ігор
- Переваги:
- Все ок
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Чорний
Дуже гарний продавець, рекомендую , чутливi i дуже якiсний i пiдход до вирiшення проблем! Достойна компанiя!
- Переваги:
- все зручно i компактно!
- Недоліки:
- немае
- Микола Ч***Відгук від покупця. Продавець: NOP
Пропрацювала 25 днів,зараз телевізор не бачить пристрою
- Продавець NOP
Добрий день. Товар знаходиться на гарантії. Очікуйте інформацію що до відправки товару в сервісний центр. Перепрошуємо за не зручності.