- Поліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже мало коментарів і через це було трішки стрьомно купувати, але олівці виявилися просто супер! Насичені кольори, доволі м'які. Кольори різні і гарно виглядають на папері, навіть пастельні кольори. Лише у червоних є три доволі схожі відтінки, а так!! Гарне пакування і навіть пакет поклали в подарунок, ха-ха. Буде гарно, якщо є бажання комусь подарувати.
Також, можу сказати, що пакування доволі гарне. Різні картини відомих авторів з якісним друком, на задній стороні різні цитати, всередині перелік усіх відтінків.- Переваги:
- Кольори, якість, пакування.
- Недоліки:
- —
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Надзвичайний набір. Ідеально на подарунок.
Дуже естетичне пакування та якість від Марко, що завжди на висоті.
Дитина відразу сіла експериментувати - Анна К***Відгук від покупця. Продавець: KidsSmartUa
Олівці супер! Мʼякі та яскраві. Можна накладати багато шарів. Зручна упаковка)
Окрема подяка продавцю за якісне пакування для транспортування!- Переваги:
- Мʼякі, багато кольорів, зручна упаковка
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Герканц
Вдруге пишу відгук по цьому товару. Першого разу на етапі замовлення виникли непорозуміння через відсутність зв'язку та світла. Передоплата не надійшла до продавця, замовлення автоматично анулювалось. Я опиралась на довоєнний досвід замовлення, коли все швидко, вчасно зворотня відповідь і.т.д, тому мій перший відгук був емоційний відповідно до ситуації. Але згодом вдалось вийти на зв'язок і спільно прояснити обставини, дякую нам всім що незважаючи на все, ми йдемо назустріч один одному і долаємо додаткові труднощі. Вдячна продавцю, за доброзичливе ставлення і намагання зробити все щоб олівці були відправлені як найшвидше. Тепер щодо самого товару. Це перевершило всі мої очікування. Упаковка, кожна коробочка це така якість і краса, просто естетична насолода. А коли береш в руки олівець, він пахне деревиною і надзвичайно м'яко виводить штрихи. Кожен відтінок не повторюється, вони всі особливі навіть в одній кольоровій гамі, це різні красиві відтінки. Одним словом, я прошу вибачення за попередній емоційний відгук і дуже вдячна, що швидко отримала товар. Тепер чекаю, коли зможу цю красу подарувати на день народження близької людини. Дякую, ще раз продавцю, за витримку і людяність.
- Переваги:
- Якість, індивідуальний і неповторний дизайн, товар який викликає додаткові позитивні емоції, ціна.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Сосновская Н***Відгук від покупця. Продавець: Kalinka
Карандаши суперские, твердость соответствует указанной (2В), упаковка выше всех похвал! Отлично на подарок! Довольны работой магазина и быстрой доставкой! Спасибо!
- Переваги:
- Оригинальная коробка, отличная упаковка для транспортировки, в комплекте есть подарочный пакет.
- Недоліки:
- Не найдены
- ЮліаннаПродавець: Kalinka
Очень быстро отправили, надежно упаковали, Цвета отменные! Смотрю и любуюсь этими карандашами:)