- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Кількість в упаковці: 66
Коробка приїхала розрізана і заклеїна скотчем. Так, як я планувала на подарунок, то зовсім мені не підійшло.
- Переваги:
- Прийшло швидко
- Недоліки:
- Розрізана упаковка
- Продавець the Blue Elephant
Вітаю, менеджер зв'язався з Вами для вирішення ситуації
- Анжела Ш***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 52
Все супер! Мені доставка вийшла безкоштовно в поштомат, доставили швидко.
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 176
Щиро вдячна!Якісний товар!Чудова цінаЗамовлення оформили дуже швидко.Рекомендую!
- Переваги:
- Якість на найвищому рівні.Вигідна ціна!
- Продавець LikePrix
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 96
Швидко відправили товар. Приємна цінова політика. Безкоштовна доставка .
- Переваги:
- Все чудово
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 48
Чудові памперси, саме головне що не протікають, перед цими купувала трусики від хагіс то щоразу протікали… а ці чудові, та мають приємний запах
- Переваги:
- Не протікають, зручні та тоненькі. Приємно пахнуть
- Продавець LikePrix
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 96
Гарний товар
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Давиденко О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 176
Хороший продавець. Швидка відправка.
- Продавець LikePrix
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 108
Гарний продавець, швидко звʼязались зі мною, оперативно відправили замовлення. Товар якісний, задоволена. Дякую.
- Продавець LikePrix
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 48
Хороший товар
- Продавець LikePrix
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 216
Я заказал большую упаковку подгузников, так выходит дешевле. Подгузники очень мягкие, нежные к коже малыша, отлично впитывают влагу и предотвращают раздражения. Ребенок чувствует себя в них комфортно, спит спокойно.
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 108
Якісні підгузки, одні з кращих. Зручна картонна коробка.
- Переваги:
- Добре поглинають, утримуючи запах. Дихаючі.
- Недоліки:
- Трохи тиснуть, а наступний розмір завеликий
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 216
Підгузки якісні, зручні для карапуза - не протікають, не натирають, не тиснуть у пузко, легко одягаються і знімаються.
Беремо підгузки у цього продавця не вперше - все швидко, вчасно, легко комунікувати!- Продавець LikePrix
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 216
Дуже швидко все прийшло, гарно запаковано. Якісь також дуже класна! Замовлю ще раз.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 216
Швидко відправили, підгузники зручно та легко вдягаються
- Переваги:
- Швидко відправили, хороша якість підгузників
- Продавець LikePrix
- Павліна К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 108
Дякую Вам за швидку доставку!
- Продавець LikePrix
- Вероника А***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 48
Памперсы супер мягкие и удобные
- СтеллаВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Кількість в упаковці: 176
Чекати довго, замовлення було доставлене через 13 днів, але якщо потрібно не терміново, то можна почекати. Ціна досить вигідна, товаром задоволена
- Переваги:
- Недоліки:
- Довго чекати
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 216
Отримала товар швидко. Нарікань немає.
- Переваги:
- Трусики - чудові: тонкі, легкі, добре та швидко вбирають рідину, наповнювач у грудочки не збивається. Для сина ці трусики підходять найкраще.
- Продавець LikePrix
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 108
Дякую вам за оперативність, купуватиму ще )
- Переваги:
- Адекватна ціна, гарна якість
- Недоліки:
- Немає!)
- Продавець LikePrix
- АллаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 216
Быстрая доставка. Отличный сервис.
- Переваги:
- Доставка, сервис.
- Продавець LikePrix
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 108
Продавець швидко звʼязався зі мною, швидко відправив, все добреʼ
- Переваги:
- Якісний товар
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Довгий А***Відгук від покупця. Продавець: Diaper Shop. Кількість в упаковці: 104
хороши
- Переваги:
- не протикають